Hostelworld.com

Lavender Circus Hostel, Doubles & Ensuites

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 1,523 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 1,523 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 9.2
Lavender Circus Hostel, Doubles & Ensuites Located at Muzeum Krt. 37, V.district, Budapest.
Lavender Circus Hostel, Doubles & Ensuites
Hungary
Budapest Pest 1051 Muzeum Krt. 37, V.district
94% 1523
47.4907609 19.0614295
Lavender Circus Hostel, Doubles & Ensuites
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Kwi 2016
10.0

Great location. Cute rooms. Nice straff. The madrass was a bit on the hard side and you should be able to walk up stairs to the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
26 Mar 2016
9.1

Lovely stay here! Would highly recommend! Only issue was that the hot water started to run out at the end of a shower and the drainage blocks easily. The staff attempted to sort this out but by trying to come into our room when we were taking a quick nap! Overall, this is an amazing place to stay, very secure and great location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2016
10.0

Perfektes Hostel aber kein Hotel. Personen mit hohen Ansprüchen werden hier nicht zufrieden sein. Zimmer und Bad sind sehr klein und relativ hellhörig, Nachts konnte man Verkehrsgeräusche wahrnehmen. Wir sind genügsam und haben unseren Aufenthalt sehr genossen. Alles ist sauber, das Personal ist super freundlich und die Einrichtung ist eine eigene Sehenswürdigkeit in Budapest.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Mar 2016
10.0

Das Hostel ist eins der schönsten, das wir je gesehen haben. Es liegt extrem zentral direkt gegenüber des Nationalmuseums und in der Nähe des jüdischen Viertels, in dem man gut feiern gehen kann. Unser Apartment war groß und wunderschön eingerichtet. An einem Abend wurden wir von dem Hostelpersonal zu einer Dinnerparty mit typisch ungarischem Essen eingeladen. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden uns immer wieder für dieses Hostel entscheiden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lut 2016
10.0

Loved it, would definitely recommend for future friends traveling.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Lut 2016
8.6

more of a cheap hotel than a hostel, great place to call home while in budapest. conveniently located on the same block as one of the best coffee spots in town - fekete (you must go!)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • WildMouse
  • Ukraina, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Lut 2016
10.0

Great place for staying in Budapest. Comfortable location and very friendly staff. I would recommend this hostel to everyone who wants have a great time in the city.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jordanelizabeth
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
9.1

Lovely place to stay with quirky decor and friendly staff! A great location, in walking distance to many sights. Big private rooms with clean shared bathrooms. Overall loved my stay here, it was fantastic to be in such fun and interesting accomodation! Thank you!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Lut 2016
9.4

Auberge bien située dans budapest et cela nous a permis de visiter bcp de lieux divers Accueil fort sympathique et personnel trés gentil et qui a fait le maximum pour rendre notre séjour agréable . Je recommande et je reviendrai avec plaisir

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lut 2016
10.0

Such a lovely place to stay. Staff so friendly and helpful. Perfect lication for exlploring the city 🙂

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.