Hostelworld.com

Las Vegas Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 926 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 926 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 6.7
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.8
Las Vegas Hostel Located at 1322 Fremont St., , Las Vegas.
Las Vegas Hostel
USA
Las Vegas NV 89101 1322 Fremont St.
77% 926
36.1649209 -115.1312899
Las Vegas Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
3 Maj 2016
6.9

Piscine et jaccuzi super, personnel assez gentils. Pas de petits déjeuner quand nous y étions. Les chambres son propres et assez spacieuses. Juste l'emplacement pas top (sur une grande route juste un 7/11 pas très loin)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2016
7.7

Guter Preis, entspannte Atmosphäre mit Pool im Hof, aber das mag daran gelegen haben, daß ich am Montag da war. Die Gegend macht einen runtergekommenen Eindruck mit Leuten, die sich scheinbar den ganzen Tag in der Nähe des Hostels rumtreiben, aber freemontstr. ist nachts zumindest belebt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
7.7

I recommend this place. There are pool, swimming pool, jacuzzi, laundry (but not dry machine) The place is too close from Freemont experience and the Bus. The personal is kind. But the security is bad, you can broken the room's door if you push hard, the good thing is you need a card for open it. The lockers has power outlet that is cool, but you need a padlock and I felt that was fragil. They dont give towel and blanket but at least you can put calefaction. The breakfast is yanky!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2016
6.3

Bit disappointed, about the location mainly. They're right that this is downtown apparently, but it's a rough area, not the Las Vegas I expected.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Kwi 2016
10.0

Great place to rest your head and hang out in the old downtown Freemont Street part of town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
6.0

很偏僻,不是很方便。房间很黑暗。有点怕。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Mar 2016
5.7

Some staff far more helpful than others, pretty far from the strip and fairly quiet. Not what I was expecting from Vegas!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • PeterC93
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Mar 2016
2.3

Wasnt allowed to check in because the owner thought I was holding a grudge from last year around the same time when I visited and he stole $65 from me by holding my backpack hostage and claiming I broke his "brand new" speaker when it short-circuited. I turned the volume down as a favor because his employees were too short to reach it and asked me to. Anyway - an email revealed it be replaced free of charge and he still kept my money - transaction on Paypal to Chandler Stewart for being a tool

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
9.1

I think this is a great budget hostel. It has travelers from all around the world, employees too from all over. Jessica is a total sweetheart and everyone else working there is very nice as well. Rooms are basic as far as dorms go, but the space is great and you really can't beat the price. Free pancake breakfast is a nice touch too. I recommend it to travelers who are perhaps seasoned enough to appreciate it. The area is just a 2 minute walk to Fremont, which is super fun.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2016
7.7

Thank you

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.