Hostelworld.com

Las Vegas Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 943 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 943 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 6.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 6.8
  • Udogodnienia 7.5
Las Vegas Hostel Located at 1322 Fremont St., , Las Vegas.
Las Vegas Hostel
USA
Las Vegas NV 89101 1322 Fremont St.
75% 943
36.1649209 -115.1312899
Las Vegas Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Maj 2016
4.9

Le quartier est très peu attirant et très effrayant pour de jeunes adultes comme nous. Nous avions tellement peur que nous n'y sommes même pas restées, nous avons trouvé un autre endroit pour la nuit. L'auberge aurait probablement été très bien dans un autre quartier. La propreté n'étais pas très satisfaisante : draps tachés de peinture, tapis mal nettoyé, araignée dans la douche en plus d'être une chambre très sombre. Je conseillerais cet endroit à des gens qui n'ont peur de rien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
24 Maj 2016
7.1

Plutôt bonne. Auberge correcte, bien située près de downtown. Dommage que le couple de la chambre à côté de la nôtre se soit disputé violemment très très tôt le matin et que PERSONNE ne soit intervenu pour les faire taire. Une nuit difficile donc sur la fin....

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Maj 2016
9.7

If you're not into the party mood, this is a great deal! If you're in it, this is also a great deal!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Maj 2016
4.3

L'auberge est relativement loin de tout. La salle de bain était très salle. Tout comme la serviette fournie. Pas de petit déjeuner. (Le contraire était indiqué dans l'annonce). Bien que le prix soit très abordable je ne vois pas vraiment de points positifs.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Maj 2016
5.1

Das Hostel ist in einer sehr furchterregenden Gegend - ich habe nichts gegen ärmere Leute aber teilweise spazieren sogar drofenabhängige nachts da herum - das Fenster resp. Zimmer lag im EG und war nur mir einer Bolzenstange gesichert - gegenüber ist ein 7/11 wo man ja niemanden ansehen sollte, weil man sonst grad angekwatacht wird - um 3 uhr sieht man immer noch betrunkene Gäste am Pool Bier trinken - naja das nächste mal doch nicht am falschen Ort sparen!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Maj 2016
6.0

Breakfast is almost non-existent, only coffee and few bags of plain oatmeal (I was lucky to get one) and that's it. Pathetic. Room was ok clean, but noisy. There is no soap in the bathrooms.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Maj 2016
6.9

Piscine et jaccuzi super, personnel assez gentils. Pas de petits déjeuner quand nous y étions. Les chambres son propres et assez spacieuses. Juste l'emplacement pas top (sur une grande route juste un 7/11 pas très loin)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Maj 2016
7.7

Guter Preis, entspannte Atmosphäre mit Pool im Hof, aber das mag daran gelegen haben, daß ich am Montag da war. Die Gegend macht einen runtergekommenen Eindruck mit Leuten, die sich scheinbar den ganzen Tag in der Nähe des Hostels rumtreiben, aber freemontstr. ist nachts zumindest belebt.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
9.1

A short walk from Downtown Vegas (my personal preference!) but an easy bus ride to the strip. Super friendly staff, far more relaxed then a lot of Vegas hostels.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2016
7.7

I recommend this place. There are pool, swimming pool, jacuzzi, laundry (but not dry machine) The place is too close from Freemont experience and the Bus. The personal is kind. But the security is bad, you can broken the room's door if you push hard, the good thing is you need a card for open it. The lockers has power outlet that is cool, but you need a padlock and I felt that was fragil. They dont give towel and blanket but at least you can put calefaction. The breakfast is yanky!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.