Hostelworld.com

Las Cabanitas

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 160 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.5
Las Cabanitas Located at Valenting Feilberg 218, , El Calafate.
Las Cabanitas
Argentina
El Calafate 9405 Valenting Feilberg 218
84% 160
-50.3411741 -72.2695684
Las Cabanitas
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.4

Excelente atención :) nos ayudaron montones con nuestro viaje \o/ muy lindas las habitaciones y muy buen ambiente. Eso sí, si vas a quedarte en una privada, pide que sea del piso de arriba.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Kwi 2016
9.1

Lovely hostel, family owned, quiet, nice breakfast, helpful staff. Rooms were warm, but not spacious. Ideal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
8.0

A localização é muito boa e a equipe muito atenciosa, me deram ótimas dicas. O local é bem simples, mas creio que compatível com o preço. O café também é simples, mas achei super satisfatório, e "alimenta bem"! A maior crítica que tenho a fazer é em relação ao banheiro: não é bom, é muito muito pequeno, não tem box (tem cortina) e a pia fica dentro do "box" (junto com o chuveiro)!! a cada banho todo chão se molha. Também achei ruim o fato de não aceitarem cartão.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2016
6.3

We stayed in one of the lovely cabins with a double room and private bathroom. The bathroom was small but clean. The bedroom is up a set of ladders and the whole upper floor was VERY dusty. Bedding looked clean. The kitchen facilities are basic and felt dirty just an outdoor stove with minimal utensils/pans etc. overall I thought this was over priced

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Mar 2016
8.3

The staff (the owner and his parents) were very friendly and helpful. Simple but decent breakfast included, dinner not included but worth a try. We had a great time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Mar 2016
9.4

I can't call it a hostel, it is more of a guesthouse. Eduardo and his family looks after you and the place. we had a great experience.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marcellanicolini9699
  • Włochy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Mar 2016
10.0

They are lovely, the place is close to the bus station and they gave me a room all alone as there was availability even if I paid for a dorm

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lut 2016
9.4

Bon choix d'hôtel à el calafate. Tenu par une famille sympa. Par contre ne pas leur donner de lessive, 3 polos pleins de tâches roses de javel... Et ce n'est pas les 500pesos de dédommagement, difficilement acquis, qui vont les remplacer...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
15 Lut 2016
8.0

We booked two beds in a dorm, then we were told that there was also a private room (with bunk bed) available. Upon asking whether this was at the same price they said yes, but it turned out to be 50 pesos more expensive, which they charged us for. We booked extra nights but requested to move to another room with double bed for that price. Breakfast was fine, cute lady. Kitchen is very dirty and not well equipped. Bathrooms were clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2016
10.0

Wonderful welcoming family owned and operated hostel. The breakfast in the morning is simple and delicious. The rooms are very clean and the cabins are cozy and sweet. We loved the lavender on the property as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.