Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lantana Lodge International Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 601 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.6
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 601 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.8
  • Bezpieczeństwo 7.1
  • Lokalizacja 6.8
  • Personel 6.3
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Kwi 2017
7.1

Good location not too far a walk to the centre, maybe 20 mins or so. Cool little lodge, it had a really relaxed vibe to it and there was plenty of places to chill in like the lounge and the seats outside. Bed I stayed on was pretty comfortable and had a reading light which most other places I have stayed in lack. The manager was really nice and approachable and obviously cares a lot about the up keep of the place - it was very clean. Would definitely recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Mar 2017
3.4

They advertise 24 hour reception and that is a lie.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Mar 2017
8.0

Good hostel. Comfy beds, good facilities. Limited bathrooms. Good atmosphere. Decent, but not the best location. Long walk to the center of the city. Good wifi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
8.3

Petit hostel sympathique, situé en dehors du centre ville, endroit calme, très propre pour un hostel, je recommande, attention le personnel peut paraître froid mais il n en est rien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lut 2017
3.4

We were a couple put in separate room. Rude manager, poor location with no atmosphere, over priced. Was very clean though

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 47 Recenzje
15 Lut 2017
6.0

The hostel itself is fine. If you are just passing through then there are a lot of long term residents on working holidays, so lots of knowledgable people there. You can probably even arrange journeys with some of them who want to move on to other cities to help keep costs down. Anyway, the only let down was the rude staff who one night decided it was ok to cause a huge argument with some late comers, waking up the entire hostel at about 3am threatening the poor people with the police.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Lut 2017
9.4

Auberge très sympa. Nancy la gérante à été très sympa et essaie tjs d'être arrangeante. je recommande!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lut 2017
6.0

Only stayed there one night, so I didn't get a great feel for it. Seemed ok, but security was a bit lax, with keys for doors, but them being consistently propped open. Location was great for me, 5 minute walk to strand train. Probably wouldn't stay here long term.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
7 Lut 2017
5.7

Mein Aufenthalt in diesem Hostel war im Großen und Ganzen in Ordnung für 2 Nächte. Der Check-In war recht einfach und verlief reibungslos. Die Hochbetten waren recht wacklig, da sie nicht aus Holz oder m assiverem Material bestehen und quitschen dementsprechend bei jeder kleinen Bewegung. Duschen/Klo's waren ziemlich runtergekommen, dennoch sauber. Die Ausstattung der Küche war ausreichend. Der Weg ins Zentrum waren ca. 25 min zu Fuß.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Sty 2017
8.9

Backpack plutôt sympa pour Auckland, situé près de Newmarket. Ce n'est pas une usine à logement comme certaines grosses enseignes mais c'est sympa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.