Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Langholmens Vandrarhem STF/HI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 977 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 977 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 7.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
9.4

I really enjoyed my stay! Very friendly staff, very good breakfast! Small details referring to the prior prison are nice and funny. Located in a nice area, a lot of nature and possibilities for sports (running, swimming, kanooing etc...).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
8.9

Nous sommes restés deux nuits dans une chambre privée. La propreté est au rendez vous, et l'auberge est vraiment atypique ! Le petit dej est genial. Le bémol : le prix. Même si c'est sympa de loger dans une ancienne prison, le prix est vraiment exagéré.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2017
8.9

This place was an incredibly pleasant surprise! I was already interested to stay in a refurbished prison but I wasn't expecting it to be just as nice as it was! Very quiet and peaceful with great surroundings like something out of a postcard whilst only a short walk from the metro and links to the rest of Stockholm. I will definitely be coming back after my experience

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
24 Maj 2017
8.0

This place is super cool! They even have museum for the whole place's history, which is great. You got everything you need here. The location is a little bit far away from the center, but you can easily get access to the subway. The island the place is located is beautiful. I liked my experience here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Maj 2017
8.9

Bra, men dyrt för att vara vandrarhem

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Kwi 2017
10.0

Fantastic novelty accommodation. Loved staying in an ex-prison. Vegan breakfast options were a very welcome surprise!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
8 Kwi 2017
8.6

They try to build a prison, they try to build a prison, they try to build a prison (for you and me to live in!)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
31 Mar 2017
8.6

Very good breakfast, very clean, not too close to the city center but very calm location. Not a good place for backpackers/solo travellers however if you're with a group of friends it's a good place to stay at.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sty 2017
7.4

It felt scary spending your night in a cell inside an X-prison but overall, its a nice experience :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.