Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Langholmens Vandrarhem STF/HI

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 959 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.7
Langholmens Vandrarhem STF/HI Located at Langholmsmuren 20, Box 9116, Stockholm.
Langholmens Vandrarhem STF/HI
Sweden
Stockholm 102 72 Langholmsmuren 20, Box 9116
88% 959
59.3213455 18.0252385
Langholmens Vandrarhem STF/HI
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Gru 2016
8.6

Small but very nice room. Supermarket close by, taxi to the city center not too expensive. The island is very cute, nice place to take walks. Bed sheets were not exactly white but clean enough. I would recommend the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
10.0

Es waren super tolle Tage , wir haben uns sehr wohl gefühlt , mitten in Stockholm auf einer Insel . Super Frühstück, wir kommen wieder, Danke

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Paź 2016
8.9

The concept behind the hostel is great, and you do get a feel of the prison atmosphere, though the rooms are still very nice, warm and appropriately resourced. Although on a separate island, it's a very short bus ride to central station and I'd definitely recommend buying a 24 hour travelcard to hop around the islands.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Paź 2016
8.6

Good location, about 5km from old town. Stayed in the museum part of the hostel. Very clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
9.7

Sehr nette Mitarbeiter, unglaublich leckeres Frühstück. Nah am Zentrum und gräumige Zimmer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2016
7.7

Nice to stay in a jail ! The personal is friendly, the room are clean and nice. I advice you to take the breakfast which is good. I would recommend to stay in this hostel !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Wrz 2016
10.0

Stayed here with three friends. The novelty of a prison was brilliant and we all had a fantastic time. Thinking of coming back with the family. Really recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
10.0

Amazing hostel - brilliant setting and very clean and well maintained. Excellent value for money - highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.7

Unter der Matratze war es nicht sauber.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Sie 2016
9.1

Unique hostel, the museum connected to the hostel is very interesting and gives an extra dimension to the stay in the cells. Excellent kitchen facilities upstairs. Recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.