Hostelworld.com

Lahinch Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 211 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 8.0
Lahinch Hostel Located at Church Street, Clare, Lahinch.
Lahinch Hostel
Ireland
Lahinch Munster Church Street, Clare
84% 211
52.9312450 -9.3459212
Lahinch Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
27 Kwi 2016
8.3

Little place in ireland realy cool

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Kwi 2016
10.0

Lahinch hostel is a awesome little hostel overlooking the beach with really chill and laid back owners. They even hosted an outdoor bbq while I was there which was a great way socialise and meet people. During the week the the town was pretty relaxed perfect to go for a little skateboard through town. 10/10 would recommend as a hostel 👌🏄

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
9.7

Very good welcome of Alexis ! Very helpful, smiling. Very good location, close to sea shore

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Kwi 2016
8.9

Auberge très agréable, proche de la mer ! Le gérant est en partie français ce qui est plutôt top pour la conversation. Les chambres sont mignonnes, il y a pas mal de douches/toilettes. Thé à volonté, ce qui ne gâche rien ! Nous y avons passé un bon moment, même si c'était seulement pour une nuit. Je recommande !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
31 Mar 2016
5.4

Lage super!!! Man hört in der Früh das Meer rauschen! Sauberkeit echt übel, Sanitäranlagen richtig dreckig...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2016
8.3

Nice location, not expensive, friendly atmosphere !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Mar 2016
9.4

this place was great. nothing fancy, but you can tell the owner, Lexi really loves hospitality and is doing a great job fixing the place up. he was super helpful in giving us some local knowledge, and made us feel welcome. I recommend it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Lut 2016
9.1

Auberge très sympa avec un personnel très accueillant. Lits confortables, grande cuisine et douche bien chaude. Belle ambiance, et bel emplacement sur le bord de l'eau. Merci Alexis! Je recommande :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2016
10.0

Great stay! Clean, centeral, friendly staff & nice atmosphere!! Recommended :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

Obsługa była naprawdę dobra. Byli tak przyjazny i miał taką dobrą opiekę. Mamy nadzieję, że będę tam, jeśli idziemy do Lahinch ponownie. Tylko pozytywne rzeczy z nami!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.