Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lahinch Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 288 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
4 Lip 2017
8.9

Small hostel, but great location. Staff was friendly, and gave us good tips about where to go out at night. Rooms are small, and top bunks have no ledge to keep you from rolling out of it onto the floor. There are absolutely no type of locker or safe to keep your stuff in, so keep that in mind when booking!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
10.0

Best hostel we've ever stayed at, we love Lahinch hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
9.1

Great environment, to have a real good time. The people working there, they are very cool people. They very open and kind! And very good environment to drink a beer, chill out, play the guitar, good music, and fun stuff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Cze 2017
10.0

Awesome spot, awesome people, I will come absolutely back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
21 Cze 2017
8.9

Super Atmosphäre, sehr nette & hilfreiche Mitarbeiter, viel Auswahl beim Frühstück für ein Hostel. Die Schlösser könnten mal überprüft werden, da haben bei uns 2 Passwörter gepasst 🤔 Perfekt Ausgangslage für die cliffs of moher :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Cze 2017
8.3

Great location and overall facilities are good, only gripe is that the bunks are old school, tiny and very poor quality mattresses.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Cze 2017
9.7

The surfers hostel! Great atmosphere, the guys who are running the place are very welcomy and helpful, I felt like I was among friends.. met a lot of people and enjoyed my stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Maj 2017
10.0

This is a very laid-back hostel (befitting the surfer stereotype?) and a great place to unwind. The beach is literally right there! The staff were helpful and friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 34 Recenzje
7 Maj 2017
9.1

Nice place be staying here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • tormeysandra878
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
24 Kwi 2017
9.7

I had a wonderful time here the staff were very helpful and friendly plenty of tips great location too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.