Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lahinch Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 248 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.7
Lahinch Hostel Located at Church Street, Clare, Lahinch.
Lahinch Hostel
Ireland
Lahinch Munster Church Street, Clare
91% 248
52.9312450 -9.3459212
Lahinch Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

My stay in Lahinch was awesome. Great location by the beach and friendly owner very helpful to give you the best surf experience. The atmosphere there is very chilled and causy :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Wrz 2016
9.1

Très bon accueil, en français: Alexis se met en quatre pour les visiteurs. Très bonne ambiance avec les autres résidents, pour la plupart randonneurs ou surfeurs. Des améliorations dans les chambres gagneraient à être apportées (placards, étagères, vétusté du matelas, de la moquette)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Sie 2016
9.7

I loved Lahinch Hostel. The staff was incredibly and made it their mission to show the guests a good time in Lahinch. Never have I felt so comfortable in a hostel. I look forward to going back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
10.0

I and my friend was very happy with the staff,clean room,all staff was very helpfully. Big thanks for Alexis and James!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
10.0

Sweet hostel ! Chill atmosphere, right on the beach, perfect sunsets, and great company. Staff is fantastic. Really lovely place. Would go back in a heartbeat.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2016
9.1

Tres bonne surprise, le gerant tres gentil et accomodant. Wifi au top à tous les etages, literie tres correct et tres propre, toilettes et douches spacieuses, propres avec du savon partout, cuisine tres fonctionnelle et bon petit dejeuner ( cereales toast et oeufs) Bonne ambiance et petite terrasse sympa. Tres bon emplacement et leparking gratuit est à deuxpas.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Sie 2016
9.4

Immeuble un peu vétuste mais personnel super sympa ; le lieu est magnifique et il y a de belles balades à faire ! (maman avec deux ados)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.4

The welcome is very warm. They try their best to help you. It is very much appreciable. This is probably why the atmosphere between all the occupant is so welcome and good. NOrmal comfort and very well located : just beside the access to the beach, restaurants, pubs and shops beside. I highly recommend the place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lip 2016
10.0

Such a lovely place to stay and amazing craic! Alexis and all the volunteers were so so nice & such great craic, and the fun atmosphere made it such a great place to stay for travelling alone! The location is fab for surfing too, walking distance to the strand and a quick drive to Spanish point. Loved my stay here! 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2016
9.1

Accueil au top. Auberge située à 2 minutes de la plage. Petit parking gratuit à 5 minutes environ Dès qu'on arrive, on 'fait partie de la famille', on est invités à se joindre aux événements. Les chambres (dortoirs) sont petites. Sur le palier, il y a plusieurs toilettes et douches et donc pas d'embouteillage.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.