Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lahinch Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 312 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 312 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2017
10.0

every thing was perfect the man in charge was very nice to us

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
7.7

The hostel is good however it was a free for all for drunk groups from 2am to 5am the night I stayed unfortunately.almost impossible to sleep with the noise. Im not sure if this is the norm at the weekends but I got the impression it was. No complaints other than that but I don't think ill stay again unless I was going out on a drinking session

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
9 Wrz 2017
8.3

Only stayed for one night, but perfect if you are a surfer!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2017
10.0

Super nice staff and super nice Hostel in super nice location .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Wrz 2017
8.3

Nice location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Sie 2017
8.6

Auberge sympa. Propreté, rien à redire. Chambre de taille correct. Pas de casier par contre. Bien dans l'ensemble.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Sie 2017
10.0

Super Hostel mit super netten Mitarbeitern, Sehr sauber

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • meganbellman952872
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Sie 2017
8.9

Great little place right next to the beach has such a great friendly vibe to it I was only here a few days but I wish I had stayed longer! It was clean and the staff were super friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2017
3.7

Gros manque d'organisation de la part du personnel. Une cuisine en bordel et absolument pas nettoyée... Nous n'avons même pas osez y cuisiner. L'ambiance surfeur est sympa si l'on aime faire la fête, autrement le lieu est vraiment sympa avec l'océan à quelques pas.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
9 Sie 2017
8.6

Nice hostel situated just next to the beach and at the end of the main street, close to a convenience store and numerous restaurants. Was a slight mix up with my booking but the manager was called over and they had it sorted within a couple of minutes. Spacious and quiet rooms although the curtains aren't great so you'll have the street lights shining through all night and the early morning sun. There's a good breakfast too.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×