Hostelworld.com

Lahaina's Last Resort

  • 252 Lahainaluna Rd., Lahaina, HI 96761, Maui, USA
Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 181 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 8.1
Lahaina's Last Resort Located at 252 Lahainaluna Rd., Lahaina, HI 96761, Maui.
Lahaina's Last Resort
USA
Maui Hawaii 96761 252 Lahainaluna Rd., Lahaina, HI 96761
86% 181
20.8773671 -156.6772803
Lahaina's Last Resort
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2016
10.0

Staff are very friendly and great fun. Really enjoyed our stay here. Would highly recommend this hostel to anyone looking to have a good time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
10.0

Great hostel. Great staff, great vibe. Clean and good location. I had a blast!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

I've stayed at the bungalow and had a blast! The staff was very friendly from the first moment I met them. Great activities as well, I could only do one because of the time I was staying but I wish I could have done more. Strongly suggest to rent a car from kahului airport if you are only staying for a fews days, iit makes it easier to get around and is not that expensive especially if you travel with friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
10.0

Staff was very pleasant. This place was pretty cool and i would recommend it to anyone else that would be traveling solo and looking for a new and interesting place to stay. thanks!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Mar 2016
10.0

This place is so amazing! It has a great location and the staff was so much fun! The common area is outside and can get very animated with all the people there. Don't expect to get much sleep if you're near the common area. Would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
10.0

This place was absolutely incredible experience. Staff were super nice, helpfull and kind. Everything what this hostel offer I would recommend. Last resort has vibe and I met there great people from all around the world.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Mar 2016
7.4

This location was great! The hostel had a great vibe and social scene. However, the rooms are very close to the one common area. Nights were fairly loud and going to sleep early (before midnight) was not an option.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Mar 2016
5.4

Haben schon in vielen Hostels übernachtet, dieses ist eines der schlechtesten. Sauberkeit lässt zu wünschen übrig. Abgewohnte und zusammengestückelte Einrichtung. Es gehören zwei Häuser zusammen. Kleine Ameisen überall im Zimmer.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2016
10.0

Best Hostel ever :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Mar 2016
9.1

Super süßes Hostel etwa 5 min vom Lahaina Center entfernt! Tolle lockere Atmosphäre, man bleibt auf jeden Fall nicht lange allein. Nette Touren werden angeboten für Leute die kein Auto haben und ein bisschen was unternehmen wollen. Ich würde auf jeden Fall nochmal hin :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.