Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lagoa Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 75 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 75 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.2
Lagoa Beach Hostel Located at Rua Vieira Camara 31, Geriba Beach, Buzios.
Lagoa Beach Hostel
Brazil
Buzios Rio de Janeiro 28950000 Rua Vieira Camara 31, Geriba Beach
89% 75
-22.7770849 -41.9054217
Lagoa Beach Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sty 2017
9.4

Such a great stay. What really stood out was the awesome staff and the extraordinary atmosphere at the hostel. Rarely have I enjoyed it so much to chill at the pool and listen to some music as at Lagoa Beach. The amenities are excellent and the breakfast is top notch for hostel standards with plenty of fresh fruits. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
9.7

Es un lugar unico en la Ciudad de Buzios. Tiene una vista increible y las personas que atienden son super amables! Xime es una genia, nos hizo pasar una estadia genial!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Gru 2016
6.9

I felt uncomfortable here as the front door was always open, there was a lot of random people coming and going. The door to my mixed dorm didn't lock properly, one morning I woke up to it wide open and a random man sleeping outside the door. Great location for Geribá Beach, but a little far out for anything else. I left here early and moved elsewhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Excelente Hostel!! Muy amables, divertidos con eventos propios y piscina!!! Cerquita de la playa geriba para surfar todos los días!!! Gracias por toda su ayuda en cada duda!!! Gracias por la experiencia Buzios con ustedes!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Wrz 2016
8.9

Great community atmosphere and a wonderful welcome from Isabel. It was a pleasure to meet her and the team. The hostel itself was clean and located by a beautiful beach. We would highly recommend this hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Danae_Ds
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sie 2016
9.4

Desde que llegué, los chicos del hostel fueron muy buena onda!! Meli en recepción muy atenta y sonriente. Siempre limpio el hostel (aunque faltó un poco en el baño de la habitación) y el desayuno muy bueno. Ubicación excelente, cerquísima a la playa y a distancia prudente de una de las vías principales para comprar en el super o agarrar un bus al centro. Los chicos de la recepción me ayudaron a bookear el tour a Arraial y siempre que necesitaba algo, me ayudaban enseguida. Volveré!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.4

The amazing staff at the hostel are what made my stay at Lagoa Beach Hostel so enjoyable. They all treated you like long lost friends. The location is prime and a very short walk to the beach. The only issue was the bathroom was sometimes untidy but that was due to other visitors leaving things on the counter in the bathroom and not from lack of cleaning by staff. Overall, it was a very pleasant experience.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Sie 2016
7.4

Propre, sympa mais pas pratique loin du centre et des bus.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
3 Sie 2016
10.0

Excelente hostel! muy buena ubicación, muy bien el desayuno, excelente staff! Estuve 4 noches en dormitorio, todo fue perfecto! Muchas gracias por todo chicos!! un abrazo grande =)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.