Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Lagoa Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 93 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 93 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Maj 2017
9.1

Un sitio genial!!!! totalmente recomendado

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.7

lindo lugar! recomendado!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Mar 2017
9.1

Una increíble experiencia en el Lagoa Beach!! Super recomendado!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Mar 2017
6.9

Nice Place, not very clean. The water of the pool wasn't changed or cleaned regularly. Monday nights the do some live music, however is not something they warn you before you go, we couldn't sleep well our first night because of it. No nets for mosquitoes in the rooms nor in the bathrooms, very hard to get rid of them even using repelent. One shared toilet/shower for a 10 bed room. Nice music during the day, plenty of space to spend the day on the hostel, nice breakfast and clean kitchen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Mar 2017
10.0

Super recomendado, excelente lugar! Te reciben de diez, muy buena onda!!! Las habitaciones son buenisimas, mucha comodidad. Siempre esta limpio y ordenado.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Sty 2017
9.4

Buen hostel, tenía todo lo necesario a 1 cuadra de una playa y 2 para comprar. Buen trato del personal y los desayunos buenos. Un poco alejado de la calle principal pero todo bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
27 Sty 2017
10.0

Best hostel I stayed at so far! So much space to chill and everyone was so nice. Would Go back for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Sty 2017
9.1

Hermoso hostel. Muy tranquilo, y te hacen sentir como en casa. Saludos a Lu de recepción, que además de ser una copada, cocina riquísimo! Gracias por todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sty 2017
8.9

La gente del staff es muy atenta. Lu es una cocinera genial y ofrece todas las noches menús a muy buen precio. El desayuno es muy completo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

What an awesome hostel. Has a pool and is two minutes from arguably the best beach In Buzios. The owner is super friendly and cares about her guests and the staff that work there, equally so. Very nice relaxed, social atmosphere with the added bonus of an awesome live music night on Mondays. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.