Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Lagoa Beach Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 63 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 63 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 8.3
Lagoa Beach Hostel Located at Rua Vieira Camara 31, Geriba Beach, Buzios.
Lagoa Beach Hostel
Brazil
Buzios Rio de Janeiro 28950000 Rua Vieira Camara 31, Geriba Beach
85% 63
-22.7770849 -41.9054217
Lagoa Beach Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
10.0

Pasamos días increíbles, el hostal está muy bien ubicado y el ambiente es perfecto para pasar un buen rato entre amigos. Gracias Lagoa!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Cze 2016
9.4

Very helpful and friendly staff. Recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
28 Maj 2016
6.0

Atendimento e clima da recepção e piscina excelentes, porem localização longe das atrações principais e de pontos de onibus, além do quarto privado deixar a desejar, sem ar condicionado, sem tv, teto fino onde se encontra outro quarto que emite barulho no assoalho e poeira em cima da cama, quarto privado de pior qualidade comparado com quarto compartilhado, o que é incomum.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • rtamello8746
  • Brazylia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Maj 2016
8.3

Bem localizado, a 100 metros da praia de Geribá. Pequena caminhada até a av. principal para pegar van com acesso a qualquer local de Búzios. Muito boa atmosfera, staff bastante simpática. Vale o custo-benefício.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
7.4

Hostel é super simpático e aconchegante, muito perto da praia de Geriba e Ferradurinha, café da manhã é simples, equipe do hostel tranquila atenciosa. Tenho umas críticas construtivas do local, não tem TV, os dias que ficamos no quarto não aconteceu limpeza ou recolhimento de lixo tive que pedir para ser recolhido. Uma coisa que achei que pode melhorar é segurança do local, o portão do hostel fica aberto a noite toda pois está com defeito.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
28 Kwi 2016
9.7

Really liked Lagoa Hostel! People were incredibly friendly, location was great, and overall had a great stay!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
28 Kwi 2016
7.4

Nice owners who were very welcoming and happy to give advice. Location about 45 mins walk from the centre but right on the beach. Really chilled atmosphere and a tasty free breakfast. Unfortunately, our double room had a nasty smell coming from the drains which worsened throughout our stay. We were offered a room change but on reflection the room probably wasn't in an acceptable condition to advertise in the first place. A shame really as otherwise pleasant.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
26 Kwi 2016
9.1

Ambiente perfecto

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
8.0

Tanto las personas que manejan el lugar, como los que ayudan en el día a día, son muy amables y atentos. El lugar es muy lindo, esta bien ubicado y tiene muy buena onda.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Mar 2016
10.0

Really a great hostel. Stayed there for 5 nights. The Hosts Belem and Jose are very attentive, friendly and helpful. They will help you in anything you need Great location, just 2 blocks to the main beach. Good ambient on the hostel, the breakfast on the morning was well served. Hostel is clean, so I really recommend it! bus stop to downtowm is 10 min walking , its not that bad... My friends, thank you for your hospitality! hopefully I come back one day! Antono

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.