Hostelworld.com

Lagoa Beach Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 83 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 83 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Sty 2017
9.4

Buen hostel, tenía todo lo necesario a 1 cuadra de una playa y 2 para comprar. Buen trato del personal y los desayunos buenos. Un poco alejado de la calle principal pero todo bien.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2017
10.0

Best hostel I stayed at so far! So much space to chill and everyone was so nice. Would Go back for sure.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
23 Sty 2017
9.1

Hermoso hostel. Muy tranquilo, y te hacen sentir como en casa. Saludos a Lu de recepción, que además de ser una copada, cocina riquísimo! Gracias por todo!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Sty 2017
8.9

La gente del staff es muy atenta. Lu es una cocinera genial y ofrece todas las noches menús a muy buen precio. El desayuno es muy completo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sty 2017
10.0

What an awesome hostel. Has a pool and is two minutes from arguably the best beach In Buzios. The owner is super friendly and cares about her guests and the staff that work there, equally so. Very nice relaxed, social atmosphere with the added bonus of an awesome live music night on Mondays. Would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
14 Sty 2017
9.7

El hostel está muy bueno, el desayuno variado y abundante. El personal tiene muy buena onda y te ayudan en lo que necesites.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sty 2017
9.4

Such a great stay. What really stood out was the awesome staff and the extraordinary atmosphere at the hostel. Rarely have I enjoyed it so much to chill at the pool and listen to some music as at Lagoa Beach. The amenities are excellent and the breakfast is top notch for hostel standards with plenty of fresh fruits. Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
9.7

Es un lugar unico en la Ciudad de Buzios. Tiene una vista increible y las personas que atienden son super amables! Xime es una genia, nos hizo pasar una estadia genial!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Gru 2016
6.9

I felt uncomfortable here as the front door was always open, there was a lot of random people coming and going. The door to my mixed dorm didn't lock properly, one morning I woke up to it wide open and a random man sleeping outside the door. Great location for Geribá Beach, but a little far out for anything else. I left here early and moved elsewhere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Excelente Hostel!! Muy amables, divertidos con eventos propios y piscina!!! Cerquita de la playa geriba para surfar todos los días!!! Gracias por toda su ayuda en cada duda!!! Gracias por la experiencia Buzios con ustedes!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.