Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Tosca Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 503 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 503 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • lisaaa104080
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Wrz 2017
8.9

It was a good place to stay. The staff was very friendly and most of them speak English, they will help you with all the tours and things. The supermarket, atm's are close to the hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
6 Wrz 2017
10.0

Amazing hostel with brilliant staff. Has cosy shared spaces, staff were really helpful with what to do with your time and the rooms are lovely, clean and warm!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2017
10.0

There is nothing to fault here. Great rooms with individual under bed lockers and lots of space to store your personal items. Very clean and warm in the colder months. Kitchens are well equipped. The staff are the friendliest I have come across yet and are happy to chat in English. Breakfast (traditional Argentine cake) is again the best I have come across. Wifi is strong throughout and the common areas are inviting. I wish this hostel was in every town I am going to during my travels!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kasaldilek6705
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
2 Wrz 2017
9.4

Accueil très très chaleureux ! Tout a été expliqué à notre arrivée. Ce qu'il y a faire, ou c'est etc. Chambres propres et fonctionnelles. Pas très loin à pied de la gare Puerto Madryn. Petit dej inclus. Je recommande cette auberge !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
10.0

Esta en una muy buena zona, el lugar es excelente, el desayuno completo. Y lo mas importante el personal ofrece un trato amable y te guía en lo mejor para hacer en Madryn.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2017
10.0

Ótimo atendimento pelo LUCAS e EDUARDO, boa acomodação. Fico e recomendo a todos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Lip 2017
8.9

Hostel avec un bon rapport qualité prix. Bon conseil pour les excursions. Propreté correct. Par contre petit déjeuné fait maison et servie a table, excellent !!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
10.0

En general el hostel es espectacular. El ambiente es buenísimo, son personas tranquilas que vienen con familias a pasar unos días. El personal es muy amable y super atentos. Además es muy seguro y las habitaciones tienen habitáculos para dejar el equipaje con candado. 100% recomendable, si vuelvo a Puerto Madryn me volveré a alojar en este hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lip 2017
9.4

I really liked this hostel! My favourite in Argentina so far :) The staff are incredibly helpful, friendly and smiley. The breakfast is standard Argentinian fare which I find strange (cake for breakfast? What!) but the staff go out of their way to offer and prepare it for you. It was fairly quiet when I was there, but it is off season. Not sure if it would work for someone wanting a party atmosphere, as it was more of a laid back family friendly environment. I would happily stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • trips-for-pips
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
2 Lip 2017
8.9

Extremely welcoming and friendly staff who gave information and were happy to make phone calls and help us make plans to see the whales around the changing weather. Decent room. We lucked out and had the dorm to ourselves as it was v.quiet during our stay. The kitchen in reception is good, we used this one as the other one was cold and seemed a bit dirtier. Something savoury would be great for breakfast as well as the cake (maybe bread or fruit). Thanks - we had a great stay and would come back.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×