Hostelworld.com

La Tosca Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 434 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.7
  • Udogodnienia 8.2
La Tosca Hostel Located at Sarmiento 437, , Puerto Madryn.
La Tosca Hostel
Argentina
Puerto Madryn Sarmiento 437
88% 434
-42.7704393 -65.0375819
La Tosca Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
8 Kwi 2016
10.0

I had a very nice stay at La Tosca! The atmosphere was relaxed and quiet as I like it, but still we could mingle and hang out with other travellers in the lounge area. Staff was super friendly and helpful, and knew a lot about the tours and things to do on the area. Their tours are at competitive prices - depends on what you are into! Dorms were large and clean, and you can stay and use the shared bathroom if you leave later after checking out! Would definitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Mar 2016
10.0

One of the best hostels I've ever been to! After the checkout it was still allowed to use everything, even to take a shower! Big rooms with a lot of space for your luggage and the staff is very friendly and helps you a lot in deciding what to do during the day!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rodolfocasimiro4407
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Mar 2016
7.7

Boa opção. Camas muito confortáveis e quentes. Ambiente tranquilo.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
24 Sty 2016
8.3

Had two great nights at La Tosca! Mostly because of the great people I met here. I am traveling alone and there were alot of nice groups and single travelers which I joined. Beds were fine with own electricity and light. Shower was warm and good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
8 Sty 2016
10.0

Awsome! Very ( very very) Nice staff, very Nice place ( the garden is great). The Tours proposed are good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
6 Sty 2016
7.7

Really really great hostel that we only stayed one night. Wanted to stay longer but it was fully booked and no wonder why :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sty 2016
8.9

Was a nice hostel just a few blocks from the bus stop and the beach. it has 2 kitchens and a garden, but no chairs outside to sit. the girl on the reception is really busy in the morning, cause she is alone and has to organize the breakfast, check in and outs and answering questions of the tourists. one of the staff was not very helpful, cause he tried to talk us into their tours, not being helpful with answering questions, cause we wanted to do our own tour with a rental car.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Sty 2016
6.9

El hostel es lindo, está bien ubicado, bien mantenido y limpio. Pero tiene precios de hotel, no permite el pago con tarjeta, el estacionamiento hay que pagarlo adicional y es pequeño para la cantidad de gente que alberga. Si bien la atención de Eduardo y Debora fue muy amable, me llevo una impresión un poquito contradictoria de este lugar. Detalles: el desayuno es con torta y es novedoso por un par de días pero cansa; el riego permanente del jardín hace que esté parcialmente inundado.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Gru 2015
8.9

Patio très agréable avec des hamacs, pièce à vivre très conviviale. Deux cuisines bien équipées. Staff aux petits oignons très agréable et prêt à rendre service. Les dortoirs sont grands et confortables avec des casiers grands. Des chambres à l'étage très sympa. Petit dej copieux avec des gateaux faits maison tous les jours ! Petit point négatif : on aurait aimé un petit dej plus varié avec autres choses que les gateaux. Hostel vivement recommandé !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Gru 2015
8.0

Estoy muy contento con la chica del desayuno, muy atenta y muy rico todo

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.