Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 483 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 483 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.0
La Sienna Located at 241 West 123rd Street, , New York.
La Sienna
USA
New York 10027 241 West 123rd Street
86% 483
40.8085500 -73.9507960
La Sienna
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Kwi 2016
10.0

A quelques pas du métro A express, à côté de Central Park, quartier calme, restos et delis supers (merci Yvette pour tous les tuyaux!!). Le nécessaire est là (lit confortable, sdb, wc, cuisinette) et la propriétaire est adorable. Super séjour!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2016
10.0

La Sienna has been a very good place to stay. Close to the subway and shops and a wonderful hostess who was always very helpful och kind. Its felt more like a homestay than a hotel. We can really recommend the place, good value för money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
6.6

Hostel well located nearby the subway, the concierge was really nice. There are a lot of great restaurants close to the hostel. Though the wifi was really bad, there was not any spot for all the tenants to meet up in the hostel, and the room was pretty small.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

When I greet people I always let them know to speak up. If the WIFI does not work please say something so I can take care of you. Also we have rooms that are different sizes. From the small one which is more economical to larger ones. If they would have said something I would have given them the option to upgrade. ASK AND YOU MAY RECEIVE.

  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2016
8.9

Awesome staff! She let me checked in so early and made sure I have everything I need. Reasonable price and good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2016
10.0

We travelled from Ireland and stayed for a week and would recommend it to other travellers. No point paying crazy money in Midtown. The location is within easy travel distance to all of NYC and direct train from JFK airport. Yvette is really helpful and will help you out with anything you need to know!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2016
8.0

Very basic accommodations in an old row house, but the place was clean, the proprietor helpful, and the price was extremely reasonable for Manhattan.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lut 2016
9.4
Przetłumaczone przez Google

Doskonała lokalizacja 2 przystanki od Times Square na pociąg ekspresowy. Stacja 5 minut spacerem. nie było słychać hałasu ulicy z naszego pokoju. Czysty, cichy i przyjazny. Wysłaliśmy e-mail Yvette dotarliśmy do NY we wczesnych godzinach porannych i dostała nasz pokój był gotowy i daj nam sprawdzić w ciągu 20 minut od wysyłając ją. Na pewno się tu jeszcze raz i polecam znajomym.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2016
9.7
Przetłumaczone przez Google

To wspaniałe miejsce, prowadzony przez wspaniałą panią. Czuliśmy się bardziej jak gości domu niż klientów. Yvette pokazał nam mnóstwo wspaniałych miejsc do sprawdzenia się po mieście, też. Nasz pokój był wygodny, hałas z ulicy nie było tak źle, a lokalizacja jest super (dobre sąsiedztwo, bardzo blisko sklepów i opcje na jedzenie, fantastyczna herbata sklep za rogiem, a w pobliżu stacja metra). Dobra cena też. Absolutnie planujemy pobyt tutaj ponownie, gdy wrócimy do Nowego Jorku.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Sty 2016
9.4

Great location close to subway. Clean, comfortable and excellent staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Gru 2015
7.1
Przetłumaczone przez Google

Jest OK, co to jest. Stosunek ceny do jakości jest bardzo dobry. Jest to nic specjalnego, ale za cenę nie można się go spodziewać. Lokalizacja jest dobra, z dogodnym dostępem do centrum miasta, działa pociąg ekspresowy jeden jest bardzo szybki na mecie. Mała kuchnia jest wyposażona w naczynia i lodówkę. Kosza w łazience nie uczono w 5 dni.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.