Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 544 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 544 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.6
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2017
8.3

Nette accommodatie, vriendelijke hostess, ligging is een beetje uit de richting van waar de meeste activiteiten zijn, maar met de metro goed te bereizen. Kortom, hele goede prijs / kwaliteitverhouding.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • ingewiekenkamp7089
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
13 Cze 2017
8.3

Nice place to stay, very helpfull and friendly host. Good room with AC, especially during those warm days.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
8.0

Was very happy with the whole experience Yvette was lovely home was really nice no creaky floors lol which was a blessing walking up 2 flights of stairs st all hours loved the use of a kitchen all round good throughout Harlem cool location easy access to the subway.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Cze 2017
10.0

parfait! beaucoup de charme et un accueil hors norme. Situation idéale proche du métro. perfekt! Haus mit viele Charme, wir sind perfekt empfangen und betreuen worden. Hostel befindet sich ganz nahe am Subway.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
8.3

Wir waren in La Sienna Paar Nächte, wir haben uns sehr akzeptiert und gut gefühllt, die Besitzerin war sehr nett und hilfreich. Das Zimmer war gross, schön und sauber und Lage fųr uns auch optimal.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • stanbednarcyk4852
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Cze 2017
10.0

La Sienna was a pleasure staying at. Yvette welcomed us into her house, and was incredibly generous and pleasant. The room was nice, the house and neighborhood quiet for a good night's sleep, and the neighborhood was great. We loved Bailey and the three cats too! I would definitely stay here again and recommend it to friends and family.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Maj 2017
9.7

Great little place of character. The staff was awesome - unfortunately, we got our times wrong, and so arrived quite late, but we managed to work it out. She even gave us some toast to have as a late night dinner. Was able to provide a list of good eating places around the accommodation, and recommendations for transport. Great spot, otherwise had no issues.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • twanrichters6420
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
8.9

Very friendly hostess, available when needed and never in your way! She had some good tips, knows a lot about the city and the places where to go. Would recommend it!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2017
10.0

If I ever comeback to New York I will definately choose Harlem and La Sienna.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
9.4

Nous avons passé 6 nuits dans une chambre avec salle de bain commune. Le lieu a du charme. C'est dans Manhattan (Harlem) proche du métro qui permet la visite facile de toute la ville. Les nuits sont plutôt calme et la maison est reposante après des journées de frénésie de New York :) très bon accueille !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.