Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Posada de Huertas

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 5262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 5262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2017
5.1

Yo había reservado una cama en una habitación femenina de 4, al llegar me dijeron que me dejarían una doble, era peor, no tenía ni ventanas, pero como iba a estar sólo una noche, lo acepte. Al irme a dormir encuentro que había puesto en la otra cama a un hombre. Así q debí quejarme, demoraron en encontrar una solución porque prácticamente estaba sobrevendido y a la una de la mañana me tuve q cambiar de habitación y hacerme la cama en una habitación mixta de 12. Desastroso. La ducha siempre sucia

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
22 Wrz 2017
7.1

Scruffy and grim inside. No windows in room, day staff needs to buy a personality (night staff were lovely).

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
22 Wrz 2017
7.7

Très bonne situation géographique. Personnel accueillant et serviable. Le seul bémol le petit déjeuner qui n'est pas bon. C'est domage. Cela reste cependant un très bon rapport qualite/prix

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
20 Wrz 2017
8.0

Lugar bien ubicado y recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Wrz 2017
10.0

Un lugar absolutamente recomendable.La ubicación es perfecta. a unas cuadras de las principales calles, a la vuelta de la estación del metro, a 12 minutos a pie del parque retiro. Una zona muy linda y concurrida a toda hora. Muchos bares, restaurantes, y locales abiertos hasta tarde.El personal que trabaja allí (en recepción y limpieza) es extremadamente amigable. El desayuno es completo y está bien! Hay locker grande por cada cama, los baños estan siempre impecables y hay ascensor!TODOEXCELENTE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Wrz 2017
8.6

Very good location in the heart of the city, near to bars, restaurants and train stations. It's in my opinion not exactely a hostel where you get to connect easily to fellow travellers, the atmosphere has something from an old run down youth hostel - not so cosy but very clean. Staff was very nice and helpful. I slept in a big dormitory with just a window to the corridor - so it was a bit muggy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Wrz 2017
8.9

Pretty good place, friendly staff and the kitchen isn't bad to boil some pasta. Really sort walk to the park and the museums and i can recommended the hotdog place next door👌. Good drop in hostel but wouldn't pick it for an extended stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Wrz 2017
9.4

Nice easy location. Great staff and quality rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2017
10.0

Hola buenas días muy bien la recepción, la gente agradables, muy majas buen ambiente. Conoces gente de todos. Los país . Me encantado ! La localidad fantástica. Muy buena comunicación de metro cercano. Supermercado museo la limpieza. Un saludo cordial. Gracias.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Wrz 2017
8.6

For the price of this hostel i think it's excellent. 10 bed dorm was well spread out- beds are fine. Only 1 bathroom in our dorm so had to go upstairs on occasion. Big lockers that you lock with a wrist button they give you. The kitchen is cramped but does the job. The common areas are a bit sterile and lacking atmosphere. Excellent location. Friendly staff. If you want a hostel to hang out at and meet people look elsewhere. But if you want a cheap, clean, functional hostel base I recommend!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×