Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Posada de Huertas

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 4,550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 4,550 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
La Posada de Huertas Located at Huertas 21, , Madrid.
La Posada de Huertas
Spain
Madrid madrid 28014 Huertas 21
85% 4550
40.4137901 -3.6993241
La Posada de Huertas
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
20 Sie 2016
9.7

For a cheap hostel, this place was great. We only stayed 1 night, but we were very impressed. Our room had air con, the kitchen and communal areas were really nice, we got given maps and all, and we joined the pub crawl which was lots of fun. The bathrooms were a little tight, but nothing to complain about, especially for the price! I would definitely stay here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Sie 2016
9.7

Sol駅から近く、プラド美術館など、観光地な全て歩いて行けたので良かった。 3階の部屋だったが、エレベーターがあったので助かった。 朝食はパンとりんご。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
11 Sie 2016
9.4

Nice Hostel! You get your own locker, everyone has his own light and plug-in. The place got cleaned every morning and the staff is nice and helpful! The only annoying thing where the showers because there where only 2 on our floor and the Showerhead had no pressure at all so it was kind of a challenge to get a proper shower !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
10 Sie 2016
9.4

Only stayed one night but was pleased with the hostel. It was clean and had good facilities. 10 euro cash deposit for key and sheets. They also print boarding passes for free which was nice. I would recommend this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
10 Sie 2016
10.0

Personnel multilingue et super sympa ! Nous avons adoré l'auberge qui est vivante (tous les jours, un événement spécial) !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sie 2016
10.0

Probably the better value for money in Madrid !!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
7.4

Buen hostel muy bien ubicado personal atento buena atmósfera lo recomiendo

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
7 Sie 2016
8.6

Stayed here very briefly but enjoyed my experience overall. Staff is super friendly!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sie 2016
9.4

Loved my stay and everyone so helpful and very flexible

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
8.3

Hostel is in a great location, staff were really friendly and I really liked that it was one electronic key for everything and that it came on a wrist strap. However I found the kitchen a little under equipped, there didn't seem to be much cutlery available and the next morning at breakfast I was rather appalled to discover that everything (plates, cups, cutlery) was disposable. Come on guys, step it up, travellers don't need to create that much waste! Get some real utensils!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.