Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Posada de Huertas

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 4979 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 4979 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.8
  • Udogodnienia 7.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
6.9

Very central location, everything within walking distance. Staff was very helpful but the lock on my locker was out of battery and I could only move locker the next day.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
8.6

Muy bueno,los baños muy limpios todos los días.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Rwanda, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Maj 2017
8.3

Es ist ein super günstiges Hostel mit perfekter Lage!!! Das Personal hilfsbereit und freundlich,, für diesen Preis kann man wirklich nicht meckern Frühstück war inkludiert und man hatte die Möglichkeit sein eigenes Essen in deren Gemeinschafts Küche zu zubereiten.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
14 Maj 2017
7.7

Great value for money. Showers and toilets were clean. The 4 bed room was a bit too small. I heard a guy got some of his stuff stolen from his room but I guess that doesn't have to do with the hostel responsabilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2017
3.4

Un espanto, llegamos al hostel y nos fuimos sin importar si nos devolvían la plata o no . Es horrible y todo sucio

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Maj 2017
8.9

Lovely hostel, good people, free walking tour, large rooms and right in the centre of town!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2017
8.6

Los compañeros de habitación y la otra gente alojada en la misma planta no respetaron las horas de silencio. Dando voces, riendise, hablando super alro,entrando y saliendo de madrugada. No he podido dormir a penas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Maj 2017
8.9

Muy agradable, detalles bien cuidados, la misma llave se pulsera sirve para la puerta de entrada y la del locker, la habitación tiene su propio baño, cada cama tiene enchufe y lámpara. La ubicación es la mejor, a unos pasos de Puerta del Sol, Atocha y todo el centro de Madrid!! La calle es preciosa.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • NanuBerlatzky
  • Argentyna, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Maj 2017
8.6

Muy buena ubicacion! Muy limpio, estan todo el tiempo limpiando!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vivihombach
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Maj 2017
9.1

Als erstes mal vorweg: die Lage des Hostels ist wirklich der Hammer! So gut wie alle Sehenswürdigkeiten liegen bequem zu Fuß erreichbar! Alles ist sauber, die Betten sind bequem, das Frühstück ist gut, das Personal ist freundlich und es gibt absolut nichts zu meckern!!☺️👍🏼

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.