Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Posada de Huertas

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 4,612 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 4,612 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.9
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
La Posada de Huertas Located at Huertas 21, , Madrid.
La Posada de Huertas
Spain
Madrid madrid 28014 Huertas 21
85% 4612
40.4137901 -3.6993241
La Posada de Huertas
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
7.7

Good hostel though common area was average and breakfast as not very varied.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
8.9

En general el hostel esta muy bien. Ubicación, limpieza, comodidades y seguridad. La zona es ideal para visitar Madrid cerca de los puntos de interés más importantes y en una zona llena de opciones gastronómicas. Lo que menos me gustó fue la cocina. Es muy pequeña para tanta gente. El personal de recepcion es atento aunque tampoco desborda de simpatía.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Wrz 2016
8.6

I really enjoyed my time there... It is a handy place to get around to Madrid City centre, good staff! The breakfast could be better, but in overall the hostel is a good spot to stay. I would recommend it for short time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
13 Wrz 2016
8.3

Good central location, easy access to everything in Madrid. Really good atmosphere always plenty of people from all over the world in the common areas, The 12 bed dorm is a little small for purpose it should really be a 10 when full with all the lockers, beds & bags it was very cramped. I feel there should also be more bathrooms for the amount of people and rooms but otherwise very good The nearest metro station on the directions is currently closed until 12 Nov so get of at Sol or take the bus

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Grupy mieszane, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
12 Wrz 2016
7.7

The best thing about this hostel was free walking tour with Carlos. I recomend this way of visiting city for everyone. Next, nice thing about this hostel is possibility to spend evening in open kitchen and drinking sangria.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Wrz 2016
8.0

The hostel is not bad. The bathrooms and the kitchen are generally clean and the facilities are good. The only problem I had is that I was in a 10 bed dorm with bathroom, but the only window was looking out on the corridor. This means also no window in the toilet. You can imagine that the smell was not nice at all and it was difficult to change the air.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Wrz 2016
10.0

Very happy with my stay in La Posada. Definitely would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Urugwaj, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
8.0

Lo único que no me gusto fue el personal ; podría decirse que el personal no le gusta tratar con latinos desde el guía turístico Carlos y la mayoría de los recepcionistas ; salvo un recepcionista que no recuerdo el nombre pero que es de un país Africano ; creo que el tenia mas empatia talvez por que sabe lo feo que es el racismo . Gracias Las Huertas por enseñar con el ejemplo lo que significa ser sudaca

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Wrz 2016
9.1

Everything was great, very central and easy to find.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2016
6.3

Our room was awful with no windows and an air conditioning unit the didn't work. Fine if you want something cheap in the centre, but if you look harder can find places of s similar value that are considerably better.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.