Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Pinta Boogaloo (old Green Saman)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 189 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 7.6
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Cze 2017
9.4

A very chilled, relaxing hostel with lots of facilities. One of the most equip kitchens I've seen. Close to San Antonio, Cristo Rey and the Zoo. The free Salsa lessons with Ingrid are incredible. I had 3 classes with her and she is an amazing teacher. I improved so much and had so much fun. If you stay at this hostel, these lessons are a must!! The staff are all extremely friendly, helpful and speak great English. If you're looking for a relaxing hostel, look no further.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Maj 2017
9.4

Nice Hostel with very friendly staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2017
8.0

Es un hostel increïble, con unos espacios comunes geniales (cocina, piscina, terraza, salon), el desayuno es muy bueno y te sientes como en casa. El Wifi es perfecto y el plus de las Clases de Salsa nos encantó!! Le recomendaria a qualquiera ir a La Pinta si pisas Cali.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Kwi 2017
7.4

I really enjoyed my stay here because the staff is super friendly and helpful! The salsa classes and the pool are also very nice ! It could be more clean and the house needs a renovation (e.g. wall painting) Breakfast is okay (you get fresh fruits) but nothing special. The kitchen is really big and good if you want to cook! :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • annoyingzombie
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Kwi 2017
10.0

Excelente lugar, muy lindas instalaciones. Limpio y el staff muy amable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Bułgaria, dwójka, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
9 Kwi 2017
9.1

Nice place, close to everything and away from the noise of the streets. Super warm hosts. There is little kitchen on the site. Only con was the lack of warm water after all day on the rain.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Kwi 2017
10.0

Perfect place. It's actually so amazing that we spent two days chilling by the swimming pool and saw nothing of Cali. Rich breakfast, small shops nearby (eating out, bakeries, veg shops, kiosks, ice cream), overall nice neighborhood. Beds are comfortable, wifi is fast. Very good facilities as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
22 Mar 2017
9.1

Great hostel, nice staff. Free salsa classes and good beds and showers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Mar 2017
6.9

The place is far away for everything. The staff was kind of rude and unmotivated. Didnt really wanted to help us with our questions. All in all we didnt feel welcome there. Wifi connection didnt reached the room and be aware that some beds can be 3 floor bunk beds.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
26 Lut 2017
8.6

Très bon hostel, confortable, grande cuisine et piscine. Le staff au moment de mon arrivé n'était pas franchement aimable ni aidant. L'hostel est assez loin du centre.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.