Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

La Oveja Negra Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 75 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 75 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.7
La Oveja Negra Hostel Located at Calle Guanacaste, frente al Hotel Portofino, , Tamarindo.
La Oveja Negra Hostel
Costa Rica
Tamarindo Guanacaste 50309 Calle Guanacaste, frente al Hotel Portofino
82% 75
10.2972689 -85.8406034
La Oveja Negra Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
10.0

We were 4 girls staying at la Oveja for a couple of days at first. We loved it so much that we decided to finish our vacation by going back there. It's a great hostel in an ideal location and with an amazing staff. Nothing bad to say. Thank you for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
5.4

Really calm hostel in a boring part of town. Cool if youre into that

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
26 Kwi 2016
8.9

Très belle expérience, quelques pépins, mais le staff a su réglée le problème rapidement ! l'équipe es très attachante et sociale ! L'hostel es très bien situé le bar juste à côté es un des plus fréquenter de tamarindo , alors faut aimer les soirées bruyantes et aimée ce coucher tard !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Mar 2016
5.7

Nos dieron una habitación donde no se podía dormir del ruido que hacía un equipo de a/a que no era el nuestro. Reclamamos y nos quisieron pasar a una habitación donde había más camas que la que nosotros habíamos pagado. Además el cuarto estaba lleno de cucarachas. Me hubiera gustado poder adjuntar las fotos. Saludos

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
18 Mar 2016
7.4

Great time,friendly staff,nice atmosphere but really not that clean ;-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
12 Mar 2016
8.9

Buena ubicación y atmósfera, habitaciones amplias y buena onda de sus dueños!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Lut 2016
9.7

Such a great hostel with a cool chill surfer vibe! Everyone loves to hang out in the common area to play pool, foosball, and to have a drink! At night, it's a little loud because the bathroom door is constantly slamming from people going in and out. Can't complain, it really has a great vibe to it! Security is great because they have the guests wear bracelets so strangers don't just walk in. Took a surf lesson from FIFO!!!!! Loved it so much!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
18 Lut 2016
8.9

Buen hostel, tiene aire acondicionado en las piezas lo que se agradece. Los baños estaban limpios, aunque no había jabón. Es un hostel de fiesta, por lo que generalmente hay ruido hasta la medianoche.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2016
8.3

En general estaba bien, pero no pudimos dormir porque era muy ruidoso!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Lut 2016
8.3

We liked the hostel a lot :) It was nice to sit outside and enjoy your breackfast right under the big tree outside of the hostel. The only 2 things that are bad are that, even though it is realy clean, we found cockroaches in our room and there was no soap in the bathroom. But all in all it was a great experience! We liked it a lot! Keep in mind that you already paid something becuase the volunteers allways forgot about it! Don´t pay double ;)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.