Hostelworld.com

La Maison Bacana B&B

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 491 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 491 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.8
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
La Maison Bacana B&B Located at 9 Rue Emile Zola, Vitry Sur Seine, Paris.
La Maison Bacana B&B
France
Paris 94400 9 Rue Emile Zola, Vitry Sur Seine
97% 491
48.8008427 2.4009340
La Maison Bacana B&B
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
12 Maj 2016
9.7

I loved staying at Maison Bacana. Fred makes you feel right at home and his advice in navigating Paris and his tips so you don't get caught in long lines are invaluable. Also the breakfast is one of the best that I have ever had. While not right in the city it is close to the RER making its easy to get into the city. I highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

My husband and I loved staying at the aptly names La Maison Bacana. Fred is truly a wonderful host, wonderful city guide and wonderful raconteur. I highly recommend staying here. You will not regret it - guaranteed!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
10.0

Das La Maison Bacana war genau die richtige Entscheidung. Die Gastgeber waren supernett, hilfsbereit und freundlich. Die Zimmer waren sehr schön und sauber. Beim Frühstück gab es alles was das Herz begehrt. Auch die Lage des B&Bs ist super und man kann alles schnell und einfach erreichen. Meine Freundinnen und ich können das La Maison Bacana zu 100% weiterempfehlen und werden bei unserem nächsten Aufenthalt in Paris wieder ein Zimmer dort buchen. Vielen Dank an die beiden wunderbaren Gastgeber!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
9.7

Fred was a wonderful host. He sat me down and gave me an intro to Paris with lots of useful information and a map. He explained the common dos-and-don'ts of Parisian culture and made things much easier for me. He also gave me lots of tips for getting around the city! He prepared a lovely breakfast and saw me off every day. The room was comfortable and clean, right next to the metro and near restaurants and shops if you need a late night snack. I would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
9.1

Wunderbarer Aufenthalt; sehr freundlicher Empfang, sauberes und super ausgestattetes Zimmer. 5 Min. bis zur RER-Station, Supermärkte und Restaurants in der Nähe.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Kwi 2016
10.0

Fred is the best host ever! Super highly recommend La Maison Bacana for everyone willing to go to Paris!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Kwi 2016
10.0

Excelente estadía en París!!! Fred fue muy amable con nosotras, estuvo pendiente de nuestras necesidades, nos dio los mapas de la ciudad y nos decia como llegar a los distintos sitios, el desayuno era abundante y muy ricooo!! Hablaba español tambien!! Sin dudas volveríamos a hospedarnos allí!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Kwi 2016
9.7

Φοβερή εμπειρία το la maison Bacana!Ο ιδιοκτήτης φοβερά φιλικός και πολύ εξυπηρετικός!Μας βοήθησε πολύ τόσο με τις διαδρομές από και προς το Παρίσι,μιας και μέναμε στο vitry sur seine όσο και με το φαγητό στην περιοχή εκείνη ή με τον τρόπο που θα πρεπε να προσεγγίσουμε τα αξιοθέατα στο παρίσι!Το hostel πραγματικά εξαιρετικό!Πεντακάθαρο με πολύ ωραία δωμάτια και φοβερό πρωινό!Η τιμή φαντάζει πολύ λίγη μπροστά σε όσα ζησαμε!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
9.7

O hostel é muito aconchegante! O Fred faz tu te sentir em casa. É perto da estação de metrô que te leva para os mais diversos lugares de Paris! Adoramos a estadia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Kwi 2016
10.0

La Maison Bacana is excellent. For a family of four, it was comfortable, safe, friendly and well situated with easy access to the centre of Paris. Fred and Mand are lovely people and SO helpful.... strongly recommend to anyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.