Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 66 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 66 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 8.5
  • Udogodnienia 8.0
La Casaforte S.B. Located at P.tta Trinita' degli Spagnoli 4, , Naples.
La Casaforte S.B.
Italy
Naples P.tta Trinita' degli Spagnoli 4
86% 66
40.8399177 14.2466586
La Casaforte S.B.
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Paź 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Personel był pomocny. Pokój jest ładny, czysty i komfortowy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Paź 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Zdecydowanie polecam pobyt tutaj, doskonałą lokalizację, w dzielnicy hiszpańskiej, można chodzić wszędzie łatwo. Miejsce było niesamowite, naprawdę ciekawe i piękne rodziny, który dał nam kilka zaleceń miejsc do jedzenia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Wrz 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Wspaniałe miejsce. Doskonały personel i naprawdę przyjaźnie nastawieni. Schronisko bardzo atmosferyczne !!! Kuchnia będzie dodatkowym atutem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Dziękuję za przyjęcie i za późno conseils.Nous mają bardzo kocham swój projekt i żałuję, że nie dłużej.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
29 Lip 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Podobał mi się mój pobyt tutaj jest to fajne miejsce w samym sercu ziarnistej dzielnicy hiszpańskiej. Mnóstwo charakter, ale pokój jest bardzo prywatne i bezpieczne w wewnętrzny dziedziniec. Czysty, nowoczesny. Nie pozwól, aby fakt, że są opinie na ten temat jest trudne, aby dowiedzieć się od ciebie. Warto wyszukiwania i poręczne do tramwaja i promem.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • cecilieroennow4437
  • Dania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lip 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Po pierwsze, jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego pobytu :) jednak czuliśmy, pokój na parterze był twój pokój rodzinny, a nie częścią schroniska, jak pokazują na zdjęciach. Nie jest to duży problem, ponieważ kochaliśmy się na pobyt w pięknym podwórku. Ale kilka informacji na temat, który jest przed strony, byłoby miło. Innego moglibyśmy korzystać trochę więcej sprzętu w małej kuchni na parterze: noże, łyżki prawdziwe, niektóre talerze, szklanki, kubki i okazja do kawy byłby miły i przytulny.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2015
10.0
Przetłumaczone przez Google

Właściciele oraz wsporniki, to był rodzaj. Biza-ya był nasz wprowadzenie było również smaczne. Ponownie informacje do lokalnych jest przede wszystkim! Ponadto chcę nocy, czy jest szansa, aby przejść do Neapolu.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2015
8.9

Un oasi di tranquillità nel cuore dei quartieri spagnoli. Posizione ottimale per raggiungere anche il molo di beverello facendo una passeggiata di 20'. Struttura molto interessante!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Cze 2015
10.0

A truly wonderful stay. We regretted only booking one night as soon as we got there. The hosts were kind, the room was tranquil, clean and comfy and the courtyard was really lovely to sit in. It is like a refuge from the chaotic Naples just outside.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2015
9.1
Przetłumaczone przez Google

Naprawdę ładne miejsce. Cicha i żywe w tym samym czasie. Doskonała lokalizacja. Mieszkaliśmy w prywatnym pokoju, nie w akademiku. Pokój czysty i prosty, jedyną rzeczą nie tylko pod warunkiem, mydło i ręcznik każda duża. Usunięto ten drobiazg, wszystko w porządku!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.