Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Casa del Viajero

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 94 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 7.8
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.9
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
La Casa del Viajero Located at Libertad y las flores, Barrio Usina, El Bolson.
La Casa del Viajero
Argentina
El Bolson Libertad y las flores, Barrio Usina
91% 94
-41.9487232 -71.5424114
La Casa del Viajero
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • diegoar27
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
9.7

Un lugar muy confortable, a unas cuadras del centro. Agustín es una persona muy cálida, se encargo de irnos a buscar a la terminal y nos ayudo mucho mientras nos hospedamos en su hostel. El lugar 100% recomendable, las instalaciones muy confortable, la cama muy cómoda, la ducha excelente y la cocina muy completa. La vista muy linda. Sin duda, volvería a elegir este hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lut 2016
9.4

Ein wirklicher wunderbarer Platz, um ein wenig Ruhe zu finden. Die Atmosphäre dieser Insel ist magisch! Der Besitzer hat hier von eigener Hand einen wunderbaren Platz geschaffen. Sehr zu empfehlen! Er ist ein wenig außerhalb des Stadtzentrums, aber dieses erreicht man auch in ca 10-15 min! It's a really wunderfull place, calm und warm. Like a magic Island. The einer creats a unique place by it's own. Simple and full of love. It's at the suburbs of Bolsón, but it needs only 10-15 min to center

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Sty 2016
6.6

Augustin, the owner of La Casa del Viajero, is really kind and helpful. The house is nice and comfortable and it's at about 20-25 minutes walking from downtown. Breakfast consist in a box with coffee powder, condensed milk, tea and mate bags, jam, dulce de leche, cereals and bread. You have to prepare it yourself. I had the feeling that the seems on my mattress were not very clean. Anyway a nice experience!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • ElevatedEndeavors22
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
16 Sty 2016
9.7

Beautiful hostel that sits just outside of town. The owner is amazing, he came and picked us up from the bus stop, showed us what we needed to know in town and drove us out to his ranch where the hostel is. Great area, super quiet and local. Definite must go.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2016
9.1

Una excelente experiencia de la generosidad, la magia y buena onda de los lugareños. Un lugar que no se pueden perder.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
13 Sty 2016
9.4

Un super séjour, très agréable. L'auberge est un peu excentrée mais cela n'est pas trop dérangeant. Le propriétaire Augustin fera tout pour vous aider ! Y aller sans hésiter !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
28 Gru 2015
9.4

A really lovely hostel with a friendly and enthusiastic owner! Augustin was always on hand to help and advise us. The breakfast box he supplied was great - we could prepare our own breakfast when suited us and there was so much choice! It is a little way form the centre, but Augustin's pick up service made all the difference! A very tranquil place to chill and hike and enjoy!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 26 Recenzje
23 Gru 2015
10.0

Fantastic hostel. Augustine the owner is the kindest person in the world. Location is a 15 minute walk from the town but this is why you stay here, it's quiet peaceful and relaxing. The only problem you may find here is that you will want to stay longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Gru 2015
8.6

The time at Augustin's place was amazing The location is 15 minutes away from the centre but absolutely worth it, if you love to be more near by the nature. I just say thank you for an absolutely amazing time there. Wished I could stay longer ..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Lis 2015
8.6
Przetłumaczone przez Google

Śliczne kabiny otoczony bujną buszu. Przyjazny właściciel odebrał nas i wysadził nas z powrotem do autobusu. Mieliśmy własne zaplecze kuchenne w kabinie, co było piękne. Chcemy zostać dłużej, jeśli mieliśmy czas, bardzo relaksujące miejsce. 15-20 minut spacerem do centrum miasta, a także przyjemnym polnej drodze .... choć mój kuzyn był zdenerwowany psów. Byliśmy nadpłata do depozytu, którego właściciel zapomniał do odliczenia od ceny pokoju, to jednak nadal czuł się stosunek jakości do ceny.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.