Hostelworld.com

La Casa Del Sol

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1143 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 7.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
9.7

Es un hostal bien ubicado en la Medina en un callejero tranquilo, en una zona más segura que otras en Marrakech. Soy una mujer de 65 años, pero hice mi viaje sola a Marruecos y volví de las aventuras desde Merzouga, Fez, Chefchaouen a la Casa de Luz por el ambiente y el personal muy amable. Hacia frío porque era enero, pero me dieron un radiador. Lo único que funcionaba mal era la ducha: el agua fría y caliente se mezclaban mal. Por eso fui una vez a un hammam. Los desayunos eran muy buenos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Sty 2017
8.6

Nice hostel near Marrakech bazaars! Very good :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
10.0

Excelente lugar y la mejor atención.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Gru 2016
5.4

Gebuchtes Einzelzimmer hatte knastcharakter. Sehr klein mit etagenbett. Wasche in dusche lief nicht ab. Handtuch roch . Warmwasser zuerst braune brühe. zuvor in hostel in marrakesch halb so teuer und besser und in marrakesch in einem riad gleicher Preis viel viel viel viel besser. Lage Ort okay. Mitarbeiter sehr gut. Abholservice vom Flughafen für mich abzocke. Taxi für 50 dirhan bei verhandeln am flughafen und mit Google maps findet man es ganz einfach.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2016
9.7

great place to stay, very friendly and helpful staff, good location - just a bit tricky to find when arriving (easy when you know where to go afterwards)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lis 2016
9.7

La Casa Del Sol is the perfect place for repose after spending a day in the crowded, noisy city. Said and Mustapha are extremely helpful. The tajine is amazing. The place is located in a quiet alley off one of the medina arteries just a short walk from Jemaa el-Fna. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • helenadavid3606242
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Obieżyświat
  • 37 Recenzje
7 Lis 2016
10.0

I was welcomed by Mustapha and Saeed who provided Morrocan Tea they were very helpful and professional in dealing with guests. Casa del Sol is a beautiful building kept very clean by Latifah the housekeeper. Breakfast was a good selection of food and beverages served on the roof terrace. The staff made an amazing Tagine which was enjoyed by the myself and the guests. Casa is centrally located within walking distance to the square and markets. I would definitely stay there again. Amazing.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Paź 2016
9.4

+Top Lage, alles sehr sauber, freundliches gut Englisch sprechendes Personal, geschmackvoll eingerichtet, schöne Dachterasse. Negativ: Einzelzimmer war sehr winzig und mit Stockbett ausgestattet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Paź 2016
9.1

Wir waren zweimal in Marrakech und wollten aus Neugier ein weiteres Hostel ausprobieren. Wir kamen deutlich später als angekündigt an, was aber kein Problem war. Sehr nette Mitarbeiter, sehr sauber, bequeme Betten, schöne Einrichtung. Frühstück ist nicht im Preis inbegriffen und einzeln zu teuer, aber einfach vorher kaufen oder essen gehen. Kleines Problem ist, dass für alle dorms nur ein Bad im Erdgeschoss zur Verfügung steht, hier muss man sich absprechen. Sonst aber super !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jlsimpkins3192
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Obieżyświat
  • 24 Recenzje
6 Paź 2016
9.1

Great little hostel right near the square, we had a private en-suite which was great. Staff really good too! Would highly recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.