Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Casa Del Sol

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 1151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 1151 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Kwi 2017
10.0

Best hostel so far!!! Incredibly hospitable. Host ran to grab me milk after I found a little kitten 💗

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Mar 2017
9.7

It is a quit but very cute Riad in the Medina of Marrakech. Especially Said and Mustafa made our stay a really good one. They are so friendly and funny and willing to help you with everything. Would defenitely recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
8.3

Very friendly owner, breakfast not included. Very central, nice house with great rooftop. Quiet place which was nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Mar 2017
6.9

We felt that casa del Sol was overpriced. Our stay did NOT include breakfast and there is no pool (contrary to other reviews-that's a different hotel owned by the previous owne). The hotel walls were very thin and you could hear all other guests in the rooms and especially in the main area, this meant that we woke up with the first guests early every morning.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Mar 2017
9.4

Staff is nice and helpful. Breakfast can be ordered additionally for about 40 DHS. Rooms are cleaned every day. There is a terrace upstairs, where you can enjoy breakfast. Smell of my last room was a little bit musty...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Lut 2017
9.7

We had an amazing time in Casa del Sol in Marrakesh . Said and Mustapha were really helpful and willing to answer to any of our questions (and we had a lot). I defenetly reccomend this hostel to anyone who want to feel like home . Greeting from Greece

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
9.7

+ Mustafa was an amazing host + fantastic Location (just 200 meters from the main square and still quiet) + Traditional and authentic riad - Wifi should be improved! It was impossible to skype for the whole length of my stay Recommendation: The hostel is really hard to find because it is in a small narrow sideway. It is the best idea to choose the shuttle that the hostel staff can pick you up and show you the way to the hostel. You will face difficulties if you want to find it by yourself!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Sty 2017
9.7

Es un hostal bien ubicado en la Medina en un callejero tranquilo, en una zona más segura que otras en Marrakech. Soy una mujer de 65 años, pero hice mi viaje sola a Marruecos y volví de las aventuras desde Merzouga, Fez, Chefchaouen a la Casa de Luz por el ambiente y el personal muy amable. Hacia frío porque era enero, pero me dieron un radiador. Lo único que funcionaba mal era la ducha: el agua fría y caliente se mezclaban mal. Por eso fui una vez a un hammam. Los desayunos eran muy buenos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
7 Sty 2017
8.6

Nice hostel near Marrakech bazaars! Very good :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Gru 2016
10.0

Excelente lugar y la mejor atención.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.