Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Brisa Loca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1683 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1683 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
19 Cze 2017
10.0

Excelent place to stay. The building is so nice and clean, tiny but nice pool, incredible terrace, clean rooms and toilets, i would definitely recommend this hostel to anybody who is going to Santa Marta

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Cze 2017
7.4

We had a nice stay with some good parties. Only thing that we were disappointed at was the check in and check out. The guy who helped us at the reception was not friendly nor helpful. For example he didn't explain us where our room was, he didn't tell us about the bar or the party, also during the check out he didn't take time to explain us how to go Brisa Tranquila. For the money you pay you expect this.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Cze 2017
8.3

Because you van poud everything on a tab and Santa Marta isnt a very inviting city, I spend 3 days inside the hostel to party. Spend wat to much money!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
10.0

El personal del hostal es completamente amable y dispuesto a lo que uno neceite, la limpieza es constante, los precios moderados y el ambiente un hit! Recomendado 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
8.3

Good facilities- nice pool, pretty building, good bar and staff. Not a party hostel but still very social and had a great atmosphere- has a club on the rooftop which was great (but you could also still get a good nights sleep!). Not much to do nearby except wander markets etc but would still strongly recommend!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
5 Cze 2017
10.0

Muito bonito e divertido! 👏🏻👏🏻🇨🇴🇨🇴

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

El lugar es muy lindo, el personal siempre con buena disposición y las fiestas en la terraza, las mejores de Santa Marta. Sin dudas volvería a elegir el lugar y lo recomiendo para otros viajeros!.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Kolumbia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

I loved this experience. La brisa Loca was so cool, nice people and good services. Thank you guys! So i will back ... Just for brisa loca!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
1 Cze 2017
9.4

A great party hostel and the food is excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
30 Maj 2017
8.0

We were expecting to arrive to a full blown party but thankfully nothing transpired for the 2 nights we were there - coming from Medellin we were needing a couple of nights off! The hostel is set in a beautiful old building with an amazing roof terrace, friendly, helpful staff - A great spot to stay in Santa Marta!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.