Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Brisa Loca

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.6
Fantastyczny 1590 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.6
Fantastyczny 1590 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Mar 2017
9.1

muy buenas las instalaciones, el de seguridad un mal educado. muy buenas fiestas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Mar 2017
8.6

Como dice el nombre, un hostel totalmente loco. Hay menos normas que en la mayoría de hostels! Destacar las fiestas que se dan en la azotea hasta las 3 de la mañana, geniales. Meser@s super sexis;) El personal es bastante amable y te ayudan en todo. El dormitorio de diez aceptable, pero la limpieza un poco justa. Esta ubicado en el mero centro de Sta. Marta, con miles de restaurantes y bares.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Mar 2017
9.7

fascinante!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
10.0

Great Hostel, very nice house and friendly staff Been there 3 times already and would always return! Food and bar great aswell :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.1

Es bonito, aseado, la terraza es lo mejor para pasar el dia y sobre todo la rumba en la noche, muy buena. Lo único malo es que la playa no está tan cerca. Está muy bien para pasar un par de días

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
9.7

Delighted we stayed at La Brisa Loca. The staff at the front desk and bar are so friendly, fun and helpful. Checkout is 1pm which is such a treat. Bathrooms are clean and the showers were lovely which is a treat. Great nightlife up until 3am. The terrace is a lovely touch. The pool is strangely located on the bottom floor eventhough sunbathing takes place on the roof. Overall, I would definitely stay here again. We had a great lady's day weekend here. Aoife and The Irish

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Mar 2017
9.7

Teníamos un habitación privada con mi novia arriba del hostel en la terraza, estaba buenísimo por este precio. Pero, si tu quieres silencio y no fiesta, me recomendó viene entre la semana, es un hostel de fiesta y en la fine de semana son fiestas qué significa, puedes dormir pero más tarde en la noche.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
9.4

Es un lugar muy completo !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Mar 2017
9.4

This is one of the cleanest hostels I've stayed in Colombia. The area is a little shady, but as long as your not out walking by yourself at night you will be fine. Worth the money and would stay again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
11 Mar 2017
8.9

Excelente atención, lugar y personal. Increíble la fiesta en la terraza, súper recomendable!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.