Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Banda Rooftop Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 2045 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 2045 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • ramonrigal5351
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sie 2017
10.0

Got offered a free drink on arrival, Towel and Soap are supplied by the hostel, beds are really comfortable everything was perfect

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
16 Sie 2017
10.0

세비야 성당 3분거리라 위치도 좋고 청소도 깨끗하게 해요! 스태프도 친절하고 무료조식도 괜찮고요. 다 만족만족입니다!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Sie 2017
9.7

A really good hostel to meet new people! Every evening is a dinner which you can join. You also have live music and a really nice bar :) would stay there again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Edisousa
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2017
10.0

Melhor hostel de sempre! Gostei muito da minha estadia lá e não identifico qualquer aspeto negativo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chiodinigiacomo1657
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2017
10.0

Perfetto! L ostello è in ottima posizione, personale cordialissimo e disponibile, l atmosfera è l ideale per conoscere gente da tutto il mondo. Una menzione particolare spetta ai cuochi che la sera preparano sempre ottimi piatti (bravi Bianca e Antonio).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Grecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
10.0

Solo traveller, great hostel for meeting people and awesome atmosphere. Not a full on party hostel. Great mix of both, suits everyone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ag34894123
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Sie 2017
10.0

I loved this place. It's cozy and the staff is very warm and welcoming. There's a great atmosphere among the guests and they were very receptive to feedback and ways to improve the business. The family dinner was very good and popular. I met a lot of great people here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
10.0

Best hostel I have stayed at in Spain. Fantastic vibe and staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
10 Sie 2017
8.0

Buen hostel y buen ambiente aunque la habitacion me parecio pequena y demasiado oscura. El servicio y atencion muy bien.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Sie 2017
10.0

It's one of the best hostel I've ever been! Everything was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.