Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Banda Rooftop Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 1,747 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 1,747 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
La Banda Rooftop Hostel Located at Calle Dos de Mayo 16, , Seville.
La Banda Rooftop Hostel
Spain
Seville seville 41001 Calle Dos de Mayo 16
97% 1747
37.3849278 -5.9959881
La Banda Rooftop Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sty 2017
10.0

Hôtel vraiment génial et très bonne ambiance. Le personnel est super sympa et cool. Et les dîners sur le toit de l'hôtel sont des moments très conviviaux. Encore merci et à bientôt !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
9.4

Ich war vier Nächte hier im LaBanda! Sobald man ankommt, fühlt man sich hier sehr wohl! Die Mitarbeiter sind super und sorgen mit verschiedenen Aktivitäten (Walking Tour, Happy Hour, Family Dinner) dafür, dass sich die Gäste untereinander sehr schnell kennenlernen können. Alles in allem: Top!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
7.1

Lo mejor del Hostel es la cena en la terraza! Mario es un genio 👏 La caldera a veces esta baja para la cantidad de gente que hospedan y te quedas sin agua caliente. El desayuno un diez! Y el staff muy buena onda y predispuesto

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
10.0

Best hostel I ever stayed! I liked everything there: location just a few meters from Giralda Cathedral, clean place, confortable beds, awesome free breakfast, and dinners in the rooftop for 5 euros very funny and a good way to depart with other people. The staff is great aswell, speacially Juan, who was at the lobby when I just arrived and he was very welcoming. Highly recommended for solo travellers. Thanks guys, you made my stay very nice in Sevilla!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Sty 2017
9.7

Great hostel with an amazing staff. Enjoy my stay there ! Dinners on the rooftop are just really nice!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mylespeters152
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
4 Sty 2017
10.0

In lugar muy lindo en todos lots aspectos.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Sty 2017
10.0

I feel good in stay my night

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
31 Gru 2016
9.1

밤에 좀 시끄러운거빼고는 정말좋음. 평점 높은 이유가 있는듯

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Gru 2016
9.4

Very nice hostel, well located, with a friendly and helpfull staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Gru 2016
9.1

Muy buen lugar si quieres conocer gente. Muy entretenidas y rica las comidas junto a la música en vivo. Muy recomendable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.