Hostelworld.com

La Banda Rooftop Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 1788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 1788 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.9
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
17 Lut 2017
9.1

Juan at the front desk is super friendly. I loved that he got me to use my Spanish. Overall great place to stay, even though I was only there for the night and don't know if I fully got a feel of how nice the atmosphere is, but I definitely met some friendly people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Lut 2017
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at. Facilities and rooms were great, and the ensuite washroom was the nicest I've ever experienced in a hostel. Nightly dinners was a huge plus, and the hostel had a great overall vibe. Will definitely be coming back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
12 Lut 2017
10.0

Excelente el hostel, nada para criticar, camas cómodas,baños limpios,el desayuno incluido muy bueno, la terraza un lujo, los chicos que trabajan ahí también 10 puntos. Los lugares comunes están buenos para conocer gente, como la cena todas las noches, muy rica y por 6 euros. Lo único a tener en cuenta es que desde Santa Justa es mejor el bus 21 (más corto y mucho más directo), y no el 32. Definitivamente volvería

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lut 2017
10.0

Hey guys, I am Ian. I want to tell you about this hostel. Here is awesome place! They offer free breakfast and great family meal as dinner. Also, I could see great preformance with beer, Vino(wine) and sprit. So If you have a chance to visit Sevilla, I strongly recommand here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • chiro_matt
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
6 Lut 2017
10.0

Just book here already. It's amazing. The staff are all incredible (especially Juan- who makes absolutely everyone feel included). The facilities are awesome. They listen and care when you give feedback (we had a slight shower problem one day, but it was fixed/ altered the next). Hands-down best hostel in comfort, ability to connect with other travellers and overall comfort. All importantly- the internet is sublime! They are incredible cooks and every family meal was 👌🏼 and so cheap.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nanalacerda
  • Brazylia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
9.4

Minha estadia no La Banda foi sensacional. O staff é muito prestativo, o clima é muito agradável e propício para fazer amizades. Fiquei em um quarto com 8 camas e foi tranquilo. O banheiro não era tão bom, por ser misto e por ter apenas uma cabine por gênero. De resto foi tudo ótimo. Recomendo!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lut 2017
9.7

Hostel perfecto. A 3 minutos de la cátedral. A distancia cambiable de las estaciones de ómnibus. Excelentes recepcionistas. Muy buen bar a precios baratos. Limpio. Camas cómodas. Desayuno muy completo. Totalmente recomendable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
10.0

We had such an amazing experience with La Banda Rooftop Hostel this weekend. The team working there are some of the most welcoming and fun people I've met here in Spain and they make the hostel feel much more like a home than a hotel. The staff is flexible and easy to work with, the accommodations were clean, the dinner on the roof provided a wonderful way to meet new people, and overall I cannot imagine a better place to stay in Sevilla. I hope to return soon!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
30 Sty 2017
10.0

일단 다시 오고싶은 호스털이엿음. 직원들도 너무 친절하고 위치가 너무 좋았음. 또한 저녘에 먹은 밥도 맛있었음. 다시한번 세비야를 가게된다면 묵고 싶은 숙소임. 강추

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Sty 2017
10.0

Great place ! Staff were so friendly, the atmosphere is really cozy and nice, you get to meet fellow travelers and the happy hour at the hostel is fantastic with breathtaking views from the terrace.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.