Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

La Banda Rooftop Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 1936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 1936 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.2
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.7
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.4

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Cze 2017
10.0

Llegué por recomendación de un amigo y ha sido un acierto, es un ambiente familiar donde te ayudan en todo lo que necesites, hay personas de todas partes del mundo con las cuales puedes compartir experiencias, conversaciones a pesar de que los idiomas sean diferentes. Las habitaciones son limpias, espaciosas, la cama es cómoda y los baños muy limpios, es un lujo. Lo recomiendo 100%, además tiene una ubicación privilegiada. Saludos a La Banda!!! :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2017
10.0

Perfecto! La habitación era un lugar muy amplio y con aire acondicionado, ideal para el calor que hacía en Sevilla (fui en junio y estaban a 40 grados en la tarde). El personal muy buena onda y la terraza que tienen es perfecta para tomarse unas sangrías.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Cze 2017
9.7

This was a great place to stay. They offered free tours of Sevilla twice daily and had a different activity every night which was awesome. We did the Pub crawl with one of the staff named Medi, which was really fun. For five euros we got a bunch of shots to pregame then went to two different bars and ended in a club (for those who made it haha). The communal dinners are cheap and great, with a beautiful view of the cathedral as the sun sets. A lot of fun!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Cze 2017
9.1

Great hostel with an amazing rooftop bar. Very friendly and helpful staff, good cocktails, especially Leila's Special. The music sessions on the roof are awesome and feature very talented young artists. You should definitely join a Free Walking Tour with Mehdi, he knows everything (including the best spots to have Tapas) and does a very entertaining tour.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2017
8.9

Estuve solo dos dias en el hostel, pero tiene muy buena vibra, está muy muy bien ubicado, el personal muy amable, sobretodo Juan. Las camas muy cómodas. Y la terraza es súper linda!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Cze 2017
9.4

One of the best hostels I've stayed at. Really my only complaint is that the night desk person is one of the rudest people I've ever met. The rest of the staff is lovely however.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Cze 2017
10.0

Really fantastic hostel close to the Alcazar and Cathedral in Sevilla. Juan is AMAZING, seriously - he brought us to a flamenco bar one night and we basically got a private show! Facilities are very clean, have AC, and the rooftop is BOMB. The mojitos are great. Awesome place to meet people, especially for solo travelers. Oh, and the DINNERS ARE AWESOME! Great all around, would stay again!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
9.7

Really nice hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
10.0

This is one of the best hostels I have stayed at! The staff is so friendly and super helpful. Amazing atmosphere. Definitely should stay here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Cze 2017
9.7

Great hostel, location was perfect , staff great. Room was slightly small for 6 people otherwise could not fault it. Would 100% stay again and recommend to friends!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.