Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

LSE Passfield Hall

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 380 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
LSE Passfield Hall Located at 1-7 Endsleigh Place, WC1H 0PW, London.
LSE Passfield Hall
England
London WC1H 0PW 1-7 Endsleigh Place, WC1H 0PW
92% 380
51.5252597 -0.1307415
LSE Passfield Hall
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia Północna, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sie 2016
10.0

As always excellent accommodation and good food

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sie 2016
8.9

I like the place and I'd stay again. But it was very disappointing when I was sitting out in the pleasant garden on a warm evening to be told to leave, because apparently sitting outside after 11pm is not allowed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
16 Sie 2016
8.9

Great place to stay. Nice big clean room, brilliant hot shower. Just didn't like running up 1 story to the toilet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Sie 2016
8.9

Really great value for the money. The breakfast was outstanding! I couldn't have asked for a better location. The only downside were the showers which did not have any temperature control and didn't work very well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
10.0

I enjoy my stay in LSE Passfield Hall. The staff is here 24/7 and they are friendly. My room is clean and spacious. It is in a safe neighbourhood. I will definitely stay here when I visit London again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2016
9.7

I loved my stay. The staff were super with helping me with wifi that I couldn't get to work but the staff are able to get it going. Booking of taxi and letting me leave my luggage in storage for the day. Amazing. I would recommend this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Kwi 2016
9.1

Great location and value. Would be happy to stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
10.0

Excellent location, good transport and comfortable room, nice breakfast.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.