Hostelworld.com

LC's Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 262 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.1
LC's Guesthouse Located at Rua do Cemiterio, Lt 34, , Lagos.
LC's Guesthouse
Portugal
Lagos 8600-713 Rua do Cemiterio, Lt 34
94% 262
37.1050783 -8.6763453
LC's Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Cze 2016
10.0

Pau was a very nice man with brand new beautiful space. Shared room was perfect and very clean! Good location , great restaurant around the corner. Thanks Pau!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
10.0

The guesthouse was crisp, clean and up to date with every amenity. A quick walk down the hill took you to all the action of the old city and the wharf. A common kitchen was well stocked with utensils and dishes and was very clean in case you wanted to dine in. Although there was no one on staff living at the apartment, the owner was attentive and helpful. There was parking on the street and a great seafood restaurant only steps away from the front door.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
9.7

Liebenswertes Gästehaus, am Rand des alten Stadtkerns, nicht weit zum Hafen. Ich kann es sehr empfehlen. I

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
1 Maj 2016
8.3

Private room for a very low price. The place is clean and has what you need. It is no frills and there really isn't a common area to meet people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jtbatterman
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Kwi 2016
8.9

For a place to rest your head at night, LC's guest house was great. A very friendly manager greeted us upon arrival and was pretty flexible with our checkin time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Kwi 2016
10.0

Endroit très tranquille super bien situé, on est allé en basse saison et la chambre voisine a la notre était libre. L'endroit est super propre et je le recommande a tous. A noter qu'il n'y a aucun dortoir et que ce n'est pas le genre d'auberge pour rencontrer des nouveaux partenaires de voyage. Il y a un parking pas très loin, qui était presque plein à chaque soir. En haute saison, je ne compterais pas trop là-dessus. Le propriétaire est très gentil mais peu présent.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Mar 2016
9.4

Great hostel! It was closer to a hotel than a hostel. The staff was excellent and the place was clean. Would absolutely stay there again upon return to Lagos. Highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
10.0

We weren't expecting what we got! It was amazing. The place was so clean, the room big and plus we had a terrace. The manager so nice to us even tho we were late and we forgot that we were booked only for three nights and we thought it was four nights. A big misunderstanding but still the manager was nice to us and solved the problem. Lagos is a beautiful place, we loved that you had a supermarket 4 min away. Also we loved the sounds of the birds in the morning. Very happy and coming again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.