Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

LC's Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 314 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
8.0

Localisation agréable, proche hyper centre, accueil chaleureux, toutefois, la maisonnette reste très sombre a l’intérieur et la salle de bain est très rapidement inondée (pas de VMC, rideau de douche...). Nous y avons passé de très bonnes vacances en profitant surtout de la terrasse !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2017
9.7

Very clean hostel, central located. About 5 minutes Walk to the Central where you can find a lot of restaurants and shops. Owner is very friendly, but make sure you stay in contact with him for the time you arrive since he comes for the Check-in and leaves thereafter. Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
7.7

We stayed in the apartement of the LC Guesthouse. It was very spacious and well located. The host is such a friendly person and helped us with everything. In our point of view the bed wasn't very comfortable and the rooms & equipment were in bad condition.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sie 2017
9.4

This apartment was such a gem with its little terrace! Paulo, the owner, is incredibly nice, too. This is situated in more of a residential area, and I liked that vibe. It's a 5 min walk to the center of town, 15min walk to the beach (through center of town), and 15min (up a bit of a hill) walk from the train station. Very convenient. Furniture could use an update and I wished that the bathroom had more light, but overall I was really happy with this place.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
25 Lip 2017
7.7

This is an appartment rental - on the street. The responsible meets you for you arrival and then leaves... Tidy rooms. New towels/bed made everyday. Couldn't answer questions about the area or give suggestions. Location is about a 5 min walk, uphill from downtown.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
30 Cze 2017
9.1

Great guesthouse....very comfortable, no complaints! Nice and close to the old town, about 5 min walk.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Cze 2017
8.9

Super nice and cosy apartment, Inke a couple of walking minutes away from the marine/beach. Staff welcomed us warmly and explained everything. We had our own little apartment w/ kitchen, dining table, living space, bathroom and sleeping room. Definitely recommended when staying in Lagos for some nights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Cze 2017
9.1

Ganska bra ställe. Nära till stan. Fina och rena rum. Finns ingen receptionen så det gäller att säg till dem innan vilken tid man ska dyka upp.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Cze 2017
10.0

Vynikající. Zábava - večernní a noční zábava- jen pár minut od hostelu+nedaleké pláže + fungující klimatizace+možnost vaření v kuchyni+terasa + možnost nakupování / Lidl + Pingo v blizkosti /, čistota , ochota personálu .......

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Maj 2017
9.7

Auberge de jeunesse parfaite ! Mieux qu'un hôtel !!! Le bâtiment et les chambres sont neuves Bref parfait. De la nourriture gratuite à disposition et tout est très propre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×