Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

LC's Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 278 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.0
LC's Guesthouse Located at Rua do Cemiterio, Lt 34, , Lagos.
LC's Guesthouse
Portugal
Lagos 8600-713 Rua do Cemiterio, Lt 34
92% 278
37.1050783 -8.6763453
LC's Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.4

Ótima opção para quem quer ficar perto do centro de Lagos, mas fora da confusão. O dono foi muito gentil e atencioso.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
7.4

Ottima posizione anche se non è ben visibile sulla strada . Pagamento solo in contanti, forse bisognava avvertire prima di questa cosa .

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Sie 2016
9.7

Love love loved LC's guesthouse !! Paulo was lovely! Gave us tips on where to go and was just an absolute delight. We had a private room which was more like a private cottage it was fantastic! Felt like being at home and it was just what we needed when you're getting a little home sick. There was only one minor con - the bed was a bit hard.. Otherwise would 100% recommend staying here!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Sie 2016
9.7

Das Guesthouse liegt zentral in der Altstadt (und dennoch ruhig abseits des Touri Trubels). Das Badezimmer war sauber, Handtücher wurden bei Bedarf regelmäßig gewechselt. Die Gemeinschaftsküche war sehr gut ausgestattet. Der Besitzer war bei Fragen immer zu erreichen. Thank you Paulo for your lovely guesthouse. You're a great host :-)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
24 Lip 2016
9.4

Lovely place in a great location. Staff were amazing. Perfect for a stay in Lagos.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Finlandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Lip 2016
8.9

Nice and clean, felt a bit more like airbnb than a hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lip 2016
8.9

Paolo was a very energetic and helpful host. He made our stay very easy and comfortable. We stayed in a very nice apartment close to everywhere. LC's Guesthouse exceeds our expectations.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Cze 2016
8.3

Die Lage der Unterkunft ist recht gut, am Rande der Altstadt. Man kann die Altstadt, den Hafen und auch die Strände fußläufig erreichen. Wir waren im Erdgeschoss, weshalb wir leider keinen Balkon hatten und die Autos (nicht viele) direkt vor unserem Fenster entlanggefahren sind. Die Zimmer waren sehr groß und sauber, was uns gefallen hat. Allerdings könnte man das ein oder andere Möbelstück mal erneuern, damit es etwas moderner wirkt ;) Der Besitzer war super nett und sprach gut englisch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Cze 2016
10.0

Pau was a very nice man with brand new beautiful space. Shared room was perfect and very clean! Good location , great restaurant around the corner. Thanks Pau!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2016
10.0

The guesthouse was crisp, clean and up to date with every amenity. A quick walk down the hill took you to all the action of the old city and the wharf. A common kitchen was well stocked with utensils and dishes and was very clean in case you wanted to dine in. Although there was no one on staff living at the apartment, the owner was attentive and helpful. There was parking on the street and a great seafood restaurant only steps away from the front door.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.