Hostelworld.com

LA Selini

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 42 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 42 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.5
LA Selini Located at Paroikia, Paros, Paros.
LA Selini
Greece
Paros Cyclades 84400 Paroikia, Paros
97% 42
37.0873299 25.1545286
LA Selini
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Wrz 2015
9.7

La Selini is in a great location, very close to the beach and the main town/sights of Paros. The staff were very friendly and helpful and even offered us free wine on arrival. The accommodation was quiet and clean, would stay again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2015
10.0

Iris and Irma made me feel right at home! They are fantastic!!! They dont miss a detail..I would definitely stay here again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • kristindyer
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
18 Wrz 2015
10.0

I had a great time on Paros and a lot of it was thanks to the lovely ladies running La Selini. Friendly and helpful, they go the extra mile to make your stay on the island memorable. The wine at night, and coffee and juice served in the morning was much appreciated. Thanks again Ilma and co. If I get back to Paros I will be staying at La Selini x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Wrz 2015
10.0

Stayed in a private room. The room was very great! The owners of the hotel are really accommodating and lovely people. They are always there to help with any day trips or planning needed. We received orange juice in the morning and a jug of house wine at night....it was really great service. The price was great for the service you received. The location is great as well. I would stay again if I were to return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
3 Wrz 2015
10.0

Cet endroit est très accueillant, on nous offre du vin dès notre arrivée. On passe nous chercher au port lors de notre arrivée, donc important de les aviser avant votre arrivée, c'est très apprécié. Nous sommes traité aux petits soins, café, vin et jus sont offert en tout temps. Il y a un mini-frigidaire, avec une bouteille d'eau, dans les chambres, il y a des restaurants et une plage à quelques pas, puisque cette auberge est en retrait de la rue principale.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Sie 2015
10.0

The best hotel we have stayed in Greece! So close to the town centre and right by the beach. Best part of it all were the two ladies running it. They were so kind and honest, making sure to point out the places to see and where not to go. They even picked us up from the point even though the walk was under 10 minutes! I highly recommend you stay here, not just for the best hospitality but also a great room with a great view!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Sie 2015
9.7

Brilliant place to stay! Lou Ann and Irma were amazing,picking me up and dropping off at the port,giving great recommendations and providing juice for the room when I arrived. When I go back to Paros (a fabulous island) I will definitely stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Lip 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

La Selini był niesamowity i Louann jest piękny! Wina w dniu przyjazdu oraz bezpłatną wodę mineralną, korzystanie z plaży ręcznik, opcje posiłków do pokoju. To było wszystko, co potrzebne i więcej. Widok na ocean był świetny i nasz pobyt był tak przyjemny!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Cze 2015
8.9

La selini was clean in a good location and Lou ann the hostel owner was very accommodating, she offered beach towels evertime we left and occasionally some wine. The rooms were cleaned daily and fresh towels were left. The is no real atmosphere in the hostel but with the beach only 2 min walk and the town/port 5 miin walk it was no issue. We were also collected and left at the port which was helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Cze 2015
9.4

Owner Lou Ann was a delight, helpful in every way. Coffee and muffins were brought to our room each morning, wine in the evening. Very friendly staff as well.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.