Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

L'Hotel Particulier

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 598 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 598 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.7
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
25 Lip 2017
8.9

A really good hotel near Paris Lyon station. The staff was friendly and very helpful. The room was very clean with a small kitchen and a fridge. Very confortable beds ! I really recommand this adress and I will sure come back when I am in Paris.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
9.4

Bel accueil de Monsieur Daniel. Très bien situé près de la gare de Lyon. Magnifique petite rue piétonne, calme. Chambres petites, mais tout y est. (sauf la clim, et il faisait très chaud et pas moyen de faire des courants d'air)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2017
10.0

Was not aware it requires cash as payment. But otherwise great apartment!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2017
9.7

Hôtel très agréable et très bon rapport qualité/prix, à recommander !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2017
10.0

Jolie petite chambre dans quartier calme,proche de la gare de Lyon. Un petit coin cuisine pour se préparer le petit déjeuner . Accueil parfait. Très bon rapport qualité-prix. Vraiment un très bon séjour, expérience à renouveler.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2017
8.3

This hotel has an amazing location- close to the metro which was great for getting around to the main attractions, but still had shops and restaurants close by that you can walk to. Everything was clean and was more relaxing than a typical hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2017
10.0

Daniel and his wife went above and beyond when we experienced a medical emergency while visiting Paris. They have a quiet little room just 5 minutes walk from Gare de Lyon and Gare De Austerlitz so you are close to the Metro and RER for quick transfers while in the city. I would most definitely recommend this room and would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • sallycraig1138
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
23 Cze 2017
9.7

Fantastic Parisian style apartment room in a delightful street. Would highly recommend for close friends or couple. Easy walking distance to everywhere in Paris.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Cze 2017
9.1

Chambre à la décoration "vintage" dans un petit immeuble typique de l'originale rue Crémieux. Simplex mais confortable, sans télé. très bon accueil.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
8.6

Sympa nous ne nous attendions pas à trouver une rue comme celle ci dans Paris.Une représentation de la bohème dAznavoure. Avec la chaleur par contre difficile de dormir sous les toits adresse à garder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.