Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

L'Hotel Particulier

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 554 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 554 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 9.2
  • Czystość 8.4
  • Udogodnienia 8.4
L'Hotel Particulier Located at 15 Rue Cremieux, , Paris.
L'Hotel Particulier
France
Paris 75012 15 Rue Cremieux
90% 554
48.8464603 2.3702222
L'Hotel Particulier
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Sty 2017
2.0

滞在予定日のお昼の12時ごろにメイルが来て、予定の部屋が使えないとのことで違うホテルを紹介された。突然のことで大変困った。TGVで移動直前であり、パリに着いた後、駅付近でインターネット接続ができるお店に入ってメイルを確認する必要があり大変なロス。一方的に紹介されたホテルは飲み屋街にあり交差点の角にあることも重なって自動車のクラクションの音が絶えず、喧騒で朝5時ごろまでうるさく寝られない。部屋は暗く狭く汚い。シーツも汚れている。トイレの電気はつかない。トイレのドアをあけて用を足すしかない。またトイレのドアはちゃんと閉まらない。エレベーターもないし螺旋階段は狭く荷物を持ってあがりにくいし汚い。インターネットで調べたが価格的にも全部で80ユーロはしないホテルでこの L'Hotel Particulierは差額を儲けているように思う。つまり、少なくとも12ユーロの予約金だけを着服している。パリの中心地かもしれないが私たちにはまったく用のない場所で目的地から遠く不便。オーバーブッキングのようなことをして安い別のホテルに誘導する手法が常套手段ように感じていて警察に通報することを考えている。

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Gru 2016
8.6

It was clean and cosy for a basic stay. Cons: No wifi. Need to go to nearby cafes to access wifi. The room and bathroom were small. Climb up a narrow spiral staircase - This was ok for us, but may be an issue if you need to lug a large/heavy suitcase. Pros: Inbuilt kitchenette In a quiet lane off the street Very close to the station Good heating and hot water Clean towels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
7.7

Hôtel idéalement situé. J'ai eu une chambre au rz qui donne sur rue piétonne, j'entendais les gens parlaient. Pas de télévision, pas de wifi et je ne captais pas. Idéal pour se couper du monde en amoureux mais seule c'est pas le top. Le gérant n'est pas sur place donc si l'on arrive plus tôt il vaut mieux prévenir ou garder le numéro de téléphone dans son répertoire. Le lit était propre, les murs de la salle de bain un peu moins. Je recommande quand même car très bon rapport Q/P

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
9.4

Excelente localização: perto da movimentada Gare de Lyon, mas numa das ruas mais tranquilas de Paris. O quarto é muito agradável e sossegado e o proprietário foi muito simpático e sempre disponível.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Although we only stayed one night, I have really liked L' Hotel Particulier and its very beautiful and convenient location. Daniel was very accommodating and helpful in giving us tips on where to go for breakfast! Thank you very much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
8.9

Points positifs : L'hôtel est tres proche dé la Gare de Lyon, dans une rue piétonne très jolie et calme. Accueil très sympathique, chambre jolie, bien équipée et confortable. Je recommande cet hôtel ! Points négatifs : petites finitions de la chambre (peintures, carrelages, et rideaux dans le coin cuisine..).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
8.9

Super bien placé dans une rue sans circulation aucune et à 200 m de la gare de Lyon . Déco et aménagement de qualité même si surface exigüe ..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
7.1

Chambre vraiment minuscule et salle d'eaux encore pire.Pas de télévision,pas de wifi,de plus il n'y a pas de rideau à la fenêtre de la cuisine:les voisins ont vue directe sur la chambre....sinon emplacement sympa et calme.Je trouve le prix excessif par rapport aux prestations.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Paź 2016
9.7

A small but charming (unsigned) hotel in a picturesque and quiet street. (No thru traffic). In fact the street is so photogenic, there were 2 fashion shoots there this stay. Space has been well thought out and tho small, has cooking facilities! The food in restaurants around is delicious. The bistro/bar on the corner has €13 dinner and dessert: creme brûlée to die for! Downside: no wifi and manager, while charming can be hard to contact. Ensure he will be there on your arrival. Memorable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
6.3

Nobody came to clean up

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.