Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

L'Hotel Particulier

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 551 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.6
  • Udogodnienia 8.8
L'Hotel Particulier Located at 15 Rue Cremieux, , Paris.
L'Hotel Particulier
France
Paris 75012 15 Rue Cremieux
91% 551
48.8464603 2.3702222
L'Hotel Particulier
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
9.4

Excelente localização: perto da movimentada Gare de Lyon, mas numa das ruas mais tranquilas de Paris. O quarto é muito agradável e sossegado e o proprietário foi muito simpático e sempre disponível.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Although we only stayed one night, I have really liked L' Hotel Particulier and its very beautiful and convenient location. Daniel was very accommodating and helpful in giving us tips on where to go for breakfast! Thank you very much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lis 2016
8.9

Points positifs : L'hôtel est tres proche dé la Gare de Lyon, dans une rue piétonne très jolie et calme. Accueil très sympathique, chambre jolie, bien équipée et confortable. Je recommande cet hôtel ! Points négatifs : petites finitions de la chambre (peintures, carrelages, et rideaux dans le coin cuisine..).

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lis 2016
8.9

Super bien placé dans une rue sans circulation aucune et à 200 m de la gare de Lyon . Déco et aménagement de qualité même si surface exigüe ..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Paź 2016
7.1

Chambre vraiment minuscule et salle d'eaux encore pire.Pas de télévision,pas de wifi,de plus il n'y a pas de rideau à la fenêtre de la cuisine:les voisins ont vue directe sur la chambre....sinon emplacement sympa et calme.Je trouve le prix excessif par rapport aux prestations.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Paź 2016
9.7

A small but charming (unsigned) hotel in a picturesque and quiet street. (No thru traffic). In fact the street is so photogenic, there were 2 fashion shoots there this stay. Space has been well thought out and tho small, has cooking facilities! The food in restaurants around is delicious. The bistro/bar on the corner has €13 dinner and dessert: creme brûlée to die for! Downside: no wifi and manager, while charming can be hard to contact. Ensure he will be there on your arrival. Memorable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Wrz 2016
6.3

Nobody came to clean up

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
29 Wrz 2016
10.0

AWESOME, if I come back to Paris I will stay again. Please note not a hotel or hostel, it is an apartment. Small but adequate, Very romantic and very Paris!!! You must call the owner to gain access. Very good location. Close to the metro and sights. The only draw back NO internet.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Wrz 2016
9.4

J'ai passé un moment magique: une petite rue pleine de charme,un dépaysement total, difficile de croire que c'est à Paris. Un petit village en plein cœur de Paris, à deux pas de la Gare de Lyon. Le patron très sympathique , ouvert d'esprit et serviable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
8.9

Super. Petite chambre cosie dans une rue incroyable. Calme. Vraiment je recommande.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.