Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

L'Hotel Particulier

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 540 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 540 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
L'Hotel Particulier Located at 15 Rue Cremieux, , Paris.
L'Hotel Particulier
France
Paris 75012 15 Rue Cremieux
91% 540
48.8464603 2.3702222
L'Hotel Particulier
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
8.9

Super. Petite chambre cosie dans une rue incroyable. Calme. Vraiment je recommande.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Wrz 2016
10.0

Appart'Hotel très sympa et cosy situé dans une rue piétonne proche de la place de la Bastille Le propriétaire est très agréable Je recommanderai cet hôtel avec plaisir

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Wrz 2016
10.0

Hotel trés sympa eu égard au rapport qualité prix en plein coeur de Paris et trés proche des gares et toutes commodités.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Lip 2016
9.7

Excelente hotel, la ubicación está increíble, a 5 min de Gare de Lyon, y la calle en verdad es mágica, desde que llegamos estaban rodando un cortometraje, y también otro día estaban haciendo una sesión de fotos de moda, sin duda una calle muy particular, es muy callada porque no pasan coches así que se puede dormir tranquilamente. La habitación excelente, la cama deliciosa, baño amplio, con cocineta. Lo único que si debería tener es aire acondicionado. El dueño muy amable. Avisar tu hora de lle

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • forbessyy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lip 2016
8.0

Very lovely place to stay if you're looking to be a bit out of the centre but still involved with the lovely French atmosphere. Staff were incredibly helpful and willing to answer any questions we had. Would stay there again one hundred percent.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Lip 2016
9.1

Parfait pour un point de chute confortable lors d'un séjour à Paris. La localisation est vraiment excellente, les commodités convenables (mais attention pas de wifi !), l'hôtelier très arrangeant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Lip 2016
10.0

Daniel was great and friendly despite a huge misunderstanding in our arrival time. I had sent an email to Hostlworld saying we would be delayed until Tuesday and he did not receive word of this. He persevered and worked with us.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • angelaretamal2196
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
8 Lip 2016
9.7

Excelente apart hotel, limpio, bien ubicado, lindo barrio cercano al metro y restaurantes. Solo le falta wi fi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Lip 2016
9.7

Very convenient location in a charming neighbourhood. It's also just a few mins walk from Gare de Lyon train station and near tourist attractions like notre dame.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2016
9.4

Brilliant location - good facilities, slightly difficult to find as hotel isn't identified on the outside (look for street number), no wifi, but would definitely go again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.