Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

L'Hotel Particulier

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.2
Fantastyczny 583 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
8.2
Fantastyczny 583 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 7.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Cze 2017
8.6

Sympa nous ne nous attendions pas à trouver une rue comme celle ci dans Paris.Une représentation de la bohème dAznavoure. Avec la chaleur par contre difficile de dormir sous les toits adresse à garder.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2017
8.9

Hübsches Zimmer ohne viel Komfort, in der schönsten Strasse von Paris

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Cze 2017
9.1

Nous avons passé une nuit à l'hôtel particulier, qui se situe dans une rue piétonne très charmante, donc très au calme, à 2 pas de la gare de Lyon. À proximité, une boulangerie, bars et brasseries. La chambre n'est pas très grande, mais tout à fait correcte avec petit coin cuisine et réfrigérateur, petite sdb, literie de bonne qualité. Nous recommandons.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2017
8.9

Small but very cozy room with a fantastiskt view into thee lovely street. We appreciated to have our breakfast in the room. Enough kitchen for breakfast but not for cooking. Small supermarket nearby. The manager Daniel was helpful and friendly. Steep and narrow stairs, glad we hade small suitcases!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
8.9

Estuve del 8 a 13 de junio de 2017, fue perfecto paris es una maravilla y recomiendo alquilar bicis dotación de la ciudad, hay una estación a lado de esta maravillosa calle donde se encuentra hotel es una calle tranquila turística y única. El apartamento es pequeñito pero muy cómodo y bien aclimatado, no hay aire pero es fresquito, y con todo lo que se necesita para 2 personas máximo. La ducha y baño muy aceptables y limpios, si vuelvo en pareja sera aquí de cabeza. Simplemente perfecto!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
7.4

Very nice room in very nice passage next to Gare de Lyon. Extremely convenient. No staff at the property so check-in needs to be arranged over the phone. Also, no wi-fi. Suited my needs perfectly.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2017
9.7

Très bon emplacement, calme Bon rapport qaulité/prix

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2017
9.7

Fabulous little place perfect for sightseeing in Paris. Close to a busy station but with a really authentic Parisien feel. Loved the room clean, kitchenette came in handy. Would definitely recommend to others, and come back another day myself.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2017
6.9

The setting was very convenient - within a 10-minute walk to the Gare de Lyon subway station. The street was very picturesque with lots of plants. Since my daughter got there first, I did not see the owner, but she said he was pleasant. We did not see any staff the rest of the week. The kitchenette was nice with a fridge, dishes, silverware, and pans. I wish there had been dishtowels, hand and wash towels, though there were bath towels. It was only about 10X12' square so smaller than expected.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2017
9.1

MIS A PART LA PROPRETE DE LA CHAMBRE (RIDEAUX TACHES) CET HOTEL EST TRES AGREABLE

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.