Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

L'Hotel Particulier

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 562 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 7.9
  • Udogodnienia 8.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • rodor137341
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Mar 2017
9.4

Un air de village à la campagne en plein Paris!. Métro et gare de Lyon à moins de 200M. Douillette chambre avec kitchenette, et salle de bain micro. Bonne communication avec le numéro de téléphone fourni! Un bon moment quoi!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Mar 2017
10.0

J'ai passé une excellente nuit, la literie était parfaite à mon goût, cela faisait longtemps que je n'avais pas aussi bien dormi ! Tout est très calme, on ne se croit pas à Paris, la ruelle est super sympa, la maison a gardé sa personnalité. Je n'ai pas vu Daniel qui a eu un empêchement mais qui était très sympa au téléphone. Il me manquait juste un peu plus de lumière devant le miroir de salle de bain le matin pour se maquiller ! Je reviendrai dès que j'en aurais l'occasion. Marie-Anne

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2017
9.1

Très bien placé à deux pas de la gare de Lyon dans une très jolie rue piétonne. Chambre propre et confortable, qui contient même un petit coin cuisine complet (plaque, frigo, vaisselle) qui peut être très pratique pour un séjour de plusieurs jours !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
9.4

The location is perfect if you want to be in a quiet place, near from many transports, you can be in the center of Paris in less thant 20 minutes. Mr. Daniel was really nice. Definitely a place to stay at again !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sty 2017
8.0

Rooms are small but clean and well supplied. Host was very amenable. Minor inconveniences are lack of wifi and cash payments only. But the location, on Rue Cremieux, is a gem -- a quiet and beautiful secret treasure in a busy section of town.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
21 Sty 2017
2.0

滞在予定日のお昼の12時ごろにメイルが来て、予定の部屋が使えないとのことで違うホテルを紹介された。突然のことで大変困った。TGVで移動直前であり、パリに着いた後、駅付近でインターネット接続ができるお店に入ってメイルを確認する必要があり大変なロス。一方的に紹介されたホテルは飲み屋街にあり交差点の角にあることも重なって自動車のクラクションの音が絶えず、喧騒で朝5時ごろまでうるさく寝られない。部屋は暗く狭く汚い。シーツも汚れている。トイレの電気はつかない。トイレのドアをあけて用を足すしかない。またトイレのドアはちゃんと閉まらない。エレベーターもないし螺旋階段は狭く荷物を持ってあがりにくいし汚い。インターネットで調べたが価格的にも全部で80ユーロはしないホテルでこの L'Hotel Particulierは差額を儲けているように思う。つまり、少なくとも12ユーロの予約金だけを着服している。パリの中心地かもしれないが私たちにはまったく用のない場所で目的地から遠く不便。オーバーブッキングのようなことをして安い別のホテルに誘導する手法が常套手段ように感じていて警察に通報することを考えている。

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
27 Gru 2016
8.6

It was clean and cosy for a basic stay. Cons: No wifi. Need to go to nearby cafes to access wifi. The room and bathroom were small. Climb up a narrow spiral staircase - This was ok for us, but may be an issue if you need to lug a large/heavy suitcase. Pros: Inbuilt kitchenette In a quiet lane off the street Very close to the station Good heating and hot water Clean towels

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
7.7

Hôtel idéalement situé. J'ai eu une chambre au rz qui donne sur rue piétonne, j'entendais les gens parlaient. Pas de télévision, pas de wifi et je ne captais pas. Idéal pour se couper du monde en amoureux mais seule c'est pas le top. Le gérant n'est pas sur place donc si l'on arrive plus tôt il vaut mieux prévenir ou garder le numéro de téléphone dans son répertoire. Le lit était propre, les murs de la salle de bain un peu moins. Je recommande quand même car très bon rapport Q/P

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Lis 2016
9.4

Excelente localização: perto da movimentada Gare de Lyon, mas numa das ruas mais tranquilas de Paris. O quarto é muito agradável e sossegado e o proprietário foi muito simpático e sempre disponível.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Lis 2016
10.0

Although we only stayed one night, I have really liked L' Hotel Particulier and its very beautiful and convenient location. Daniel was very accommodating and helpful in giving us tips on where to go for breakfast! Thank you very much!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.