Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kyoya Ryokan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 676 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 676 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Lut 2017
9.7

직원분들 매우 친절합니다 물,녹차등 3가지가 있습니다. 뜨거운거, 차가운거 있으니 취향대로 드세요 여기는 수건, 스파수건, 일본전통옷?, 일회용칫솔 치약 등 매일 준비해 주십니다. 샤워실에는 샴푸,바디워시등 3종세트가 있습니다. 제일 좋은점은 1층에는 스파 할수 있는 곳이 있습니다 (일회용 면도기, 일본전통 양말? 버선? 같은거도 있습니다.) 그리고 여기 캐비넷은 엄청커서 캐리어도 들어갑니다. 캐비넷마다 열쇠도 주시기 때문에 보안이 좋습니다. 각종 식기류 냉장고 등등 다 있습니다. 다만 단점이라면 나고야 역에서 조금 거리가 있습니다. 근처에 역이 있긴한데 저희는 걸어왔습니다. 나고야성도 가깝습니다. 일본여행하면서 여기 숙소가 제일 좋았습니다. 여기를 꼭 한번 이용하세요. 강추 진짜 레알

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
9.4

Hiroshi san is a nice owner ,he helped me bring my luggage to up star ,everything in this hostel are well ,i feel.at home stay in this hostel ,the hostel very beauty also tidy ,very recommended .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • opetrescu1416
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
11 Sty 2017
10.0

Awesome place with a small attached public bath available for free! Beds were comfy and a Yukata was supplied.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
10 Sty 2017
10.0

非常满意的住宿,室内温暖干净床上用品舒服。室外有个漂亮的小院子,还有个浴场可以泡汤。交通也也方便,去名古屋城走路即可到达,下次还会住这里!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Lis 2016
9.7

It his was a lovely little place. The onsen was deserted both times I used it. The only downside is there are no restaurants nearby,so order ahead when you book here, or be prepared to go another neighbourhood.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Lis 2016
8.9

旅社的环境还是很不错的,传统日式的客房,行李寄存很安全。位置在传统的街道上。

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lis 2016
9.4

This is a Ryokan with a hostel style dormitory and a common space who a small kitchen. Worth staying for a night to relax in the public bath.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna grupy, 25-30
  • Obieżyświat
  • 43 Recenzje
15 Lis 2016
7.7

Decent for a short stay!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lis 2016
10.0

Perfect place! Staff are extremely helpful and nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
26 Paź 2016
9.7

Amazing place. Really wish I could have stayed longer.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.