Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kyoya Ryokan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 722 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 722 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.5
  • Lokalizacja 8.6
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2017
10.0

The hostel was amazing. The rooms and beds were comfortable ! Their indoor Onsen ♨️ Is amazing ! 1st time going to one and now addicted ! Highly recommend the place !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
5 Lip 2017
9.7

We had a very nice stay and wished we had stayed for more than one night. The staff is very welcoming and helpful. The rooms are nice and the bath is amazing! Perfect way to get the ryokan experience on a budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • rainname
  • Chiny, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lip 2017
9.7

从名古屋车站出来打的将近900日元,也可以公交。住宿环境超级好,干净,一楼接待处的人很nice,离开的时候还送了小零食,味道很好。住了两天,享受了两天的浴池,缓解疲劳好去处。门口的自行车可以免费骑,自行车游名古屋,很棒的体验。性价比太高的高端青旅👍。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Cze 2017
9.4

I really love this place! Major love for the onsen! The view is the best and sigh i love it too much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Cze 2017
10.0

Our stay at the Kyoya Ryokan was very pleasant. The establishment was calm, spacious, and well taken care of. Hiroshi welcomed us so well, and made us feel at home right away. The public bath facilities were great, and well explained for first timers like us. We enjoyed the night gown that they provided. We highly recommend this place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Cze 2017
10.0

Only one word, beautiful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
9.7

My brother and I stayed in the dorms, which had their own mini kitchen, balcony, fridge, washroom, pretty much everything you need in a room. the room itself was really spacious with tatami flooring and sliding paper doors (what you would expect in a ryokan) so it felt traditional. The staff was very helpful and kind and even gave a little "thank you" treat for staying at their location. I would highly recommend if you are staying in Nagoya

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hongkong, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Cze 2017
10.0

不用多讚,行動最老實: 下次去名古屋,我一定會入住此旅館,同會介紹人去住。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
1 Cze 2017
9.1

Es muy lindo el lugar. Elegante y agradable. El patio estilo japonés increíble. El hombre que atiende, que supongo será el dueño, es muy amable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • reeseleanor1989
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
28 Maj 2017
8.9

fantastic onsen, when i went i had it to myself, very beautiful garden and the kimono was a cute touch. the women's dorm was a little lacklustre especially after seeing the care taken with the rest of the hotel. the beds looked a bit like hospital beds and the tatami flooring was hidden by a cheap cover up, would have been much more pleasant if they were simple futons. host was lovely though

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.