Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kyoya Ryokan

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 758 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 758 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.8
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 9.9
  • Udogodnienia 9.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Ali4848
  • Szkocja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
21 Wrz 2017
9.7

Really good location ten minutes walk from the central station but still somehow manages to feel like it's calm and quiet as it should be. Staff very helpful and great onsen and garden.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
20 Wrz 2017
9.7

Kyoya Ryokan was one of the best hostels we stayed at in Japan! It was unlike any others with a cozy and homey feel, traditional tatami mats and the most relaxing semi-private onsen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
16 Wrz 2017
9.4

위치는 쪼금 애매했음 직원분들이 엄청 친절함.... 깨끗함 세면도구가 모두 갖춰져 있어서 뭐 하나 필요가 없음 마지막으로 간단한 목욕을 할 수 있도록 공중탕이 있어 하루 여행의 피로를 푸는데 좋았음 근처에 편의점이 쫌 멈

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
13 Wrz 2017
10.0

This place was great, a little quiet for my taste but was still great. It has a real authentic feel to it, and the people are nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Wrz 2017
10.0

O principal fator pra mim é a receptividade da equipe. Só não tive a sorte de encontrar turistas. O hostel tem uma pegada mais empresarial, mas vale a pena

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Wrz 2017
10.0

Amazing Ryokan, great area and attentive staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
31 Sie 2017
10.0

The hot bath was amazing and the place has a real traditional Japanese feeling. Really nice experience!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2017
9.7

Kyoya Ryokan was lovely. We had to check in much later than originally stated, but the staff were very understanding and left us a note for directions to our room. Very clean. Beautiful gardens. Only down side was that we weren't able to wash our clothes, whether the machine was broken or they no longer had one I'm not sure. It's a shame we only booked for one night. I'd definitely stay here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2017
9.7

The owner was very nice and the room was lovely. I enjoyed the garden and the public bath, which was very nice. The bunk beds each have privacy curtains, which is a nice touch. And you get a full-size locker big enough to fit a backpack. The owner even gave me a parting gift (a bag of snacks) when I checked out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2017
9.1

El lugar es hermoso, no dejen de probar el onsen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×