Hostelworld.com

Kyoto Guesthouse Roujiya

  • 22-58, Ikenouchi-cho, Nishinokyo, Nakagyo-ku, Kioto, Japonia
Ceny
mapa
Recenzje
10.0
Znakomity 130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
ZAREZERWUJ
10.0
Znakomity 130 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 10.0
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 10.0
  • Czystość 10.0
  • Udogodnienia 10.0
Kyoto Guesthouse Roujiya Located at 22-58, Ikenouchi-cho, Nishinokyo, Nakagyo-ku, , Kyoto.
Kyoto Guesthouse Roujiya
Japan
Kyoto 604-8735 22-58, Ikenouchi-cho, Nishinokyo, Nakagyo-ku
100% 130
35.0092186 135.7453081
Kyoto Guesthouse Roujiya
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
28 Paź 2015
8.3

Nice hostel, with a good location and easy access to some of the sights in Kyoto. The hostel is very small, but welcoming. Only downside is lack of lockers.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
14 Paź 2015
9.4

Personale gentile e disponibile. L'ambiente è accogliente e veramente pulito. Sicuramente da provare.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pbosmann1053
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
6 Paź 2015
8.6

Had a great 'local' experience at this guesthouse! Everything was very clean and of proper quality. Good kitchen with everything you might need. The mattresses were quite thin and therefore the bed was too hard for me. The location is very good as well. An easy walking distance from the metro station and the imperial palace. I rented a bike for a day and saw everything of Kyoto in just three days from this ideal base.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Wrz 2015
8.9

Loved staying with you in Kyoto. A warm and personal atmosphere

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
31 Maj 2015
10.0

Great place, I love your staff !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Maj 2015
10.0

Cette auberge était super, les gérants adorables! Et l'emplacement près du métro JR idéale!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
19 Maj 2015
8.0

I just stay here for 3 night.In Kyoto more nice to stay out side.So much ting to see,to do and to shop.I just need a place to sleep at night .It a nice place to stay,good location and nice people.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • TomFrankly
  • USA, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Maj 2015
9.7

This is an excellent place to stay! The word "guesthouse" is accurate, as it feels more like you're staying at a house with a bunch of friends rather than at a hostel. It's cozy, incredibly clean, and the owners are wonderful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Maj 2015
8.6

Great hostel with great staff, very clean and stylish with very comfortable beds. They also have cooking classes apparently.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • qiaoyibo
  • Chiny, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Maj 2015
8.9

感谢店主发送的带有Google地图的email,要不然是很难找的,店主英语不错,小店很安静,出门有个小市场,挺方便

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.