Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

KulturBerlin Sucre

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 582 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 582 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 8.3
  • Udogodnienia 7.9
KulturBerlin Sucre Located at Avaroa 326, , Sucre.
KulturBerlin Sucre
Bolivia
Sucre Chuquisaca 0000 Avaroa 326
83% 582
-19.0497155 -65.2571661
KulturBerlin Sucre
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • kiron19971423
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
12 Sty 2017
10.0

Tolles Hostel! Das beste Frühstück das ich bisher in Südamerika hatte... Tagsüber sind zwar Bauarbeiten im Gange, diese sollten jedoch bald fertig sein (dann ist das Hostel noch besser;))! Gut gelegen im Herzen des schönen Ortes Sucre

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
9 Sty 2017
5.7

Good The breakfast is superb, one of the best in 4 months of travelling South America. Thats about it, location is fine. Bad Showers are freezing even though stated as "hot". Noise - whole place is being renovated to constant noise Dust - due to the works the whole place is filled with plaster and paint dust. Wifi - pretty much pointless. Stay elsewhere until they finish the renovation - possibly 2 months at least.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
6 Sty 2017
6.3

Les moins : douche froide, staff de la réception sans aucune aide (activités à faire et demande de taxi), très très bruyant le week-end bar et night club dans l'hôstel, pas de cuisine, pas de wifi dans les chambres Les plus: chambres spacieuses, lit confortable, bâtiment très sympa, bon petit déjeuner, bar/restaurant a prix abordable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
6 Sty 2017
7.4

No guest kitchen because there is a cafe on site so it makes it an expensive place to stay for more than a few days. Atmosphere is a bit weird as it's also a bar/club for locals at night. Rooms are clean but there was no hot water at all during my 3 days here. Breakfast is amazing but not enough to stop me moving to another hostel.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kaddieckel9053
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
4 Sty 2017
9.7

We loved it! Super close to the center, friendly staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Sty 2017
7.7

Wlan geht leider nur an der Rezeption. Personal könnte freundlicher sein. Bestes Frühstück, das ich in Südamerika bisher hatte! Es gibt kostenlose Salsa-Kurse.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
29 Gru 2016
8.6

Breakfast was amazing and the new year's party was huge!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
29 Gru 2016
9.1

First the restrooms were always clean and showers hot. Second the breakfast was amazing and it's a buffet so a pig like me was in heaven. But last and most importantly the staff was great especially the owners who went above and beyond to make sure I had a bottle of good tequila for NYE it was so important to ring in the new year right and they made sure I did and for that I am forever grateful 😊😊😊👍🏻👍🏻👍🏻

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Gru 2016
10.0

It's really the best Place to stay. In the Morning you get a wonderful breakfast and in the evening is always a nice buffet, a happy hour and nice people. For me The best thing was the traditional dancing show and the clean and big rooms. I would recommend everybody to stay in this nice place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
9.1

Tolles, gepflegtes Hostel! Sehr gutes, reichhaltiges Frühstück! Leider momentan ein Baustelle im Innenhof, aber wenigstens hält der Besitzer alles in Schuss. Definitiv weiter zu empfehlen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.