Hostelworld.com

KulturBerlin Sucre

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 436 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 436 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.3
KulturBerlin Sucre Located at Avaroa 326, , Sucre.
KulturBerlin Sucre
Bolivia
Sucre Chuquisaca 0000 Avaroa 326
87% 436
-19.0497155 -65.2571661
KulturBerlin Sucre
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
21 Maj 2016
7.1

The staff was really cold and not really helpful. The rooms are spacious, great location, just 2 blocks from the main square. If your looking to rage then this is the place to be on the weekend. It turns into a nightclub and locals and travelers alike party until 3am. So if you want to get some sleep I wouldn't recommend it. Great breakfast in the morning though- fruit, breads, cereal, juices.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
15 Maj 2016
6.9

Seems to attract the worst kind of traveller. Our 8 bed dorm was actually 16, and the door was broken so couldn't shut it. WiFi only worked (poorly) in reception. The food and theme nights seem decent (breakfast is excellent), I'd suggest staying elsewhere and checking out the bar to see if any of the nights interest you as they are open to public

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • henryivey
  • Anglia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
10 Maj 2016
8.0

Good hostel, but no kitchen and terrible wifi. More like a hotel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Maj 2016
8.3

Try to avoid the dorms in the garden - the bath/furniture there is bad. The rest of the hostel is great.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
8 Maj 2016
8.9

Pros: Hot, powerful, modern showers. Very sociable Nice breakfast selection Restaurant food was alright too Good location, a couple blocks to the main square Salsa night and traditional dancing was great fun Cons: Staff were a bit hit or miss -not super helpful or friendly Some bathrooms had a permanent stewage stench (11 man dorm)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Maj 2016
8.9

The beds in the hostel are insane! Big spacious with amazing covers. Best nights sleep in this hostel. It also has an amazing atmosphere. Food in the bar is also very very good. Only downside is the outside alcohol policy. I feel it's a bit annoying. Plus their is no kitchen so you are at their mercy in terms of food and drink.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Maj 2016
8.9

Zeer aangename hostel, het personeel is super vriendelijk en helpen je waar nodig. Voor touristeninfo kon je ook steeds bij hen terecht. We zijn ook een halve dag met de paarden door het gebergte gaan rijden en het was een heel groot voordeel dat we alles konden regelen vanaf onze hostel. Een echte aanrader

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
7 Maj 2016
8.3

Nice social atmosphere and fun parties. Big comfy beds and good food (although overpriced for what you can get outside). Internet is a serious issue in this place and showers did not always work

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Maj 2016
8.3

Com certeza há opções mais baratas e mais silenciosas pela cidade, mas aqui acredito ser o melhor lugar para conhecer gente. ótimo café da manhã, camas grandes e confortáveis, o problema mesmo é o barulho que chega até os quartos.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
9.1

Was a great place, but too much of a party hostel. Parties went on until 3AM on weekends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.