Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kozii Hostel D.C

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 73 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 73 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.6
Kozii Hostel D.C Located at Carrera 10A #67-66, , Bogota.
Kozii Hostel D.C
Colombia
Bogota Carrera 10A #67-66
88% 73
4.6531905 -74.0605545
Kozii Hostel D.C
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
4 Sty 2017
8.0

Bathrooms way to small and same bathrooms for boys and girls. But the hot showers are awesome. Good wifie, and kitchen, very nice terrace and cozy bedsheets.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
21 Gru 2016
9.4

Nice place, comfy bed, good location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Panama, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Paź 2016
9.7

Si buscas un lugar tranquilo y seguro es una excelente opción. Con la adecuación del Hipódromo de los Andes para concierto es una excelente ubicación para viajeros que desean ver a su artista favorito. Tiene cercanía con transporte público y la zona es bastante bohemia.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Gracias por visitarnos esperamos que siga en comunicaci�n con nosotros que tenga un feliz d�a.

  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
10 Paź 2016
9.7

Awesome place to stay in Salento. The staff are all very polite and friendly. The place is very clean and quiet, good to rest up after a full day of activities. Would definitely come back here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2016
8.3

I arrived really late at night and had trouble finding the place and getting in. After that the hostel Was pleasant. In a quiet neighborhood and was quiet itself. Breakfast was included which was good. If you are looking for more activity in the neighborhood stay in la candelaria, if you are looking for tranquility stay here

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jmj689
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Wrz 2016
9.7

Great place, bed was clean, but the best part was the staff, super friendly and got to learn more about Colombia. Also includes small free breakfast which was a plus before I had to go to the airport right away.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks for yout visit and your review hope to have you back at our hostel in your next visit to Bogota.

  • d_chuk314
  • Kanada, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
26 Sie 2016
8.6

Stayed in the double private Ensuite - be advised that this room is right next to the kitchen/common area so it gets quite loud. Beds were super comfy, shower was hot though it drained quite slowly. All the main things to do in Bogota are a 20 minute drive away which can be a drag, but the restaurants in the Chapinero are great to walk to in the evenings, and it felt incredibly safe at all hours. Only wish we had taken advantage of their bike rental for Ciclovia!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Sie 2016
10.0

Gratamente sorprendida! Excelente lugar, muy recomendado. Facil acceso a transporte, alimentación, rumba, descanso... Great place, highly recommended.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Muchas gracias por visitarnos; quedamos atentos a otra visita y esperamos prestarle nuestro mejor servicio. Que tenga un feliz día.

8 Sie 2016
8.0

Die Mitarbeiter sind sehr nett, hilfsbereit. Frühstück ist klein aber fein. Die dachterasse hat die beste Zeit hinter dich und ist eher ungepflegt und kein Ort an dem man gerne entspannt. Matratzen sind bequem, Betten sauber. Toiletten allerdings nicht. Das Hostel hat schreckliche Toiletten, für große Menschen unmöglich zu bedienen, sogar für kleine eine Herausforderung würde ich sagen. Die papptüre endet 5 cm hinter der kloschüssel. Alles in allem günstig und gute Lage. Passt!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.