Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kolega Guesthouse

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
9.7
Znakomity 486 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
ZAREZERWUJ
9.7
Znakomity 486 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.9
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.1
  • Czystość 9.8
  • Udogodnienia 9.6
Kolega Guesthouse Located at Alesandra Paravije 3 , Zadar, (Tri Bunara), Zadar.
Kolega Guesthouse
Croatia
Zadar 23 000 Alesandra Paravije 3 , Zadar, (Tri Bunara)
97% 486
44.1170753 15.2230569
Kolega Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Woodno1
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
17 Lip 2016
9.7

Unbeatable location in the old town close to a lot of the main attractions. Very clean and spacious rooms. Shared bathroom but we didn't have much trouble using it. I still would prefer ensuite, but would still gladly stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • hakimcheharun
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
16 Lip 2016
10.0

The room and the apartment is super amazing. It is really clean and complete in each facilities. The location is awesome, few step to sea organ and 5mins walk to centre of oldtown.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2016
9.1

Good location, good kitchen and laundry facilities.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Lip 2016
10.0

Wonderful place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
9.7

Awesome location, extremely helpful owner, very very clean. It was perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
10.0

各方面都很棒!非常满意

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lip 2016
10.0

Todo más que correcto, mi pareja y yo nos alojamos 1 noche y si no hubiéramos continuado viaje habríamos repetido más. Habitaciones independientes con cocina y baño comunes. No faltada detalle y todo impecable. La ubicación es perfecta.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Cze 2016
9.7

Stayed at this guesthouse on a recent trip to Zadar and it felt so luxurious! Particularly in respect to the price, well worth it, and the location was great within the old town, a short walk (few mins) from the main streets so it was lovely and quiet but very close to the sea organ. We would recommend this guesthouse and use again. There was a smell of smoke when you entered the building on the ground floor but this dissapates quickly as you go up and no smell in the guesthouse.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Cze 2016
10.0

A great place. Great location. Great host. Nothing else we could have expected.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Cze 2016
9.7

Great guesthouse in the old town, worth the money as you are walking distance from everything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.