Hostelworld.com

Kolega Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
9.8
Znakomity 466 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.8
ZAREZERWUJ
9.8
Znakomity 466 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 10.0
  • Bezpieczeństwo 9.8
  • Lokalizacja 10.0
  • Personel 10.0
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.8
Kolega Guesthouse Located at Alesandra Paravije 3 , Zadar, (Tri Bunara), Zadar.
Kolega Guesthouse
Croatia
Zadar 23 000 Alesandra Paravije 3 , Zadar, (Tri Bunara)
98% 466
44.1170753 15.2230569
Kolega Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
27 Maj 2016
10.0

Great location and facilities, has everything you need!, very clean and well run, would recommend to anyone wishing to stay in Zadar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Maj 2016
10.0

Fantastic place, everything you could want for a base in Zadar. Our room was much more comfortable than the "business class" hotels I often have to use for work, the kitchen had everything we could need, it's right in the middle of the old city, and Marin and Maria (hope I've got that right) made everything easy. Thank you!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Maj 2016
10.0

For me, it was perfect. Placed in the historical center of Zadar, clean rooms, bathrooms and kitchen and lovely people. I'm really grateful of my days there. Owners were really kind and helpful with everything. I'll definitely come back, and I definitely recommend anyone to sleep in this place.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
9.7

Unser Zimmer war groß und einfach aber zweckmäßig und geschmackvoll ausgestattet. Die Gemeinschafsküche lies keine Wünsche offen. Das Bad könnte n Zukunft die eine oder andere Schönheitsreparatur vertragen, war aber generell in Ordnung. Marin war ein sehr netter Gastgeber.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
4 Maj 2016
10.0

Love the place. The facilities are complete and satisfying. Wifi is good and there are kitchen, personal computers, etc. The place is also nice and not packed so it was perfect for us. The staff is also nice and speaks perfect English. The location is good--it is near the Forum and the sea organ. The room is clean and quite spacious, nothing to complain about. The shared bathroom is also clean.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Kwi 2016
8.9

Marin hat uns sehr freundlich empfangen. Die Unterkunft ist einfach, aber gepflegt. Die Lage absolut top.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Kwi 2016
10.0

Excellent location. Excellent value for money.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jobbyc2910
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Kwi 2016
10.0

Lovely location, friendly people. Tiny bit hard to find at first but everything else excellent

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
10.0

Great place, great location, super clean, I highly recommend staying here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Kwi 2016
10.0

The host was super kind and the place was lovely. Definitely not great for a rowdy group, but perfect for a relaxing day or two.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.