Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kolega Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 521 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 521 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.8
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.7
  • Udogodnienia 9.2
Kolega Guesthouse Located at Alesandra Paravije 3 , Zadar, (Tri Bunara), Zadar.
Kolega Guesthouse
Croatia
Zadar 23 000 Alesandra Paravije 3 , Zadar, (Tri Bunara)
94% 521
44.1170753 15.2230569
Kolega Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Paź 2016
9.7

We enjoyed this guesthouse! It was small and quiet but had everything we needed and we loved its location near the Sea Organ and Greetings to the Sun. We arrived by bus and it was a short, simple bus ride to the old town and then a very short walk to the guesthouse. We would definitely stay again and would recommend it to others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Wrz 2016
10.0

Very kind people, very clean, tidy, beautiful house and furniture. Thanks for everything. 5 Stars.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
10.0

I was there for a couple of nights in twin bed room. And I have to say that everything was great. The location, the cleanliness,... and Martin the guy who is running the hostel is very nice, easy going and helpful. 100% recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
10.0

Amazing stay at Kolega!! I was travelling alone so just looking for a quiet, clean, and comfortable place in the heart of the city and this place did not disappoint! You could not ask for a better location in Zadar. If you're looking for somewhere to party or get to know a lot of people this might not be your best bet, but for my travels it was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
10.0

Todo excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2016
10.0

This was a lovely place to stay, in the best location I could imagine. Our host was courteous. The room was very pretty and clean. You are only a few minutes walk from the sea organ which is spectacular. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
10.0

Really great experience at this guest house. It was clean and and very comfortable. Very close to the Sea organ and a nice laundry service around the corner. A little hard to find but if you ate facing the church the guesthouse is to the left down the little street.I would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
9.7

Estancia agradable y ubicación perfecta

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.7

Very close to the town centre which was amazing. Good facilities. Friendly owner who travels and knows what travellers need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
7.1

Très bon emplacement dans le centre ville de Zadar. Appartement pas évident à trouver dans les ruelles. La chambre est relativement spacieuse. La literie confortable. La salle de bain est assez grande. Plusieurs accesoirs utile dans la pièce commune.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.