Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kolega Guesthouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.5
Znakomity 516 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.5
Znakomity 516 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.7
  • Lokalizacja 9.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.9
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
Kolega Guesthouse Located at Alesandra Paravije 3 , Zadar, (Tri Bunara), Zadar.
Kolega Guesthouse
Croatia
Zadar 23 000 Alesandra Paravije 3 , Zadar, (Tri Bunara)
95% 516
44.1170753 15.2230569
Kolega Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Wrz 2016
10.0

I was there for a couple of nights in twin bed room. And I have to say that everything was great. The location, the cleanliness,... and Martin the guy who is running the hostel is very nice, easy going and helpful. 100% recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Wrz 2016
10.0

Amazing stay at Kolega!! I was travelling alone so just looking for a quiet, clean, and comfortable place in the heart of the city and this place did not disappoint! You could not ask for a better location in Zadar. If you're looking for somewhere to party or get to know a lot of people this might not be your best bet, but for my travels it was perfect!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Sie 2016
10.0

Todo excelente.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
24 Sie 2016
10.0

This was a lovely place to stay, in the best location I could imagine. Our host was courteous. The room was very pretty and clean. You are only a few minutes walk from the sea organ which is spectacular. Highly recommend!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Sie 2016
10.0

Really great experience at this guest house. It was clean and and very comfortable. Very close to the Sea organ and a nice laundry service around the corner. A little hard to find but if you ate facing the church the guesthouse is to the left down the little street.I would definitely recommend.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Sie 2016
9.7

Estancia agradable y ubicación perfecta

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
9.7

Very close to the town centre which was amazing. Good facilities. Friendly owner who travels and knows what travellers need.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sie 2016
7.1

Très bon emplacement dans le centre ville de Zadar. Appartement pas évident à trouver dans les ruelles. La chambre est relativement spacieuse. La literie confortable. La salle de bain est assez grande. Plusieurs accesoirs utile dans la pièce commune.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sie 2016
9.1

Perfect location in old town. Easy to find with good directions given by host. Building a bit musty when you first come it, but guesthouse portion smells good! Host extremely professional. This was the cleanest guesthouse we stayed in Croatia. Fan provided was great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • martingrasteit2050
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
9.7

It is near to the "ocean-organ" and the old town from Zadar

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.