Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kokopelli Hostel Paracas

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 714 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 714 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
25 Mar 2017
10.0

Todo perfecto, super recomendable!!! La gente del hostel muy amigable

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marina_mr136489
  • Peru, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
24 Mar 2017
8.6

Great location and very nice atmosphere. Staff are really nice and very helpful. I would definitely recommend it.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • palomagarin
  • Argentyna, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
9.1

Atienden muy bien. De noche hay mucha fiesta, con juegos y beneficios. Las habitaciones son limpias y los baños tambien. Lo único que resaltaria es que las camas son cerradas en box de madera lo que da privacidad pero también mucho calor, falta el aire. Y el desayuno es medio, algunas cosas te las cobran y no es muy sabroso. Pero lo recomiendo igual, tiene salida al mar y dan cayak gratis. Y mucha fiesta y buena onda!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
20 Mar 2017
9.4

Chilled hostel by day as everyone relaxes at pool or beach. Fairly social in evening with ping pong, pool, and table soccer getting people interacting. Each night is music from a set genre with some competitions organised. Before booking anything with their travel agent I would check around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
19 Mar 2017
6.0

Initially hostel is great. There's a pool and lots of space. For me it lacked atmosphere but I find that generally we larger hostels. However I stayed 3 nights and never got a good nights sleep. This was mainly due to completely inconsiderate guests also in our room. I'm a traveller and completely get sleeping in dorms means you are probably gonna get woken up a fair bit but Jesus this was something else. On top of this cleaning of rooms strangely commences at 7:30 am. Like sleep?Don't stay here

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Mar 2017
8.9

we stayed for 4 nights and really enjoyed the good atmosphere , the bar and the pool. good hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jessicafortin967841
  • Kanada, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
15 Mar 2017
8.9

Pour les Paracas, l'endroit était bien. L'ambiance de fête est très présente et agréable. Par contre, si vous souhaiter bien dormir et vous réveiller tôt pour faire des activités le lendemain matin, ce n'est pas la bonne place pour vous. La variété des langues avec le français, l'anglais et l'espagnol y sont.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Mar 2017
8.9

Very clean and nice hostel, feels more like a hotel with the big open bar and the beautiful pool. Its not allowed to bring your own drinks but the bar has fair prices. Can just complain the 14 bed dorm was too hot, even with the vents. Maybe an a/c could solve that. All in all very good for that price

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Mar 2017
9.1

Excelente lugar bien ubicado, con muchos servicios (pileta, tablas de SUP, Kayac, juegos cm polo, Ping pong, mete gol etc etc, es el bar q más se pone en todo paracas. Hiper Recomendado para backpackers y gente joven. No es habitual el uso de aire acondicionado en todo Perú, solo ventilador, hay veces q c solo ventilador no alcanza.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Mar 2017
10.0

Excelente hostel, muy divertido y bien ubicado, limpio y con buenos servicios! Gracias por todo

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.