Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kokopelli Hostel Paracas

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 646 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 646 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Kokopelli Hostel Paracas Located at Avenida Paracas 128, , Paracas.
Kokopelli Hostel Paracas
Peru
Paracas Ica Avenida Paracas 128
88% 646
-13.8350276 -76.2505245
Kokopelli Hostel Paracas
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Sty 2017
8.6

Really loud till 0315. Dorm right over the bar speakers. Be prepared.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
10 Sty 2017
8.9

Simply the place to be in Paracas. Cool atmosphere, nice pool, good drinks and super comfy beds.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Sty 2017
8.3

Muy buen hostel! Harta buena vibra. Sería interesante si incorporan comida para almorzar u otros aperitivos para el día en el bar, conseguir un DJ para la fiesta también sería ideal. Espero regresar pronto!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sty 2017
8.0

Generally a good hostel. The food in the restaurant was great, and the guys in the bar were cool. The staff at the check in however, didn't seem too interested or helpful when I arrived. The dorms are cool, and the beds pretty private. You can walk straight out on the beach, and its 50 meters to the town.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
31 Gru 2016
6.3

At the arrival the staff wasn't friendly at all and there was no info or something else. The atmosphere of the hostel is nice and the rooms are clean. The beach in front of the hostel is really dirty and the water smells like in a port. The drinks at the bar are extremly overpriced for the quality of the alcohol they are offering.. Also there is no kitchen for guests what was really disappointing!!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
28 Gru 2016
9.1

Pros - nice relaxed atmosphere, nice pool, good wifi, easy walk to restaurants, beach and rest of paracas. Cons - food only available at nights/not all nights, would be good if they could open for lunch as well as the food was really delicious. Very basic complimentary breakfast, have to pay extra for cereal, eggs, etc.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Japonia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 20 Recenzje
25 Gru 2016
9.4

Great place, 2 minutes walk from the pier. Even though it is reasonable, there's a pool, a bar and a restaurant in it. However, if you're thinking of having an early night trying to wake up early in the morning, it maybe NOT suitable. There is music playing, people talking in the bar until 3 a.m.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mexican_trucker
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Gru 2016
9.1

This place was great if you just wanna lounge all day and do nothing. Nice pool. Direct beach access. Hammocks. It was cool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Gru 2016
8.9

Tiene muy buenas instalaciones, el ambiente es ameno esta enoche frente a la playa y Está bien . Las camasanciones son cómodas. Es chevere que te den ticket de descuento al llegar Para el cambio de moneda no me pareció que un chico me cambio más caro a lo que la chica anterior

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Peru, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Gru 2016
5.7

El personal, pésimo, muy racista. El precio, me indicaron que los peruanos pagaban un igv adicional del precio que no paga los extranjeros, cosa absurda y por lo cual informaré a indecopi. Un huevo sancochado cuesta 4 soles. Los tragos de oferta del día son pésimos. Mala calidad del alcohol. La piscina no estaba limpia.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.