Hostelworld.com

Kokopelli Hostel Cusco

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 500 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 500 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 8.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 8.9
  • Udogodnienia 8.5
Kokopelli Hostel Cusco Located at Calle San Andres 260, , Cusco.
Kokopelli Hostel Cusco
Peru
Cusco Calle San Andres 260
88% 500
-13.5197466 -71.9787418
Kokopelli Hostel Cusco
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • miguelus
  • Ekwador, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
21 Kwi 2016
10.0

Excelente lugar.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Kwi 2016
8.9

Nice staff. Really great rooms, especially if you get the luxury dorm where beds have privacy curtains and lockers inside the beds. Bathrooms are clean, facilities are cleaned several times a day. Cozy bar. Hostel has a nice atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Kwi 2016
6.3

A nice clean hostel but the atmosphere in the bar didn't live up to expectations.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
9.7

Great beds (pods) - a perfect retreat after Machu Picchu! The atmosphere was really friendly and it was easy to meet people. Our only compliant is the showers - water pressure was nonexistent and the water was very cold! Otherwise, excellent stay at Kokopelli. We would recommend highly!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
17 Kwi 2016
10.0

Probably my favourite hostel in the whole of South America so far. Friendly, welcoming, home from home, super clean, big dorms. Gorgeous breakfast with granola yoghurt and fruit and bread. Good location in heart of Cusco. Great bar!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2016
8.3

+ Goed hostel, de deluxe bedden met eigen stopcontact, lamp en gordijn zijn erg fijn. Locatie is top en het ontbijt prima. - Enkele personeelsleden zijn chagrijn en bot. Dit nadat we ze op een fout in de rekening wezen. Omdat veel mensen excursies boeken naar de Machu Picchu of diverse trekkings moeten er vaak mensen tussen 3u en 6u 'smorgens de kamer verlaten wat soms nogal lawaai met zich meebrengt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
12 Kwi 2016
9.7

Great bar, nice hostel. Cool cinema room. Plenty of computers and nice food on offer at the bar. The breakfast was nice.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Kwi 2016
8.0

Good place to stay. Decent breakfast and good location. The only downside was a very weak wifi! almost impossible to book anything and browse the net

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Kwi 2016
4.6

The allowed a girl to shawer in my room when she had already checked out. In a 8 female dorm, it is already crowded and this girl spent 2 h in the room. Two girls came back at 2Am from partying and packing their luggage until 5 am. The room needs vacuuming.The staff at the reception seems not understand English or Spanish. The staff at the Travel desk I'd kind of rude. The Peruvian guy at the bar is very rude. The rest. is a joke. It took 20 minutes to get my dish. In general they don't carebguests

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
10.0

Great hostel! Very friendly staff & delish food! Just few min walk from the main square. They offer airport pick up, which is awesome!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.