Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Koala Beach Resort Cairns

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.4
Ocena 159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 5.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 5.1
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 3.8
  • Udogodnienia 4.2
ZAREZERWUJ
5.4
Ocena 159 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 6.2
  • Bezpieczeństwo 5.1
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 5.1
  • Atmosfera 4.7
  • Czystość 3.8
  • Udogodnienia 4.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Kwi 2017
7.7

Good hostel. Very cheap and in a good location. Rooms and beds not the cleanest, and not the best atmosphere but fine for one night

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chile, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
6.9

The room was dirty, so we hade to change te sheets by ourselves. The bathroom was disgusting. The room spaciously The staff very kind.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Kwi 2017
3.1

Hostel very dirty. Unsanitary condition. Very old. Girls at the reception unprofessional. I spent one night in the resort and is really better then hostel, from hygienic to general condition and the man at the reception is very professional and kind.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Mar 2017
7.4

Good location, friendly staff and pretty clean as far as hostels go.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lut 2017
7.7

Bit unclean but definitely value for money. Great location right in the middle of Cairns city just minutes walk away from the beach.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sty 2017
6.0

The kitchen smell so bad , You need to cook so quick cause the horrible smell. The place is near the beach and the centre. The room its ok with aircon. The pool its dirty and you cannot swim in there. The people its low class , With a lot of problems in their life. Its more a motel than a backpacker hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
16 Sty 2017
3.7

The member of staff on reception was very rude & unhelpful. The room was VERY dirty, mattresses soiled as was the 1 sheet you were given to use & the pillow was mouldy! Kitchen was filthy. The advertised bar was not open during the 2 nights we stayed & the wifi wasn't working which we weren't informed of!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sty 2017
3.1

Moin Moin ihr Lieben Backpacker, Wenn ihr auf der Suche nach dem beschissensten Hostel Australiens seid, dann seid ihr hier genau richtig! Dieses Hostel hat ein vielfältiges Angebot an Schimmel, Pissflecken, ungewaschene Bettlaken mit Flecken aller Art, Haare auf den Kissen, eine Pfütze in der Küche, einen Sumpf (Pool) und Junkies als Mitbewohner. All inclusive versteht sich! Da lohnt es sich doch die 15$ zu investieren.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.