Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Koa Wood Hale

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 535 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 535 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
Koa Wood Hale Located at 75-184 Ala Onaona St, Hawaii's Big Island, Kailua-Kona.
Koa Wood Hale
USA
Kailua-Kona Hawaii 96740 75-184 Ala Onaona St, Hawaii's Big Island
80% 535
19.6415568 -155.9890365
Koa Wood Hale
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2016
7.7

wish there were places we could lock our bags up. lockers or cages would have been nice, but rooms were usually left open and unlocked

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Wrz 2016
7.1

VERY basic accommodations, like staying in a box

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
1 Wrz 2016
4.9

Reception closed during 12 and 3 pm Got kicked out of the place while I was waiting in the comon area for the reception to open at 3 pm to return the key (I was late) Very few glasses and no pot in kitchen Found a homeless in the dorm Staff had been once very helpful and then rather grumpy Not much atmosphere to meet traveler when i was there Close to the beach, city center and to the Wal-Mart (walking distance)

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Sie 2016
6.6

Prima uitvalsbasis, niks meer niks minder. Iedere dag schoonmaak, maar zeer basic hostel verder. Prima keuken en wat keukenspullen dus je kan ieder geval koken en gezamenlijke ruimte met wat mede reizigers voor een praatje. Dichtbij vliegveld.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Sie 2016
10.0

*great room and facilities *close to shopping facilities *very friendly and helpful staff *felt a little like being home, even for just 4 nights Thanks Josh and Everett! x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
4.9

Its defenetly not clean. Please clean everything.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
8.3

Great location! This was my first time staying at a hostel. Bunks were comfortable, everyone was friendly, and just a short walk to town and the beaches.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lip 2016
6.6

Overall the hostel is ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lip 2016
4.9

Kackerlacken Mitarbeiter siechen nur vor sich hin & tun eig garnichts, ausser abkassieren und bettzeug übergeben. für eine nacht... erträglich aber nicht mehr.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lip 2016
7.4

Nicht besonders schönes Hostel, aber sauber und preiswert!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.