Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Koa Wood Hale

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
6.8
Dobry 577 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.1
ZAREZERWUJ
6.8
Dobry 577 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.1
  • Bezpieczeństwo 6.3
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 6.6
  • Czystość 6.0
  • Udogodnienia 6.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Lut 2017
8.3

Nice location with big second floor deck that was really nice. Very quiet at 10, especially for a hostel. Only complaint was that the bed was extremely uncomfortable so did not sleep well.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Lut 2017
6.6

Ensemble assez moyen et certains staffs pas sympas, d'autres par contre très sympas et serviables

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Lut 2017
9.1

Staff was nice and very friendly and helpful, especially BEN. It was fun meeting and talking with the new people coming and going. It was truly a great experience. MICK DESANNOY

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
4.3

Es una casa adaptada a un hostel. Total 16 personas x casa. Lo unico positivo es q esta a 5 min de la playa, el resto bastante negativo: descontrol de horarios de entrada y salida, descontrol en las cocinas (limpieza y utensilios), poca limpieza, el hostel no ofrece ni facilita ningun tipo de actividades, luces encendidas toda la noche....nosotros no pudimos dormir nada...en resumen, no lo recomendariamos.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • topher4068512
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
27 Sty 2017
7.1

Stayed a couple of times, with different staff each time. The first the staff was really helpful and friendly, and the second time the guy was very arrogant, and also stayed up drinking out the front with his mates for hours past their "quiet time", which he had made sure to point out and remind me when we were checking in. The place would rate a lot better if he wasn't there!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
25 Sty 2017
6.3

It was pretty average. About a 15 minute walk to the head ocean and main street. Staff was good, but almost felt like they didn't really care. However, for the amount of time I actually spent in the hostel it was worth the money spent.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Sty 2017
8.0

The location was great, near the city center and restaurants and stuff. As for the rest, I met great people in that hostel so I keep a good memory of it but 3 days is definitely not enough to see big island but maybe too long to see Kona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
23 Sty 2017
8.0

Nice and clean room/bathroom. Great if you need a parking!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sty 2017
8.6

Basically what others have said. Pretty run down, but the cost, location, and staff make up for it. If you want a stocked kitchen you might be disappointed, but it was kept clean. Hostel-mates were great too! I would definitely return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Sty 2017
7.1

Auberge de jeunesse relax a Kona et a un prix tres abordable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.