Hostelworld.com

Koa Wood Hale

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 495 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 7.9
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 7.6
  • Udogodnienia 7.6
Koa Wood Hale Located at 75-184 Ala Onaona St, Hawaii's Big Island, Kailua-Kona.
Koa Wood Hale
USA
Kailua-Kona Indiana 96740 75-184 Ala Onaona St, Hawaii's Big Island
79% 495
19.6415568 -155.9890365
Koa Wood Hale
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Maj 2016
6.0

Kakerlaken im Bad und im Schlafraum. Jeden Morgen zugeparkt, da aus Platz,angel hintereinander geparkt wurde. Alles andere gut.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • hiimelody
  • Japonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
7.4

スタッフは特に何も干渉してこないです。 自由気ままに旅したい人にはとてもよいとおもいます。 長期間いましたが日本人は1人も見かけませんでした。 そして夜はとても早く静かになります。 ケースバイケスだと思いますが私はとてもこのホステルが気に入りました。

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.6

Was clean, no bugs really which is saying a lot for Hawaii, all in all it was a simple place. My only complaint would be they won't let you check in at random points so it can be hard to stay there if your flights landing late at night. The owner doesn't really care if youre screwed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Maj 2016
6.9

I had a great time, staff is very friendly, common area was comfortable and spacious. Cons: not very clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Maj 2016
6.9

Was a bit hard to reach the staff when it was time to check out Besides that I had a pleasant experience and met really cool and friendly young people. Would go again if I happened to be in Kona.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
27 Kwi 2016
9.4

The hostel was cheap and close to restaurants and shops, the staff we're awesome and the facilities were great. I would definitely stay here again, and recommend it to my friends.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Kwi 2016
10.0

My stay at Koa Wood Hale/Patey's Place was AWESOME! I've never stayed at a hostel so I didn't really know what to expect. I'm more than impressed with the staff, the accommodations, the location, and how clean the house was. The staff are so welcoming, friendly and always willing to help you out if you need anything! I'm definitely recommending it to all my family and friends looking for a place to stay in Kona, HI! BRAVO to the staff! You're INCREDIBLE!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Kwi 2016
6.6

Les employés etait sympathique mais ils sont pas souvent a la reception faut siuvent les chercher. L'hostel est dans kailua kona donc si vous voulez visiter des place faut ce louer un auto (oublier la bus), mais si vous faite juste rester dans kona elle est bien situer! Mon point négatif la salle de bain etait pas vraiment propre...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2016
10.0

Very Nixe Place, super clean and super relaxed.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Kwi 2016
9.4

had a good stay, one of the cleaner hostels i have stayed

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.