Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Koa Wood Hale

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.0
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
ZAREZERWUJ
8.0
Fantastyczny 529 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.3
  • Udogodnienia 7.7
Koa Wood Hale Located at 75-184 Ala Onaona St, Hawaii's Big Island, Kailua-Kona.
Koa Wood Hale
USA
Kailua-Kona Hawaii 96740 75-184 Ala Onaona St, Hawaii's Big Island
80% 529
19.6415568 -155.9890365
Koa Wood Hale
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
6 Sie 2016
10.0

*great room and facilities *close to shopping facilities *very friendly and helpful staff *felt a little like being home, even for just 4 nights Thanks Josh and Everett! x

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
4.9

Its defenetly not clean. Please clean everything.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lip 2016
8.3

Great location! This was my first time staying at a hostel. Bunks were comfortable, everyone was friendly, and just a short walk to town and the beaches.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
16 Lip 2016
6.6

Overall the hostel is ok.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
14 Lip 2016
4.9

Kackerlacken Mitarbeiter siechen nur vor sich hin & tun eig garnichts, ausser abkassieren und bettzeug übergeben. für eine nacht... erträglich aber nicht mehr.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lip 2016
7.4

Nicht besonders schönes Hostel, aber sauber und preiswert!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
12 Lip 2016
8.3

War mit meinem Freund unterwegs und hatten ein 4er Zimmer gemischt genommen waren schlussendlich getrennt (nichts schlimmes nur so als Notiz). Waren aber zwei nächte alleine im Zimmer und das war sehr gemütlich. Der Inhaber ist ein sehr netter Typ. Die Lage ist sehr gut. Zusammenfassend war unser Aufenthalt dort sehr gut und entspannt.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lip 2016
10.0

This is a great hostel. So nice to be greeted with a friendly welcome. Escorted to my room and got to meet the group in the attached living room. Chatted with them for awhile and really enjoyed it. Nice comfy clean room and bed. Very nice people. Very good Internet. I'd definitely go again. Bring breakfast food cause there is no free breakfast but a kitchen to use.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Lip 2016
8.9

Excellent rapport qualité/prix!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
10.0

my wife and I had a great time at the hostel. Great setting, nice amenities, nice staff :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.