Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Knockree Hostel (Hostelling International)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 430 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 430 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.0
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.3
Knockree Hostel (Hostelling International) Located at Lackan, Lackandarragh, Enniskerry, Wicklow.
Knockree Hostel (Hostelling International)
Ireland
Wicklow Co.Wicklow Lackan, Lackandarragh, Enniskerry
88% 430
53.1729134 -6.2178539
Knockree Hostel (Hostelling International)
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
19 Lis 2016
5.1

The location of the hostel is nice but to get there it is really hard.no buses arrive there. On the web site was written that they rent bicycles. This is not true....and the staff didn't help me in any way. In the kitchen there was no basilar stuff like salt and oil

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Lis 2016
8.3

Great place for walking. We had a great time. Much cheaper than dublin on weekends. Make sure you dont walk along the road at night (dangerous), and bring your own food if on a tight budget (tea, coffee, etc all have to be purchased). V friendly host staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lis 2016
10.0

This is a really great spot. The facilities are clean and comfortable and the area has some great walks.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Lis 2016
9.7

Hostel tem uma localização maravilhosa. Tipo "Cartão Postal". Muito booom

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
9.7

Very enjoyable stay along the Wicklow Way.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Paź 2016
10.0

My wife and I had s super weekend at Knockree Youth Hostel - the location cannot be bettered in my view, and when combined with the friendliness of both staff and visitors, it is a 'must do' experience for an exciting and enjoyable time-out.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Paź 2016
8.0

If you are visiting this hostel, keep in mind that a taxi from Enniskerry is €15 each way. If you don't have a lot to carry I do recommend hiking/hitchhiking as it'll save you money. The staff here are awesome though. I have dietary restrictions and they went out of their way to accommodate me. I also forgot a converter for my phone and one of the staff members let me borrow their phone charger for the day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Wrz 2016
9.7

Beautiful location very clean staff extremely helpful

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Wrz 2016
7.7

Alles eigentlich ganz gut. Negativ war aber dass das Frühstück extra gekostet hatte. Das billigste gabs für 5 Euro, da war aber außer Toast, Kaffee und ein bisschen Müsli nichts dabei. Ein bisschen zu teuer dafür. Aber das nutzt der Betreiber halt aus wenn das Hostel 1/4 Autostunde von dem nächsten Dorf entfernt ist wo man etwas anderes in Anspruch nehmen könnte. Negativ war auch dass es keinen Bezug für die Bettdecke gab, nur ein Tuch dass man zwischen sich und Decke legen sollte.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Wrz 2016
7.4

Ein sehr schön gelegenes Hostel. Allerdings muss man sich wirklich ALLES mitbringen, da nicht einmal zB Kochutensilien wie Öl etc vorhanden waren. Auch war es sehr ruhig und die typische Hostelstimmung blieb aus. Trotzdem ein wunderschön gelegenes Hostel mit freundlichen Mitarbeitern.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.