Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenzje
8.1
Fantastyczny 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.5
ZAREZERWUJ
8.1
Fantastyczny 231 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 7.1
  • Personel 8.6
  • Atmosfera 7.7
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 8.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
9 Lut 2017
8.6

Schöne Unterkunft, 20 Minuten zu Fuß bis ins Stadtzentrum. Nur sehr langsames, aber immerhin unbegrenztes WiFi.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • kittykat222
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
2 Lut 2017
8.9

Location is about a 15 minute walk into the city centre, quiet area. The hostel is very clean and very cosy. Enjoyed my stay. Lots of long term stayers which means the atmosphere isn't that if a usual backpackers. Staff are very friendly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Sty 2017
8.0

Nice hostel and friendly staff and accommodating. I would have liked it more if they had more tourist info on Christchurch and could recommend places to visit. The 8 share dorm is super cramped and stuffy in the morning. The kitchen was in another block but was big and spacious. There are lockers in the kitchen. There is a TV room and library which is pretty nice.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sty 2017
8.3

staff is great, beds is comfy

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Gru 2016
9.1

Bien situé, tres bon accueil, personnel très sympa

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Gru 2016
4.9

Wir haben uns gefühlt wie im knast

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Gru 2016
3.7

Feels like jail

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Gru 2016
6.3

The kitchen was almost always a mess. The dishes stayed in the sink for quite a while and was not dryed before it was put into the the cupboards. There was a limited amount of cutlery, sometimes we could not even eat with fork and knife. The place to sit down and eat was also very limited for the size of the hostel. There were 3 stove, only most of them only had 2 burners which were working.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
11 Gru 2016
9.7

one of the nicest hostels ever. Even though it's big and there's a lot of people, it has really nice atmosphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
10 Gru 2016
5.7

Sehr kleine Zimmer, kaum Möglichkeit das Gepäck zu verstauen und die Sauberkeit lässt zu wünschen übrig. Die Decken werden nicht vor jeder Neubelegung gewaschen. Die Ausstattung ist okay und das Personal freundlich und hilfsbereit.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.