Hostelworld.com

Kiwi Basecamp

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 733 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

Very happy with our stay. Hostel was cleaned daily and staff were very friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jeffvrieling
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 39 Recenzje
17 Lut 2017
9.7

A very clean hostel, well equipped kitchen, the staff are very friendly and helpfull. The hostel is not down town but about 10-15 mins walk from major sites like the canterbury museum, and a small mall with a supermarket. The beds comfy and the rooms are decent size

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Lut 2017
9.1

Auberge de jeunesse conforme à la description. Je pense que les chambres côté cour sont nettement moins exposées au nuisance de la route. En effet, l'auberge est située sur une avenue circulante et il y a beaucoup de bruit la nuit. Sinon, les comodités sont bien propres, les parties communes bien équipées. Le pain maison est parfois pas cuit suffisament, mais c'est sympa de pouvoir goûter à du pain maison (rye bread, pain blanc, pain aux farines complètes...)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
16 Lut 2017
9.4

Great, modern hostel really clean, amazingly powerful showers, outdoor space, two kitchens, basic breakfast. 6 bed rooms slightly cramped. Negative- no lockers, need directions from bus stop on the website but pretty easy to get info from Google

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2017
9.7

The staff here are great will help you with anything you need! The rooms and facilities are clean and modern. Keyless entry supper safe. 10 min walk into town. WiFi brilliant best I have come across!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Lut 2017
10.0

Very clean, friendly and helpful staff and very comfortable atmosphere. I've got nothing to complain about.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Lut 2017
8.3

Located near a busy restaurant and bar street, this hostel has spacious dorms with comfy beds (each with e-socket, but no lamp). There are enough bathrooms and showers (both clean) and two kitchens. The living area was great too and good to socialise. Security was good with padlocks and wifi was fast, stable and free. Had a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 75 Recenzje
7 Lut 2017
9.7

What a delight! I thoroughly enjoyed spending a couple of days in this hostel. And I would have loved to stay longer. Such a friendly atmosphere!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Lut 2017
10.0

This hostel is great! Great place, good location, very friendly staff, very clean, good showers, good facilities (clean kitchen). I can definitely recommend to stay there!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lut 2017
10.0

Best hostel in NZ. Great stuff, awesome atmosphere and 100% safe. The location is perfect as well. Would always stay there again! Many nationalities mix here and everyone is very welcoming.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.