Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kiwi Basecamp

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 846 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 846 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 9.1
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
10 Cze 2017
9.4

Great hostel but Christchurch is not what it used to be!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Cze 2017
9.4

I truly enjoyed my stay at Kiwi Basecamp. Friendly and chill atmosphere, helpful staff, and good location.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Cze 2017
7.7

Narrow premises, awesome staff, good bread

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Jasonha19871411
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 66 Recenzje
5 Cze 2017
9.4

Nice hostel and Laura was great with recommendations.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Cze 2017
10.0

Such a super hostel! Quick check in, helpful staff, friendly people and super clean. When I come back to work in NZ I really hope you have space as I will definitely be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
24 Maj 2017
9.7

Definetely one of the nicest hostels I stayed in, in New Zealand! Extraordinarily helpful and friendly staff and really nice facilities (washing machine 2 NZD, dryer 4 NZD). Well equipped kitchen and complimentary fresh bread and jam for breakfast. It is a 15 minutes walk to the nearest supermarket and to the city center, though. However, there are some bars and restaurants around.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
23 Maj 2017
9.4

Muy moderno, todo parecía nuevo. Camas muy cómodas, baños impecables, buenas zonas comunes. Algo alejado del centro.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Maj 2017
7.7

Kitchen and pool is a big advantage but thé bathrooms and toilets should be cleaner.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
20 Maj 2017
10.0

Lovely friendly hostel, good location, delicious fresh bread made in their kitchen everyday.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2017
9.1

The best Hostel I've ever stayed in! I loved everything about it. The owner is more than amazing. He is really helpful and even sat down with me and helped me out to figure out the route of my NZL trip. The breakfast in the Morning is getting freshly baked EVERY Morning. Just amazing. I really enjoy my stay there! Thank you for everything!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.