Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kiwi Basecamp

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 613 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 613 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.3
  • Bezpieczeństwo 8.7
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.1
Kiwi Basecamp Located at 69 Bealey Ave, Christchurch, Christchurch.
Kiwi Basecamp
New Zealand
Christchurch 69 Bealey Ave, Christchurch
89% 613
-43.5206330 172.6299628
Kiwi Basecamp
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
8.3

Very clean, friendly helpful staff, would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Sie 2016
9.4

Kiwi Basecamp had a good location very close to the city center. Their facilities are new and clean. They have nice areas to lounge. Their bread in the morning is delicious. Would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • carosantamaria5111
  • Argentyna, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2016
9.7

Best hostel in NZ! Real free wifi, freshly baked bread every morning, ver clean, comfortable, great showers! Don't miss Vesuvio bar around the corner!! Great jazz and tapas!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2016
9.7

This is my Favourite of all the hostels I've ever been to. The Staff are so friendly and helpful and the whole hostel is very clean and a genuinely lovely place to stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2016
8.9

La localisation n'est pas idéale mais ça passe quand même, très facile d'accès en bus (ligne 29 depuis l'aéroport et ligne Bleue pour le centre ville), le centre ville n'est pas très loin à pieds non plus même si l'auberge n'est pas centrale. Niveau confort les lits son TOP ! Sanitaires un peu froids cependant... Très accueillant (personnel, ambiance générale) et sympa ! Free wifi, petits chauffages d'appoints dans les chambres et petit déjeuner simple mais gratuit (pain, beurre

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Sie 2016
9.7

The owner and manager are very nice and helpful. The beds are comfortable, the bread for breakfast is delicious. The Wifi is super fast and works great. Lots of longterms, but they are nice and do not exclude you. It's a 10-15 minutes walk to the City Centre and the Botanical Gardens / the Canterbury Musrum. Had a fantastic stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Lip 2016
8.6

A cool place to be with all it needs to feel comfortable!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
21 Lip 2016
7.4

귀중품보관서랍이 호실내에 없엇던거 빼고는 뭐...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
12 Lip 2016
9.4

I had a wonderful time at Kiwibase - ended up staying longer then I planned to stay :) The House is in great shape and the rooms are very good incl. comfortable beds!! The showers are defiantly the best Hostel-Showers I have ever used. Kitchen, Bathroom, Lounge etc. are also very clean. The staff is very nice and helpful and good to chat to. Walk into town is not far either...overall really lovely and I'll surely come back :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 32 Recenzje
3 Lip 2016
7.4

Functional hostel, nothing special. 6 bed dorms were tight enough with space. Breakfast of bread and hot drinks in the morning was good and the Wi-Fi worked well

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.