Hostelworld.com

Kiwi Airport Backpackers

Ceny
mapa
Recenzje
5.4
Ocena 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.1
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 4.5
ZAREZERWUJ
5.4
Ocena 132 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.1
  • Bezpieczeństwo 5.8
  • Lokalizacja 6.2
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 4.9
  • Udogodnienia 4.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
7 Lut 2017
2.0

Unfassbar unfreundliche Mitarbeiter! Nach einem Flug hat man uns weder erlaubt in den Aufenthaltsraum zu gegen noch zu duschen. Wir waren froh, dass wir uns in die Lobby setzten durften, indem der Manager das schlafen strikt verboten hat. Als Hostelbewohner wird man verglichen zu den Hotelgästen wie scheisse behandelt.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • jorgehuysmans4374
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
19 Sty 2017
5.7

I only booked this accomodatin because I had an early flight the next day. They do provide a shuttle to and from the airport for 5 dollars one way. Wouldn't book it for any other reason, 50 dollars for one night was also way too much for a dorm. I guess most people just use this accommodation to get to the airport.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Sty 2017
6.9

Brilliant crash pad for an early or late flight but I wouldn't recommend it for any other reason

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sty 2017
4.9

Poor facilities, particularly bathrooms. Not value for money at all.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2017
5.1

I was not pleased at all with the attitude of the staff.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sty 2017
6.0

The location is really great (just 15 minutes away from the airport by bus). Other than that my stay wasn't so good: - Bathroom: There was only one bathroom for 18 people! You couldn't even use the toilet separately because the toilet was part of the bathroom + shower. Bathroom was not well cleaned and flooded after every shower as the shower curtain was too short. -Living Room/kitchen: not spacious enough for so many people.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Sty 2017
7.1

good price/quality stay near the airport

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
7.1

Main issue was you have to pay for internet, was not expecting that. Facilities were good standard otherwise though. Good if you need to be close to airport.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Gru 2016
6.3

If you only want to spend one night near to the airport, is ok. If you want to spend time in Auckland...well, very small rooms, there aren't lockers.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
22 Gru 2016
9.1

Saw a lot of negative reviews about this place so was very interested to stay here. Firstly it's not really a hostel. It's a small backpackers accommodation attached to the back of a hotel. Has all basic facilities. A small kitchen/dining room/tv room with dorm rooms around the side. It was clean, dorms were average and the staff were lovely. I the morning I had the entire place to myself as everyone else was flying early. Felt like I was staying in my own bach! Don't understand the bad reviews.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.