Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kiwi Airport Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
5.4
Ocena 137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.1
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 6.1
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 4.7
ZAREZERWUJ
5.4
Ocena 137 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 5.1
  • Bezpieczeństwo 5.9
  • Lokalizacja 6.1
  • Personel 5.9
  • Atmosfera 5.2
  • Czystość 5.1
  • Udogodnienia 4.7

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Lut 2017
4.3

Schlechtestes und teuerstes Hostel, das ich jemals besucht habe. Der einzige Vorteil ist die Lage, nahe am Flughafen und der Shuttle, den man gegen Aufpreis bestellen kann. Es ist unheimlich dreckig und voller Insekten. Auf meinem Kissen war eine Bettwanze, die wir dem Personal zeigten. Gemacht wurde deswegen wenig. Als Backpacker wird man dort sehr schlecht behandelt und wir waren froh diese Absteige am nächsten Morgen verlassen zu können. Nie wieder !

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
20 Lut 2017
7.7

The stay is great for one night. It's close to the airport and is clean. The bathroom was a little rundown and the light didn't work. You have to pay for wifi and you only get enough to last you an hour. If you are just needing a place to crash before your flight, it's great. Otherwise don't stay here!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Lut 2017
2.0

Unfassbar unfreundliche Mitarbeiter! Nach einem Flug hat man uns weder erlaubt in den Aufenthaltsraum zu gegen noch zu duschen. Wir waren froh, dass wir uns in die Lobby setzten durften, indem der Manager das schlafen strikt verboten hat. Als Hostelbewohner wird man verglichen zu den Hotelgästen wie scheisse behandelt.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • jorgehuysmans4374
  • Belgia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 23 Recenzje
19 Sty 2017
5.7

I only booked this accomodatin because I had an early flight the next day. They do provide a shuttle to and from the airport for 5 dollars one way. Wouldn't book it for any other reason, 50 dollars for one night was also way too much for a dorm. I guess most people just use this accommodation to get to the airport.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Sty 2017
6.9

Brilliant crash pad for an early or late flight but I wouldn't recommend it for any other reason

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
6 Sty 2017
4.9

Poor facilities, particularly bathrooms. Not value for money at all.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
5 Sty 2017
5.1

I was not pleased at all with the attitude of the staff.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
4 Sty 2017
6.0

The location is really great (just 15 minutes away from the airport by bus). Other than that my stay wasn't so good: - Bathroom: There was only one bathroom for 18 people! You couldn't even use the toilet separately because the toilet was part of the bathroom + shower. Bathroom was not well cleaned and flooded after every shower as the shower curtain was too short. -Living Room/kitchen: not spacious enough for so many people.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
1 Sty 2017
7.1

good price/quality stay near the airport

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
27 Gru 2016
7.1

Main issue was you have to pay for internet, was not expecting that. Facilities were good standard otherwise though. Good if you need to be close to airport.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.