Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kipps Hostel Canterbury

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
8.9
Fantastyczny 1,581 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
8.9
Fantastyczny 1,581 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.1
  • Udogodnienia 9.1
Kipps Hostel Canterbury Located at 40 Nunnery Fields, , Canterbury.
Kipps Hostel Canterbury
England
Canterbury Kent CT1 3JT 40 Nunnery Fields
89% 1581
51.2714338 1.0822606
Kipps Hostel Canterbury
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
5 Lip 2016
8.6

Très bonne auberge Personnel sympa. Emplacement un peu excentré, mais par malchance, j'arrivais via canterbury west station Très grande cuisine et bonne ambiance +++ le superbe jardin

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • cpoulter79
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Lip 2016
9.7

I enjoyed my time at this lovely hostel. The staff was friendly and helpful!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lip 2016
8.9

Le Kipps est un immeuble ancien, le charme avec : parquet qui grince... J'ai apprécié la propreté de l'immeuble dans son ensemble et le jardin mis à disposition des guests. Grande table pour le petit déjeuner parfois conviviale (ou pas) c'est selon ce qu'on en fait. Pour les escapades dans le Kent, la gare routière est à 2 pas. Un petit bémol sur le nombre de sanitaires. Un gros bémol sur les places de parking quasi absentes et le stationnement dans Canterbury est très compliqué et cher.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
30 Cze 2016
9.7

met some cool folks here

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Cze 2016
9.4

My friends and I was welcomed by a very lovely staff, and helped smoothen out any complications that I had with the rooming. There is an extensive amount of facilities in this location, the plus being a very well maintained kitchen with everything you would need. The rooms were extremely clean and comfy. I would definitely recommend this hostel if you're travelling to Canterbury.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Cze 2016
10.0

Great staff, wonderful Hostel Hosted events. Tucked away on a very quite street outside the Roman Walls. Spacious rooms with lockers, beer and wine available for sale at the front desk. A great place for rest and mixing with other travelers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Cze 2016
8.3

Lovely old house, bunk rooms are relatively small but with all the amenities (ensuite, lockers, shelves, even a candy on the duvet!), lounge is big but with a massive TV that isn't great for getting to know people. Kitchen is big and has everything you need, best bit was the rambling garden, cheap breakfast and location close to the town centre (and perfect for North Downs Way walkers, like myself). Staff generally polite and helpful.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
17 Cze 2016
3.7

캔터베리에 가고자 했을때 여기 호스텔의 평가를 보고 또한 가격이 싸서 비용가치도 있고 좋겠다 싶어 갔다 정말 실망했다. 이틀은 7명 혼성 도미토리에서 지냈는데 별루였다. 삼일째는 싱글룸에 혼자 지냈는데 배드커버가 냄새가 나고 너무 지저분했다. 오늘 런던에 왔는데 몸이 근질근질 하다. 정말 아무리 싸도 다시는 묵고싶지 않다~!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Cze 2016
9.7

The staff was very helpful at all times, the place is very clean and spacious. It is definitely the best hostel I've stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indie, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Maj 2016
9.7

I had a great stay. Very friendly and helpful staff. I got a very cheap dormitory bed. Got my money's worth. Good place to stay if you are low budget traveller. Only suggestion is that they could have bigger lockers.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.