Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kipps Hostel Canterbury

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 1,618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 1,618 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 8.9
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.0
  • Udogodnienia 8.7
Kipps Hostel Canterbury Located at 40 Nunnery Fields, , Canterbury.
Kipps Hostel Canterbury
England
Canterbury Kent CT1 3JT 40 Nunnery Fields
88% 1618
51.2714338 1.0822606
Kipps Hostel Canterbury
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Gru 2016
10.0

Uno de los mejores hostal donde he estado , lo único raro es que cierran La Cocina, salon y habitaciones en un horario poco inconveniente para mi

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
21 Lis 2016
9.1

Really great hostel, extremely clean and neat. This is genuine classic English house, with great facilities, very comfortable beds and very good facilities. The staff is friendly, the breakfast is convenient, costs 2,5£, but not great, they provide the service of washing clothes for 5£, there's plenty of showers and toilets. The bed gets made everyday, but you have to be out of the room at 11am, which is kinda annoying. Common rooms lacks a atmosphere, not really a great set up to meet others.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lis 2016
10.0

the staffs are soooooooooo kind and the beds were so comfortable as well. I would love to visit there again! thanks a lot!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi Glad you enjoyed Kipps Canterbury and our comfortable beds :) Please visit us again !!! Kipps

  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Paź 2016
9.4

J'y est passé un très bon séjour; les dortoirs sont propres et confortables, le personnel très agréable, ce qui apporte une ambiance chaleureuse et conviviale, on se sent chez soi. Les prix sont vraiment abordables, surtout pour les étudiants. De plus l'hôtel et proche du centre ville, une dixaine de minutes et je précise que le petit déjeuné proposé en vaut la peine! Sincrément rien à redire !

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Wrz 2016
8.9

A lovely little quiet hostel, a short walk from the centre of Canterbury. They have an amazing garden which is great for relaxing in and the staff were all very friendly. The rooms were cleaned and beds made every day (although there are some dusty and dirty corners in the room). The bed was really very comfortable and its a great hostel to use as a base when exploring the city and surrounding areas.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Wrz 2016
10.0

Great- would stay again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
3 Wrz 2016
9.1

The hostel is beautiful. Very clean. A gorgeous garden perfect for breakfast and reading. The complimentary breakfast was very nice. The only issue I had was when I arrived I was told the twin room I had booked online via hostelworld was not available due to previous guests damaging the beds the night before. So I was reallocated to a dorm room which my self and my friend could have as a private room. On the bright side the dorm had its own bathroom. Overall had a very good time.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
1 Wrz 2016
10.0

My favourite hostel ever. I wish they were all that good.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sie 2016
9.4

Very lovely friendly and accommodating host, loads of great facilities with extras like shower gels, towels, bicuits, tea and coffee, lovely garden area and breakfast area, very homely and well run, had everything we needed and more

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
26 Sie 2016
9.1

Debo felicitar al personal de recepción y animación. Sólo estuve una noche pero me sentí como en casa desde el minuto 0. Las habitaciones (almenos en la que estuve yo) eran muy básicas con poco que ofrecer, pero estaba limpia y correcta. Organizan eventos de grupo ideales si viajas solo.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.