Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kinlay House Dublin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 5953 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 5953 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.1
  • Udogodnienia 7.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Słowenia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
8.3

Location very close to all sights, bars, food, bus... Nice staff, always enough for breakfast (cereals, milk, toast, peanut butter and jelly, coffee, tea), big common room, big bathrooms in every floor. Would stay there again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
23 Kwi 2017
7.7

Muy buen hostel!! Todo perfecto!!! Excepto por la chica morena, que estaba limpiando la cocina el dia 26/04 por la tarde. Fue muy maleducada, y no me permitio ni cojer un vaso de agua, me echo de malas maneras, me dijo q nadie podia estar en la cocina, pero estaba hablando con un chico en vez de limpiar. Gracias!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2017
8.9

Sauberes, zentral gelegenes Hostel mit freundlichen Personal. Für junge und jung gebliebene genau richtig.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Kwi 2017
8.0

Buen Hostel, buen lugar, buena la gente! Cómo comentario negativo, pagué cara una habitación de 4 y me ubicaron con dos personas que estaban viviendo en el Hostel! Era realmente muy incómodo xq sus cosas estaban por doquier y estaban todo el tiempo en la habitación! Era como alojarse en la casa de desconocidos!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
10.0

Friendly and Helpful staff , busy hostel but clean and fresh .

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2017
9.4

A great place with a great atmosphere. If I go back to Dublin, I´´ll stay in Kinlay House

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Brazylia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
9.1

Me and a friend stayed in the 20 bed dormitory and it was very spacious, the location is amazing, there is a bus for the airport leaves right in front of the hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Kwi 2017
10.0

Best Hostel in Dublin , Location is very central with clean facilities , the lobby is full of people , it is a very busy hostel for backpackers . I love it !!! I will come back ....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Kwi 2017
7.7

Auf dem Klo welches am nächsten zu meinem Zimmer lag, gab es keine Seife zum Hände waschen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
15 Kwi 2017
8.6

Good location and clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.