Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kinlay House Dublin

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.3
Fantastyczny 5,717 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.3
Fantastyczny 5,717 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.2
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 8.3
  • Atmosfera 8.0
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 7.8
Kinlay House Dublin Located at 2-12 Lord Edward Street, Temple Bar, Dublin.
Kinlay House Dublin
Ireland
Dublin Dublin Dublin 2 2-12 Lord Edward Street, Temple Bar
83% 5717
53.3438647 -6.2693524
Kinlay House Dublin
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Sty 2017
8.6

I've really appreciated the hostel, good position and really nice and friendly staff, the only negative point is the breakfast ....absolutely lacking!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Węgry, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Sty 2017
6.9

It worthed its money. The location is excellent and you can get anywhere so easy. There are not so many activities but i can recommend the walking tour. :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Sty 2017
7.7

The hostel is nice and clean. Towels were provided for the private room. Staff is friendly and breakfast is free. The only bad remark is that the showers are scalding hot and temperature can't be adjusted. The bathroom floor linoleum was also soggy - as if something was rotting beneath it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Sty 2017
3.7

Banheiros péssimos, não estavam limpos. O chão do banheiro parece q vai cair, cheio de buracos, não tem lugar onde colocar as roupas e acessórios durante o banho. Um banheiro por andar ( pouco pela quantia de pessoas que estão no hostel. Nenhuma segurança na entrada, qualquer pessoa entra e sai do hostel a hora q quiser sem precisar c identificar. O café da manhã é muito ruim!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
6.9

The hostel was not bad, for the price I paid and the location it is good, but overall it is simple and normal. Nothing over the top

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sty 2017
8.3

Individual lights by bunks would have been nice and a vestibule for the showers in the shower room appreciated. Nice friendly and adequate for sure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Sty 2017
7.4

The last time I stayed I had a better room! This room had only one power point and the bunk beds were older! I barely slept due to others in the room and being right next to the door. Pool table was out of order! Had a great time last time but this will be my last stay.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
9 Sty 2017
8.3

Me and my girlfriend stayed there for 4 nights in the 16 and 24 bed bedrooms. Basic breakfast. The internet in the bedrooms and in the common area is THE WORST!! I personally didn't like the fact they have a fishtank, even more with so little out of water space for the turtle. Great location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
9.1

Bathrooms in rooms are awkward and impractical.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Sty 2017
7.7

Nice hostel, nice facilities, although very crowded

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.