Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kinlay House Cork

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 2,996 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 2,996 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.1
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.0
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.2
Kinlay House Cork Located at Bob and Joan's Walk, Shandon, Cork.
Kinlay House Cork
Ireland
Cork Bob and Joan's Walk, Shandon
78% 2996
51.9031229 -8.4750509
Kinlay House Cork
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
10.0

Niiiiiice!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sty 2017
7.1

Kinlay House was in a generally good location if you want to see the city. We also went to Blarney and to the Jameson Factory and had to take a short bus ride/train ride to get there which was nice. Really bad wifi. No wifi in the rooms and it was really slow in the "internet cafe"

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
10.0

L'auberge est vraiment bien placé, Le personnel est accessible et compréhensible. Les chambres sont très propres, pour ma part j'ai pris une chambre deluxe et celle-ci était spacieuse et fonctionnel. Le seul point négatif serais peut être la sonorité, les mûres ne sont pas assonorisés. Mais rien de bien grave.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
7.7

Estuvimos en una habitacion familiar, aunque solo eramos 2 personas. Las camas comodas. La ducha el agua no salia el agua excesivamente caliente que para ser Enero es un incoveniente, la presion del agua era buena. La calefaccion la quitaban durante la noche, y se notaba el frio por la mañana. El desayuno es basico pero suficiente. Cafe instantaneo, te, sobrecitos de leche, pan, mermelada de fresa y de melocoton y mantequilla. La situación es buena.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sty 2017
4.6

The Kinley house in cork is ok. We booked a private room with four people. Our window was broken and we had hard times to open it. It also never really closed. Someone came to show us how to open it but no one ever came to fix it. The kitchen is one of ge worst I have seen so far. There were no sharp knifes or cutting board. The oven was barely working. Our stay was ok but I wouldn't really recommend staying there.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
31 Gru 2016
10.0

I always stay here when I.m in cork, I.m a bit of a regular and I always get a warm welcome.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Gru 2016
6.0

Difficult to rate. On one Hand, people from front desk are very kind, just like Hamid who was great. But on the other hand, kitchen personal were horrible, always looking bad. The worst thing: Cold showers, no solution for that. And there was a gang that took place in the common rooms, so it was their room. Best thing: rooms are ok, breakfast too.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
30 Gru 2016
7.1

My biggest issue with this hostel was the security. Dorm door wasnt closed half the time, and staff didnt check who you were before handing over behind the counter belongings. Good kitchen, good bathroom in dorm, decent bunks. At the time i went there was quite the average atmosphere in this hostel also. Lots of people there for work or others just playing video games on their bunks all day.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Gru 2016
6.3

Die Lage ist sehr gut ABER: Einige Zimmer stinken furchtbar. Die Mitarbeiterinnen sind unterschiedlich nett: Manche freundlich, einige sehr grummelig. Der einzige Stuhl im Zimmer kaputt, Dusche tröpfelt nur lauwarm vor sich hin. Frühstück im sehr kalten Raum: toast+Marmelade, Heiswasser +Tee+Kaffeebeutel aber nur verfügbar bis 9:30Uhr Dann kostet Kaffee 2,-€

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • maurihelastila2434
  • Finlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Gru 2016
8.3

Good everything! ;-) :-)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.