Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kinlay House Cork

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.7
Bardzo dobry 2,838 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.7
Bardzo dobry 2,838 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.2
  • Udogodnienia 7.2
Kinlay House Cork Located at Bob and Joan's Walk, Shandon, Cork.
Kinlay House Cork
Ireland
Cork Bob and Joan's Walk, Shandon
77% 2838
51.9031229 -8.4750509
Kinlay House Cork
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sie 2016
8.6

Estupendo hostel. Las instalaciones eran algo viejas, pero no encontramos problemas en ninguna. Quizás la vuelta desde el centro se hacía un poquillo larga al final del día. Personal magnífico, dispuesto a ayudarte en lo que fuera.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
19 Sie 2016
8.6

excellent location. Helpful staff. Good kitchen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2016
8.0

Ho passato solo una notte in questo ostello, la pulizia era buona e il personale molto gentile e accogliente! L'unico problema erano i letti, troppo rumorosi! Ogni volta che qualcuno si muoveva il letto cigolava molto!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Sie 2016
9.1

Very good , very close to city only 5 minute walk , would stay again

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ilyalisser7507
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
14 Sie 2016
8.0

Great staff (although they were sometimes too pushy in order to get people out of the kitchen), a lot of good facilities. Location is ok. Bathroom could be more clean. Both the toilets and the showers were kind of dirty.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
13 Sie 2016
2.0

The hostel owner likes to spend time on the front desk insulting the customers, and he will insult you!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
13 Sie 2016
10.0

Great location (except it's up a hill!) close to everything, really friendly

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
13 Sie 2016
7.1

Really quiet. Love the terrace and the big dining room. Good WiFi connection. Comfortable.bed and 3 min close to the main street.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
9.1

We only stayed here for one night. 5 of us booked into a 10 bed mixed dorm and they kindly gave us our own 6 bed instead. The staff were so friendly and helpful and the location and price were pretty good as well!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sie 2016
4.0

El desayuno sólo ofrece te y tostadas, no hay leche, café o cereales como si hay en el resto de hostales en los que he estado. Las almohadas son muy malas (en todas las camas). Los de recepción son majos pero las dos mujeres que trabajan en la cocina son muy desagradables. La cocina es muy antigua, necesitas tener mechero propio para encender los fuegos. Hay dos frigos pequeños para todo el mundo y a mi me robaron comida. Es el peor hostal en el que he estado con diferencia.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.