Hostelworld.com

Kinlay House Cork

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 2,676 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.0
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 2,676 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.7
  • Udogodnienia 7.0
Kinlay House Cork Located at Bob and Joan's Walk, Shandon, Cork.
Kinlay House Cork
Ireland
Cork Bob and Joan's Walk, Shandon
75% 2676
51.9031229 -8.4750509
Kinlay House Cork
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
20 Maj 2016
6.9

Not my favorite hostel, but not the worst either

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
20 Maj 2016
8.0

Sono restato solo una notte e solo per dormire. Sfortunatamente la camera era un lazzaretto dato il numero di persone che tossiva e russava ma per il resto tutto ok.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Maj 2016
7.7

I enjoyed my stay. Bit out of the way, but in a very nice building. Had now complaints or issues.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Maj 2016
8.3

Hostel is good. Only has to do something about the kitschen. They need new cooking facilities and ovens.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
15 Maj 2016
8.9

Good good.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • ZezetteMaya007
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
14 Maj 2016
7.1

The hostel was nice, but the bathroom in our dorm wasn't very clean. Also, I arrived late at night, exhausted and cold looking forward to a nice shower, but there was no hot water at all! It was freezing!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Maj 2016
5.1

Sehr schmutzig und laut! Alles klappert...

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
12 Maj 2016
4.6

Gut: sehr schnell in der Stadt, schlafsaal mit abgetrennten Bereichen Schlecht: Badezimmer sehr dreckig und Türen, Toiletten defekt, durchgelegene Matratzen und Schimmel im zimmer, zu wenig Badezimmer für die Anzahl an Menschen, Tür von schlafsaal ließ sich nicht absperren

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
11 Maj 2016
8.0

I only used my room and had breakfast once which is toast and jam. Loved my room, I had a single with my own bath. The directions provided from the bus stop are perfect. It's a short walk to downtown, but you walk up hill going to the hostel so keep that in mind if it is a concern for you.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Maj 2016
10.0

We enjoyed staying here very much, prefect location in the charming old town and friendly staff, specially Jan at the reception desk. We will gladly stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.