Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kinlay House Cork

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.8
Bardzo dobry 2,899 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.8
Bardzo dobry 2,899 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.0
  • Lokalizacja 8.3
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 7.4
  • Udogodnienia 7.3
Kinlay House Cork Located at Bob and Joan's Walk, Shandon, Cork.
Kinlay House Cork
Ireland
Cork Bob and Joan's Walk, Shandon
78% 2899
51.9031229 -8.4750509
Kinlay House Cork
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2016
8.9

I didn't like that there was no outlet in the bathroom, so I woke up everyone in my room by drying my hair in the morning. I really liked that the bathroom was in the room and I didn't have to leave the room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
20 Wrz 2016
8.0

Sehr vertrauenswürdiges Hostel, gut organisiert und sauber. Einfacher Standard, aber für ein Hostel völlig in Ordnung. Einziges Manko sind die Duschen, bei denen man den Knopf gedrückt halten muss, damit Wasser kommt und man die Temperatur nicht einstellen kann.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
19 Wrz 2016
7.7

One staff member was helpful, the rest weren't. If your not out of breakfast by 9.30 you get kicked out with your breakfast lol. Wasn't much social life there but the rooms were tidy and sheer was decent. Only a short walk to the city. No lift for bags but oh well

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Wrz 2016
6.3

this was the least pleasant of the hostels I have stayed at, though not terrible overall. location is okay, not great. staff was fine though not very friendly. I paid 16 euro a night for shared dorm (no outlet in room) for 3 nights, the rate didn't change for weekends which was nice. The breakfast they offer (bread and instant coffee) was awful, and kitchen was pretty bad, offering almost nothing to cook with. wifi was poor and the bathroom on my floor was shared with men which I didn't like.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Wrz 2016
7.4

Für wenige Nächte ist dieses Hostel absolut ausreichend. Super ist das private Badezimmer bei den 10- Schlafsälen. Gewöhnungsbedürftig ist allerdings die Küche, die Ausstattung ist ausbaufähig, es gibt viele alte, kaputte Töpfe, das Besteck geht schnell aus und der Kühlschrank müffelt etwas. Ansonsten wären wir sehr zufrieden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Wrz 2016
8.0

No tengo ninguna queja con repecto al hosta, es todo lo que anuncian y está cuidado y limpio. No está exactamente en el centro de la ciudad pero se llega rápido hasta allí. La única pega que podría encontrársele sería que en la cocina los fogones no es que funcionen de maravilla, pero son amables y siempre dispuestos a ayudar.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
11 Wrz 2016
9.4

Perfect hostel. Great atmosphere, clean rooms

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
10 Wrz 2016
7.7

Great for a one night stay. No lockups under bed or in room so security could of been a factor.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Wrz 2016
9.7

very nice and kind hostel. we would recommend it

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Wrz 2016
7.4

Not terrible, but not anything to rave about. Horrible showers, the worst push button showers I've encountered in ages. Fairly good atmosphere in the kitchen area though, and I met some nice people here.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.