Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kinlay House Cork

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 2,963 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 2,963 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.9
  • Bezpieczeństwo 8.2
  • Lokalizacja 8.4
  • Personel 8.1
  • Atmosfera 7.5
  • Czystość 7.5
  • Udogodnienia 7.3
Kinlay House Cork Located at Bob and Joan's Walk, Shandon, Cork.
Kinlay House Cork
Ireland
Cork Bob and Joan's Walk, Shandon
79% 2963
51.9031229 -8.4750509
Kinlay House Cork
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
3 Gru 2016
10.0

Staff are always friendly and remember me :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lis 2016
8.6

E' una struttura accogliente ed il personale disponibile. Ho chiesto di stamparmi le carte di imbarco del volo di rientro ed il personale lo ha effettuato senza problemi.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
22 Lis 2016
9.4

Really nice Hostel with nice and big kitchen. The security was brilliant as you had to use a code to enter. The atmosphere was good, first thing that happened when I arrived to room was that I were invited out to the pub with people that was in the room already. Had a brilliant night with them and recon I've made some new friends staying here. Very clean and I enjoyed all of the facilities in the building. Price was very low. Staff could've been friendlier though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lis 2016
8.6

Tres sympa et bien situe. Nous avons passe un agreable sejour ! Merci

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
18 Lis 2016
8.6

Nice and clean hostel, staff is helpful. We can eat at the kitchen, make our meals. Fair price and free breakfast. Joao

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
12 Lis 2016
10.0

Friendly and very helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lis 2016
6.9

As all the hostels we have seen so far in Ireland, rather lower standard. Very old building with ugly furniture, grubby carpets, more than simple sanitary facilities, simple and incomplete kitchen (+people steeling stuff from the fridge). I find the prices rather high for that and would recomnend airbnb instead.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Paź 2016
8.6

Grand to stay for the night. Locks (Roman Numerals) on the door were a bit annoying but other than that it was fine.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Paź 2016
5.1

Vi la prmocion en internet y al llegar ahi no me rspetaron mi promocion tuve que pagar mas dinero del que yo acepte inicialmente.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
26 Paź 2016
6.9

This was a roof over our heads and offered a shower. I can't say I was comfortable here.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.