Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Kinlay House Cork

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 2,759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.2
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 2,759 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.9
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 8.2
  • Atmosfera 7.2
  • Czystość 7.1
  • Udogodnienia 7.2
Kinlay House Cork Located at Bob and Joan's Walk, Shandon, Cork.
Kinlay House Cork
Ireland
Cork Bob and Joan's Walk, Shandon
76% 2759
51.9031229 -8.4750509
Kinlay House Cork
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
22 Lip 2016
7.1

All in all it was kind of okay. Not particularly nice, incredible loud breakfast room but okay to stay for one night!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Lip 2016
9.4

Wir haben eine Nacht in einem Doppelzimmer verbracht und unseren Aufenthalz sehr genossen. Die Mitarbeiter waren super nett und die Atmosphäre im Hostel entspannt und locker. Unser Zimmer war sehr groß und sauber. Das Frühstück war ziemlich einfach gehalten. Toast mit zwei verschiedenen Marmeladen und Tee. Alles in allem würden wir auf jeden Fall wieder kommen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Vielen dank! Glad ye liked it here

  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Lip 2016
9.7

Really great hostel for the price, good location, quite clean. Very spacious eating area and kitchen, nice space to sit outside. Staff was very helpful and friendly, laid back. Only complaint was the stove was a bit weird to use, and the oven didn't have any labels on the notches so you sort of had to guess how to preheat it and whatnot. Also there's a pigeon that sort of just wanders into the kitchen from outside sometimes. Other than that great hostel!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you for your review. Apologies about the stove - we are planning on replacing it as soon as possible. The oven we will check - thanks for telling us. That pigeon...we will give a warning to asap!

  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Lip 2016
9.4

Great, like always :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you! Good to hear!

13 Lip 2016
6.3

Kitchen is very basic, the rooms have old carpets that give it an odd smell, beds are very loud. An ok stay.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • IrishGuy8175
  • Irlandia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Lip 2016
8.3

Great staff and location! The staff couldn't do enough for you and the location is ideal! Would thoroughly recommend this hostel is your visiting Cork. Kevin

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thanks Kevin

  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lip 2016
10.0

Very clean and not to noisy. I as a girl alone was very comfortable to stay here alone.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Thank you - glad you felt comfortable here as a solo traveller!

11 Lip 2016
3.7

Breakfast is instant coffee & toast. Staf curt & not very helpful. Traffic noise all night. Tiny shower en suite. No social atmosphere with other travelers. Great pub close by, Pat Buckley's. Better hotels & hostels in the area

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Sorry to hear you were not happy here. We have a self-catering kitchen & tv room / internet area which are very social. As we are very central there will be some traffic noise, sorry.

9 Lip 2016
8.3

Je recommande cet auberge de jeunesse !

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Merci beaucoup!

  • Anonimowy
  • Irlandia, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Cze 2016
6.9

Pictures look a lot better, if your just looking for an affordable place to stay it's grand, just don't expect too much.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 4.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.