Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kingkool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 415 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 415 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.5
  • Udogodnienia 8.8
Kingkool Located at Prinsegracht 51, , The Hague.
Kingkool
Netherlands
The Hague ZH 2512ex Prinsegracht 51
91% 415
52.0740889 4.3045919
Kingkool
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
6.9

Ungemütliche Betten in den Dorms, sonst alles prima.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
10.0

Super hostel!! Proche du centre ville avec toutes les facilités au top! Et le tout très propre. Pour le prix c'est vraiment super!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2016
8.9

My stay and Kingkool was overall good. The hostel is extremely well located, is exceptionally clean and has good access to facilities (kitchens, bathrooms etc). Definitely would recommend for a short stay in Den Haag.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • nerdiken
  • Włochy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
2 Sie 2016
8.0

Splendido ostello, bellissimo a livello di costruzione e servizi. Cinema privato con un PC e tantissimi film, bar all'interno conveniente e salette relax bellissime. Cucina completa ed enorme. Due grossi difetti: il personale, gentile quanto basta e a volte un po' scontroso e i letti scomodissimi, a castello a 3 piani (3° piano con le vertigini) e si dorme su del compensato, sognando delle doghe. Posizione ottima.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • travellingM
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2016
9.7

Schönes kleines Hostel in modernem Design und toller Ausstattung wie Küche, Wlan-Lounge, Kino, Sitzgelegenheit draußen etc. Leider war vor der Tür eine Baustelle als wir da waren, aber die freundlichen Mitarbeiter haben alle mit kostenlosen Ohropax versorgt und sich 100 mal entschuldigt, was gar nicht nötig war, da die Bauarbeiter oft nur kurz am Morgen wirklich laut waren.. Alles in einem eines der schönsten Hostels, die wir je besucht haben!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
30 Lip 2016
8.6

Nice hostel with a relaxing atmosphere! The 6-bed dorms should have been bigger, though. The space is hardlyenough for 2 people

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2016
8.3

BEST HOSTEL EVER!! GREAT PEOPLE AS WELL!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Lip 2016
8.0

wir haben alles unordunung gefunden . da wir erwartete haben und was wir bekommen haben .aht diesemal geklappt

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Lip 2016
9.4

Quirky hostel in an excellent location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Macedonia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2016
9.1

Perfect hostel perfect stuff perfecet location, the only negative thing according to me is that is expencive. I paid less money to sleep in the city center in Amsterdam.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.