Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kingkool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 607 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 607 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
15 Wrz 2017
9.1

Крутой хостел! Один из лучших, где я была) работают весёлые и отзывчивые ребята, есть место для тусовки и новых знакомств, бар. Короче: ре-ко-мен-ду-ю! Расположен в самом центре, очень удобно. Только трёхъярусные кровати.. спала на 3 ярусе, заколебалась честное слово)) но это в определённых комнатах, не во всех

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Wrz 2017
10.0

Geniales Hostel - tolle Lage, nettes Personal - wir hatten einen sehr angenehmen Aufenthalt!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • danieljkraft9363
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Wrz 2017
9.1

Great location, helpful staff, nice small bar area to meet people, clean bathrooms and showers, the lockers were too small to put your bag in but the rooms all lock. If I came back I would stay there again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Wrz 2017
9.1

Friendly staff and nice chill out areas. Bar area is a nice meeting point to get to know staff and fellow guests, if I am in The Hague again I'll definitely stay here again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
10 Wrz 2017
6.9

Dalle recensioni mi aspettavo di più. Avevo prenotato una stanza al mio arrivo mi hanno messo in un'altra. Molto scomoda, lato positivo c'è la cucina e le docce sono ottime!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Wrz 2017
10.0

the hostel is really nice and clean. Staff is very kind. Unfortunately the basement was flooded due to rain- so dont leave your bags in the locker room downstairs

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
3 Wrz 2017
9.1

Loved this place, great facilities in perfect location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jamajka, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Sie 2017
9.4

They try to think of everything you could possibly want and provide it. The cinema room, the different country connections in the room (in case you are like me and didnt have q European connection), the way they treat you before AND after check in and out as if you are the most important person in the world... Most of all though, it is the customer service, the abundance of signs, and the presence of soap in the bathrooms that really do it for me. Also, make sure you run into Simon when you go.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sie 2017
7.1

Triple bunks were not good, really difficult and quite dangerous to climb. Had to buy a lock for the lockers which I think should be included in the price. No individual light and plug for bed so when I wanted to charge my phone the plug was in the middle of the room. The room was boiling!! But people were really nice, communal showers and toilets were great, as well as the communal space downstairs and outside :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
26 Sie 2017
6.0

The location, security and facilities offered (bar, kitchen, common areas, etc.) were pretty good/standard as far as hostels go, and had pretty funky and cool decorations! However, this was the dirtiest/most unkempt hostel I've ever stayed in (showers, toilets, rooms and lockers were all just GRIMY), and the staff was less-than-friendly and seemed more interested in socializing with each other rather than helping guests.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×