Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kingkool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 475 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 475 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.8
  • Atmosfera 8.8
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.4

Prima Hostel! Vriendelijke bediening, schone kamer!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2017
9.7

Pretty good! Friendly and helpfull staff. Clean rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Lut 2017
6.9

It was a nice enough place, but since most rooms were cramped with 3-tier bunks it wasn't my favourite place. I also felt it was a bit unfriendly and was hard to meet people as a solo traveller. Maybe that was just the groups which were there when I stayed so not the hostels fault. I was, however, annoyed since it was an extra 10€ for the night when I walked up compared to if I booked online - a mistake I won't be making again!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Liban, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

I highly recommended Kingkool! The room (a private room with its own bathroom) was really comfy and clean. Its location is central. When I go back to The Hague, I'll definitely book in this hostel again. Thanks for your hospitality!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

In het Hostel KingKool heb ik toffe mensen leren kennen uit Italië, Australië, Duitsland, Dubai, Frankrijk, Spanje enz. Het hostel op zich is heel netjes, de douches, de toiletten, de cinema, de lounge en de bar worden dagelijks gepoetst. De mensen van de receptie zullen voor altijd in mijn geheugen zitten, dank aan Yvonne, Duncan en Jan voor alles wat deze mensen voor mij gedaan hebben. Om af te sluiten wil ik KingFréjus bedanken, deze kerel leerde ik ook kennen in het Hostel KingKool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
2 Lut 2017
7.4

Trendy hostel, facilities such as kitchen, shower and toilet nice and clean. Bed ok but not all had electrical sockets and none had reading lights which was very inconvenient at night. In both of my stays there I found almost the entire hostel had been booked by one large group which was in Den Haag for specific non-recreational activities so this killed the atmosphere completely.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, dwójka, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Lis 2016
10.0

I had a great time and am now looking for excuses to return.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Lis 2016
6.0

Locatie is heel goed. Bedden zijn vrij smal, beddengoed heeft geen frisse geur en op de overtrek zat een grote vlek? Geen handdoek in de badkamer (wasbak). In de winter zijn de kamers heel koud, je kunt de verwarming zelf niet instellen. Beter zou zijn om een extra deken te geven als je dit niet anders kunt regelen. Heel gehorig, uitslapen kun je vergeten. Het personeel is bot.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
29 Paź 2016
8.6

El hostel es muy completo, es amplio y tiene muchas zonas comunes. Las habitaciones están bien, yo me aloje en una habitacion de 6 que consistia en dos literas con 3 camas en altura. Como pega, decir que me tocó la de arriba de todo y es un poco coñazo poner las sabanas (las tienes que poner y quitar tu) sobre todo la que cubre el colchon.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
22 Paź 2016
5.1

All the money went to the commonrooms. Bedrooms are terrible.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.