Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kingkool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 510 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 510 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Maj 2017
10.0

As usual, I enjoy my stay. For me everything is excellent in this place especially for a low budget traveler like me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • marceljepson
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
19 Maj 2017
10.0

We stayed in a private room and it was worth it! The entire hostel was amazing, the management really made the place look unique! The shower was very new and was very clean. The bed was very comfortable. The staff was very friendly and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
16 Maj 2017
9.1

Fantastic location. Cleanest hostel I have ever stayed in. Plenty of shower and bathroom space. Really recommend this hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
9 Maj 2017
9.1

여기는 생각보다 좋았윰! 일단 직원분이 너무 친절하시구, 곳곳이 보안카드 있어야 갈 수있어서 살짜쿵 불편할 수 있겠지만 나는 이게 오히려 더 안심됬윰! 그리고 진짜 중요한거.. 내가 지금 암스테르담에 호스텔왔는데 여기오니까 그곳이 얼마나 좋았던 곳인지 깨달음...ㅠㅠㅠㅠ 가격도 싸고 좋아요!! 주변에 마트같은게 없어서 그게 조금 불편함 ㅋㅋ 걍 숙소 들어가기전에 사오면 해결! 여기 저는 좋았어용!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2017
10.0

Loved it! Great staff helped me fix the derailer on my bike. Thanks again!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Maj 2017
8.9

The volunteers and staff at the hostel were a lot of fun! I wish I had stayed a little longer to get to know them all a little more. The rooms are good and secure, everything was clean, the kitchen was really great! I would definitely recommend staying here!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Maj 2017
9.7

Excellent hostel!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Kwi 2017
10.0

Very trendy hostel. I really enjoyed my stay! Staff was very friendly and helpful. Facilities were great. Great experience! Would definitely stay again! Good job King Kool!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2017
8.6

Great location, staff are pretty down to earth. Beds were a bit dusty and showers could have been nicer but we used them in the later morning. Would still return cause of nice atmosphere.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowenia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Kwi 2017
9.4

The hostel is simply great. We've stayed there for 5 nights, because they also have 4 parking spots in front of the hostel (15€/night), while parking outside is much more expensive, and because it was a great location to head for many Netherlands cities (Amsterdam, Leiden, Delft, Rotterdam, ...) by taking a public transport, which is organized great in this country or simply rent a bike. Staff is very kind, always ready to help and give you useful information of practically every city around.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.