Hostelworld.com

Kingkool

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 349 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 349 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.7
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
Kingkool Located at Prinsegracht 51, , The Hague.
Kingkool
Netherlands
The Hague ZH 2512ex Prinsegracht 51
91% 349
52.0740889 4.3045919
Kingkool
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2016
10.0

One of the best hostels I've been in. The booking was hassle free as always. The hostel is in the very center of Den Haag, and is within easy reach by either tram or walking. You can reach all the major attractions by waking just a few minutes. We received a full tour upon arrival, which was really handy, and the staff was incredibly nice. The facilities were overall superb and extremely clean. The Deluxe Dorm is amazing, and I surely recommend to book it. Will definitely be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pbennett2137563
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 64 Recenzje
24 Kwi 2016
8.9

A spacious, clean, backpacker orientated hostel in city centre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
6.3

NOT 24 he check-in!! I didn't realize this & was late because of delayed trains so when I was lucky enough to have a fellow hostle guest let me in staff were annoyed. The staff was just going to lock up, charge me for the night and leave me to fend for my self after a long day of delayed trains. Internet was not reliable enough to support skype. Then after my long day of travel when I slept late they charged me 5€ as a late checkout fee...polite & friendly staff just not very sympathetic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
28 Mar 2016
9.4

Very calm place to be, not great for backpackers.. but very nice and calm

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Mar 2016
9.4

Everything just perfect. Very clean, modern, great atmosphere, the staff very friendly and helpful. I'll come back for sure.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwajcaria, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
26 Mar 2016
9.7

supercooles hostel. es hat alles, was man braucht: stockbetten, verschliessbare kästle, eine grosse und moderne Küche, eine bar, eine top Kaffeemaschine,etc. die mitarbeiter sind superfreundlich... ich empfehle es wirklich weiter..

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
23 Mar 2016
8.9

Super witziges Themenzimmer mit wohnwagen

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • KirstenDF
  • Anglia, dwójka, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
9 Mar 2016
8.0
Przetłumaczone przez Google

Mieliśmy bardzo dobry pobyt. Naprawdę fajny hostel w doskonałej lokalizacji. Ładny pokój, w pełni wyposażona kuchnia, tanie drinki w barze! Trochę drogie, ale ogólnie jest to warte swojej ceny. Jedyną rzeczą, jaką mogę powiedzieć to nie było tak mało i tak wiele osób personelu czułem się trochę niezręcznie. Było już kilka razy, że czuliśmy się jakbyśmy się narzucali.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Mar 2016
9.7

Great people, great place!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Mar 2016
8.6

Stayed at my second hostel in Den Haag, Kingkool, and noted it was slightly further than my first one. Nevertheless, the hostel was definitely very cool with the themed rooms, bathrooms were well furbished, and common areas were all clean.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.