Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kingkool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.8
Fantastyczny 485 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.8
Fantastyczny 485 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.1
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 8.6

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Singapur, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Kwi 2017
9.7

There was privacy in the deluxe dorm room despite it being a 16 person dorm room. It was a very comfortable accommodation to stay in and it is definitely worth the price I paid for. The toilets were clean which was a very important aspect for me.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Kwi 2017
6.3

Eigentlich ganz gut, haben beim Auschecken verschlafen und unsere anfängliche Kaution über 20€ nicht wiedergekriegt, nach etwas verhandeln gab es dann 10€. Wirkte auf uns willkürlich und unprofesionell. Weiterhin wurden mir meine Schuhe von einem Mitbewohner geklaut...schade um den schlechten Eindruck am Ende!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Kwi 2017
8.3

Das Hostel ist total cool! Ich habe nur das einzige schlimme Zimmer erwischt obwohl ich ein anderes buchen wollte. Für das Zimmer, quasi ohne (aufmachbares) Fenster, habe ich viel zu viel Geld bezahlt! Ich würde mir mehr Flexibilität in der Buchung wünschen. Wenn die ein Fehler bei der Buchung passiert kann Kingkool einem garnicht helfen oder entgegen kommen. Aber im großen und ganzen ist das Hostel Mega modern und innovativ, toll gestaltet und ausgestattet und alle sind super freundlich!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2017
8.6

Die Lage ist top. Das Personal war freundlich und die Buchung war auch unkompliziert. Das Zimmer war ebenfalls sehr sauber. Einziges Manko: in unserem Zimmer war der Duschkopf ein wenig kaputt und die Dusche selber war kaum abgesenkt, sodass ein bisschen Fingerspitzengefühl erforderlich war, um sich so zu duschen, dass man keine leichte Überschwemmung verursachte.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 8 Recenzje
26 Mar 2017
8.6

El hostel esta muy bueno tiene varios lugares en comun y una super cocina, se encuentra en el centro. La habitacion es muy limpia y los baños tambien. El personal es muy amable en especial Yuonne que me ayudo bastante. El barrio es seguro de noche. En cuanto al desayuno te dan un voucher de 7,5 euros para usarlo en un bar a unas 3 cuadras no lo recomiendo es caro y no es abundante. Si volveria.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Mar 2017
9.4

Prima Hostel! Vriendelijke bediening, schone kamer!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Mar 2017
9.7

Pretty good! Friendly and helpfull staff. Clean rooms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Lut 2017
6.9

It was a nice enough place, but since most rooms were cramped with 3-tier bunks it wasn't my favourite place. I also felt it was a bit unfriendly and was hard to meet people as a solo traveller. Maybe that was just the groups which were there when I stayed so not the hostels fault. I was, however, annoyed since it was an extra 10€ for the night when I walked up compared to if I booked online - a mistake I won't be making again!

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Liban, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lut 2017
10.0

I highly recommended Kingkool! The room (a private room with its own bathroom) was really comfy and clean. Its location is central. When I go back to The Hague, I'll definitely book in this hostel again. Thanks for your hospitality!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Belgia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lut 2017
10.0

In het Hostel KingKool heb ik toffe mensen leren kennen uit Italië, Australië, Duitsland, Dubai, Frankrijk, Spanje enz. Het hostel op zich is heel netjes, de douches, de toiletten, de cinema, de lounge en de bar worden dagelijks gepoetst. De mensen van de receptie zullen voor altijd in mijn geheugen zitten, dank aan Yvonne, Duncan en Jan voor alles wat deze mensen voor mij gedaan hebben. Om af te sluiten wil ik KingFréjus bedanken, deze kerel leerde ik ook kennen in het Hostel KingKool.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.