Hostelworld.com

Kingkool

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 363 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 363 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.9
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.0
Kingkool Located at Prinsegracht 51, , The Hague.
Kingkool
Netherlands
The Hague ZH 2512ex Prinsegracht 51
92% 363
52.0740889 4.3045919
Kingkool
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
23 Maj 2016
9.7

Staff were great, I was actually shown around by someone which seems to never happen, rooms are compact but just enough space, high beds but they are comfortable and safe, good areas of socialising, it's a shame I was only there one night, would definitely stay again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Maj 2016
9.7

The owner was very nice and pleasant to talk to. The building is very clean and has an abundance of nice facilities including charging/laptop station, fully equipped kitchen, movie room, and large common room/chill area. Also the beer is cheap at the bar and the showers are actually hot! I am disappointed I was only in The Hague for 1 night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Maj 2016
8.0

Friendly, helpful staffs, I met few wonderful traveller :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Maj 2016
10.0

great location, very nice staff, awesome private rooms! definitely would recommend it for a stay in Den Haag!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
9.4

BEST HOSTEL IN THE HAGUE. Cool atmosphere, excelent facilities, good.beds, super clean. The guys working there are super friendly, have a great time talking with them. Drew the oz guy is the.best!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Maj 2016
8.9

We bleven slechts één nacht in Kingkool. Ons verblijf had gerust langer mogen duren, want de Kingkool-hostel doet er alles aan om je snel thuis te laten voelen. Zeer vriendelijk personeel en aangenaam verrast door de schone en ruime douches. Het systeem van 'slaapcabines' in de dorms werkt ook: nét dat tikkeltje meer privacy dan in een normale dorm met losse stapelbedden.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
4 Maj 2016
9.7

Very nice staff, good location, accessible by public transportation from the central station, very clean and modern. Good kitchen but they don't serve breakfast. We stayed in a double room. The toilets and washroom inside our room don't have doors which is a bit annoying specially when it's cold and when you are not in couple. They don't have elevator but narrows stairs. The staff had to help us with our luggage. It's a nice and modern hostel, but I would hesitate to come back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
25 Kwi 2016
10.0

One of the best hostels I've been in. The booking was hassle free as always. The hostel is in the very center of Den Haag, and is within easy reach by either tram or walking. You can reach all the major attractions by waking just a few minutes. We received a full tour upon arrival, which was really handy, and the staff was incredibly nice. The facilities were overall superb and extremely clean. The Deluxe Dorm is amazing, and I surely recommend to book it. Will definitely be back.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • pbennett2137563
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Obieżyświat
  • 64 Recenzje
24 Kwi 2016
8.9

A spacious, clean, backpacker orientated hostel in city centre.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2016
9.4

Great hostel. The bunks were pretty comfortable, and I always felt like I could go to bed at a reasonable hour.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.