Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kingkool

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.0
Znakomity 546 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.0
Znakomity 546 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.6
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 8.6
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
13 Lip 2017
8.6

It is a pretty colourful, nice, comfortable hostel. It was located at a very convenient location and it has all the required facilities that you look for in a hostel.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • judithrensing6398
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Lip 2017
8.9

We were 4 persons staying in a private 4 bed room (the "monumental room"). While there were some annoyances, in general our stay was great and I recommend it! +nice kitchen with big fridges and all the tools needed for cooking +room and bathroom clean and new, sweet design +walking distance to everything nice +staff was nice - no view because of construction equipment in front of the window despite full price - kitchen needs another fridge - bathroom door wouldn't close properly

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 9 Recenzje
4 Lip 2017
8.6

Nice place, good amenities, close to the main areas of the Hague. Only downside was there is alot of construction taking place around the building, other than that very solid spot.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
2 Lip 2017
9.7

What a great hostel! We were here for 4 nights. The owner and the staff are super nice and very cool. The hostel is safe, and everything is kept nice and clean. The kitchen is fabulous, and the bathrooms are awesome! Rooms are nice, even if there are 12 beds in a room, it's not cramped at all. The location is amazing! You can walk anywhere. The design around the place is very unique and weird. Great place, I highly reccomend. -Andrew DeLaney

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
25 Cze 2017
6.3

Very well designed space with a lively atmosphere. It was however a little too loud for my taste.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Cze 2017
9.7

Wir waren für eine Nacht mit 6 Mädels im 10er Schlafsaal . Der Schlafsaal und das Badezimmer waren sehr sauber . Die Mitarbeiter sehr freundlich . Die Küche haben wir nicht genutzt. Im Innenhof und im Hostel gibt es Sitzmöglichkeiten . Man muss nur daran denken sich ein Schloss für seinen Schrank mitzubringen (man kann auch eins vor Ort für 4€ erwerben ).

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
24 Cze 2017
8.3

The wifi did not work in my room, at all. The hostel was pretty good other than that and my only other complaint is my rude roommates who came in late and made a lot of noise, laughing and talking.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • phoenixkdj
  • Korea Południowa, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
23 Cze 2017
7.4

쥐나온거만빼면좋음

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
21 Cze 2017
9.1

Great location, friendly helpful staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • avillegas938799
  • Meksyk, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
18 Cze 2017
8.6

Un hostal agradable, pero un poco reducidas las habitaciones.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.