Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

King's Joy International Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 1294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.9
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 1294 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.0
  • Bezpieczeństwo 8.4
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 6.2
  • Atmosfera 6.0
  • Czystość 7.0
  • Udogodnienia 6.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
18 Cze 2017
3.4

so junk bad staff

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
2 Cze 2017
6.0

Everything is very basic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
1 Cze 2017
5.7

Reserve alojamiento en una habitación compartida y nos tocó con unos rusos que vivían allí. La habitación estaba muy sucia .

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
22 Maj 2017
8.9

Dorm Suite Bed given to me was clean and very comfortable with working Showers. Location is Fantastic and I felt value for the money I paid. Social togetherness is missing as this hotel is very big in size and facilities are good but unused.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
3 Maj 2017
6.0

beetje ouderwets. Overal rokende chinezen. Vreselijk onbeschoft personeel bij de receptie. Bij het winkeltje zijn ze we netjes. Geen gratis lugage store. Wel een wasmachine voor 20 yen en 20 yen om te drogen. Locatie was goed!

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Waitwhatwhere
  • Izrael, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Kwi 2017
8.0

Great location,good price, the toilets are okay, it's a hotel not a hostel, Breakfast isn't free.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Kwi 2017
3.4

Persoon spreekt geen Engels, smerig hotel, geen bereidheid van personeel je te helpen. Heeft wel zeer gunstige ligging ten opzichte van luchthaven.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
17 Kwi 2017
7.4

We stayed at Kings Joy Hostel for 6 nights. As someone said before, this hostel was more of a hotel with a few dorms than a real hostel. The bar and western restaurant were closed which was too bad. It didn't really seem like anything was happening in the Chinese restaurant either. There was a little shop where you could buy a few things as well as book tours to the great wall and other places. The location of the hostel was great. The rooms were fine but the bathroom wasn't great.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Kwi 2017
6.6

Arrived at 1:40 PM (20 minutes before check in), they checked us in, took our deposit, and gave us our room key. We went up to our room to put our stuff away to find the beds dirty and not cleaned from the last residents. Had to tell them 3 different times throughout the day before they gave us a new room. Even then, rooms weren't that clean, outlets didn't all work, no locks on the 'lockers' in bedrooms, and staff wasn't friendly nor personal. Location was good but that was the only good part.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2017
6.6

Sehr zentral und günstig. Mehr aber auch nicht. Es ist ein Hotel, das auch Stockbetten hat.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.