Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

King Kong Hostel Rotterdam

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 825 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 9.0
  • Czystość 9.3
  • Udogodnienia 9.0

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
21 Kwi 2017
8.6

Not ideal for solo travellers, as doesn't have a great communal space. But really nice hostel and nice design!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Kwi 2017
10.0

A very good adress to stay in Rotterdam!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Kwi 2017
7.1

Staff not very helpful on check in, just said your room on first floor and have me no more information at all, everything else was top class. Big rooms, nice shower and very clean

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Kwi 2017
10.0

Could not fault anything at this hostel, great place. Will stay again if in Rotterdam.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
14 Kwi 2017
9.4

3rd floor is quite open with curtains instead of doors, which makes it a little cold and noisy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
12 Kwi 2017
8.6

Muy bueno Hostel, en una de las mejores zonas de Rotterdam. Totalmente recomendable. Tiene una muy buena cocina a disposición las 24 hs.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Kwi 2017
10.0

I had a great stay. Its the best hostel I have ever stayed. Very clean especially bathroom. I was sharing bathroom with more than 30 other guests and every time I found it clean. It has great location and funky ambience. Other guests were respectful, though there was commotion late night because people were coming in and leaving but that did not bother me much. After 10 PM lights go off and other guests maintain silence. I was in a 16 bed mixed dorm. It is located on a busy street with many pubs

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Kwi 2017
10.0

Brilliant location and atmosphere aesthetics! I plan to go back!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Mar 2017
10.0

Best place to sleep in Rotterdam! I opted for the "deluxe dorm" which is few euro more but totally worth it.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Mar 2017
9.1

추천!!!위치도좋고 분위기도 좋음

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.