Hostelworld.com

Kimchee Sinchon Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
8.4
Fantastyczny 1244 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.2
ZAREZERWUJ
8.4
Fantastyczny 1244 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.7
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.3
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 8.1
  • Czystość 7.7
  • Udogodnienia 8.2

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
13 Lut 2017
10.0

John(staff) gave my room ungraded to private room, which was nice, and I liked atmosphere of kitchen.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Lut 2017
10.0

Excellent hostel for those travelling on a budget. Great area too.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • UpdownStart
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
10 Lut 2017
10.0

The perfect place to stay while in Seoul! Great Value and great people! Shout out to my boy John! Was super helpful during my stay. Thanks Kimchee!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Lut 2017
10.0

Eric is a very good host

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
8 Lut 2017
9.1

I made an urgent booking and arrived lately(over midnight). Fortunately and thankfully, a kind staff figured out my situation and helped me to stay safely and comfortably. Eric rules!!! I love this Kimchee hostel Sinchon cuz it has a nice basement. Many traveler can cook, chill out and hang out in the basement. Also very close to Hongdae area! So I made my visiting Seoul so great!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
10.0

Absolutely nice hostel. Close to the university which is the place to be. Really good and halpful stuff. Thanks to John! Cheers

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
8.6

Loved the location—easy to get to from the airport, close to the metro and lots of shops. Not the nicest, cleanest, or most happening place that I've ever stayed in, but definitely worth it for the price. However, not sure if I would stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
4 Lut 2017
9.1

Das kimchee ist ein super Hostel mit einer grandiosen Ausstattung. Das Personal ist professionell. Die Sauberkeit und das WLAN super. Einziger minuspunkt ist die Kälte im Gemeinschaftsraum im Winter. Es darf dort auch mal lauter zugehen würde es aber jetzt nicht als Party Hostel bezeichnen. Andew ist auch Spitze!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • plourde_matt862
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 31 Recenzje
3 Lut 2017
8.6

This is the place you come to in Seoul if you want to meet people. Lots of solo travellers come through here. I had to switch hostels to stay here and was totally worth it. I even extended my stay by 3 nights I had a hard time leaving. Dont expect much in terms of facilities and cleanliness though... You come here for the care free atmosphere, meeting lots of great people and to hang out in the common room.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Lut 2017
8.3

This hostel has a really convenient location that's close to the subway. It is a pretty basic set-up, but one that's reasonable for the low price. The cleanliness is acceptable, though sometimes the showers have bad smell, but fortunately I just went to a different floor to use a different shower. The staff is nice and helpful. Andrew really cared about if the guests are having a good time. Also John lent me an adapter, which was very much appreciated.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.