Hostelworld.com

Kimchee Hongdae Guesthouse

Ceny
mapa
Recenzje
7.9
Bardzo dobry 258 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.4
ZAREZERWUJ
7.9
Bardzo dobry 258 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 8.5
  • Atmosfera 7.4
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 7.4
Kimchee Hongdae Guesthouse Located at 570-16, Yeonnam-dong, Mapo-gu, Seoul, Seoul.
Kimchee Hongdae Guesthouse
South Korea
Seoul 121-869 570-16, Yeonnam-dong, Mapo-gu, Seoul
79% 258
37.5588544 126.9198641
Kimchee Hongdae Guesthouse
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
29 Kwi 2016
8.6

Friendly staff - waited up for us as our bus arrived in Seoul later than we expected. Nice room, clean, spacious bathrooms. Hongdae location is a little far from the nearest subway station compared to other hostels in the area - 10-15 minutes walk from Hongik station. Reasonably priced for the area. Clean. Nice common area.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • jocelldeleon
  • Filipiny, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Kwi 2016
9.7

Staff was really friendly. The hostel is clean and cozy.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
6.6

Staff was very nice, and the location was really good for going out having something to eat or some drinks. Unfortunately the dorm room was very busy even at night and the bathroom was different than I have expected it to be. I think for westerners it can be strange to shower right next to the toilet.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Dania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Mar 2016
10.0

Great hostel with a fantastic location in Hongdae close to the subway station. Lovely facilities and staff!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
27 Mar 2016
5.7

GOOD: Good location, staff were friendly, mini kitchen available, cheap BAD: Incredibly noisy. Longstayers/people working, so the atmosphere was non-existant. Very messy/dirty - By my 4th night I was the only one left who had been there my first night, which meant that all the old underwear, milk cartons, bathroom goods, dirty towels, smelly shoes etc belonged to no-one and the room hadn't been cleaned properly. Uncomfortable beds.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Lut 2016
10.0

Perfect place for backpackers like myself

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
11 Lut 2016
10.0

I liked a lot bcuz i felt like i was home and hanging out with my friends. thx for your help kimchee

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
5 Lut 2016
8.3

Good place to stay if you want something cheap, clean, but basic, in Seoul. Convenient location close to Line 2 and Hongdae.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
25 Sty 2016
4.6

It was not sufficiently clean, We had to clean the room myself before using it (hair, rubbish etc.). The rest rooms and showers were not clean either. The prices were not appropriate for this low standard.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Republika Południowej Afryki, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lis 2015
9.4
Przetłumaczone przez Google

To było trochę trudne do znalezienia, gdyż nie ma wyraźnych oznak przed wejściem, ale jest w doskonałej lokalizacji! Ponieważ zameldowaliśmy się w niedzielę mogliśmy spać w trochę i przejść wymeldowania. Bardzo troskliwy właścicieli!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.