Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Killarney Railway Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.4
Bardzo dobry 2831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.4
Bardzo dobry 2831 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.6
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
19 Sie 2017
2.0

Bad Mattress/bed. Spoiled bath.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
14 Sie 2017
7.1

Personnel pas très accueillant​, cependant personnel de nuit sympa et arrangeant. Une auberge sans réelle ambiance car la salle commune n'est pasdu tout chaleureuse. Peut convenir pour un passage d'une nuit

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
13 Sie 2017
3.7

Worst hostel I've stayed in but also the cheapest. Would benefit from cleaner bathrooms and somewhere clean to dry hands and clean tea towels in the kitchen (instead of dirty hand towels used to dry the dishes). An array of passive aggressive notes in the kitchen left by grumpy staff members, contributed to the unfriendly vibe, its just part of running a hostel, keeping it clean! Limited power sockets in rooms. Dodgy locks on toilet doors. But showers had hot water and the location is good.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • meganbellman952872
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
12 Sie 2017
6.0

Wasn't a terrible place staff didn't seem particularly inviting or eager to help was okay for the few nights I was there I just didn't love the atmosphere there

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
12 Sie 2017
8.0

Günstiges Hostel zentral gelegen, ruhig, relativ einfach ausgestattet

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
3.7

Lo bueno la ubicación, por lo demás no lo recomiendo

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
11 Sie 2017
4.9

Appena entrati si vedeva che la stanza era stata pulita, ma nonostante questo l'odore di umidità e la sporcizia degli anni la rendevano poco invitante. Vi era talmente umidità che gli abiti lasciati fuori dalla valigia la sera, sembravano bagnati il mattino. La posizione è ottima per chi come me ha deciso di esplorare il ring of kerry a partire da killarney e inoltre si può raggiungere il centro velocemente a piedi.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
10 Sie 2017
3.4

You get what you pay for. Will find another hostel next time.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
9 Sie 2017
4.3

By far the worst hostel I have been in Ireland at the moment. The only good thing was the Wi-Fi connection. Rooms overcrowded, old beds with no space at all for luggage under them. Poor breakfast facilities, I mean, only 2 toasters and one morning one of them was broken, so there took us 10 mins or so to get 2 toast. Once the hostel run out of dish soap and we were asked to clean with hot water (???). Another good thing were the showers, big ones and with good pressure and temperature.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
8 Sie 2017
9.1

Super endroit convivial, bien placé et personel au top! Très chouette auberge de jeunesse pour sejourner à Belfast :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.