Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Killarney Railway Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.6
Bardzo dobry 2724 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1
ZAREZERWUJ
7.6
Bardzo dobry 2724 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.8
  • Lokalizacja 9.0
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.9
  • Udogodnienia 7.1

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
16 Cze 2017
6.0

Very nice lady at reception. But I found the hostel room and kitchen to be dirty! Showers were OK. Place for younger people who care less about facilities???

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Cze 2017
4.6

Personnel froid, auberge pas propre et pas pratique niveau circulation des gens a l'intérieur de l'auberge , ce n'est pas un lieu chaleureu ou on se sent bien

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
13 Cze 2017
4.9

Mediocre staff. Everything had a significant layer of dust. Showers and bathrooms smelled.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
11 Cze 2017
9.7

Good place to stay. Very central with nice rooms and friendly stuff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Cze 2017
8.3

Clean, very handy for train and bus station, great price and the breakfast is a bonus. No hassle.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
9 Cze 2017
8.9

Staff was amazing!!!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
8 Cze 2017
6.9

Lady at the front was rather rude but overall a good hostel

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
3 Cze 2017
7.1

Okay stay. Felt the vibe of the hostel has had dodgy customers so the staff appeared unhappy and stressed. I found female workers had short circuit and snapped at individuals quickly. Helpful with answering questions however felt as if it was annoying them to answer. Small rooms however facilities clean. Unfortunately no oven so meals restricted in a way great location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Cze 2017
6.6

Unfriendly staff... , room was correct Good location

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
2 Cze 2017
7.7

Overall the stay was great. The woman at the front desk was rather rude, but I think she was just tired of cleaning up after people. The lockers filled up fast. Otherwise showers were hot and bed was comfy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.