Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Killarney Railway Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 2627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 2627 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.8
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.3
  • Atmosfera 7.1
  • Czystość 6.6
  • Udogodnienia 6.8

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
5.1

The front desk women was so ignorant and made our stay horrible.. here is a couple of examples when we arrived she was short and snippy with us.. Then because there was five of us in the booking she would only give us three keys?? Excuse me next time we will all book individually so we all get keys.. so one women wanted the window open in the dead of winter yet she wouldn't tell her to close it or have enough blankets for all of us and wouldn't move rooms.. those are just a couple of examples.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
7.1

Gute Lage - fußläufig ist die Innenstadt und Pubs zu erreichen. Hostel ist okay, Zimmergröße war gut - Laminant hat sich in unserem Zimmer nach oben gewölbt. Hatten direkt das Zimmer an der Küche - ist nicht unbedingt ruhig. Also ab in den Aufenthaltsraum und Kontakte knüpfen. Frühstück war etwas sperrlich. Je nachdem welcher Mitarbeiter Dienst hat, gab mal mehr oder mal weniger Marmelade, Toast und Milch.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
11 Mar 2017
4.6

Sauberkeit war gar nicht gegeben (z.B. Blutflecken auf dem Bettlaken (frisch), Duschen und WC nicht sauber). Durch nicht getrennte Waschräume kam es zu Belästigungen durch das andere Geschlecht / teilweise waren Dusch- und Toilettenkabinen nicht abschließbar. Zimmeraufteilung fragwürdig.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Mar 2017
9.1

Is my favorite hostel of killarney!!!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • twansner1862
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Lut 2017
8.3

Das Hostel hat eine gute Lage und freundliche Mitarbeiter. Außerdem gibt es Parkplätze! Unser Doppelzimmer war schön und sauber. Lediglich die Küche war nicht sehr gut ausgestattet und auch nicht sehr sauber. Frühstück bestand aus einer Schüssel Butter und Marmelade, die schon fast leer war. Hatten aber sowieso unsere eigenen Lebensmittel, daher hat es nicht sehr gestört. Würde wieder herkommen.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • jmmaher15613
  • Irlandia, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Lut 2017
6.9

Didn't expect much for the price we paid. However, one group were very loud up till about 1amy. Then one guest kicked and banged his door shouting at someone inside for over an hour at around 3am. Would expect night staff to have intervened at some point. The free breakfast consisted of a loaf of white bread open on the counter.... we left tired and hunary to get breakfast elsewhere. Wouldn't go back even for the cheap price and good location.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Lut 2017
8.9

Small kitchen and dining room. Couldn't lock door to balcony. Many showers though.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.1

Great location and very clean. Some staff were more helpful than others. Door to the outside in oyster room doesn't lock. 2 minutes walk to bus station. Breakfast is just coffee tea cereal and toast but it's free.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Lut 2017
4.3

Nous avons été très déçus par cette auberge. Premièrement j'avais réservé 4 lits dans une chambre de 4. À notre arrivée on m'annonce qu'on sera dans une chambre de 9, j'insiste pour avoir une chambre de 4 et on m'a fait peur 28€ en plus pour 2 jours ! Je n'ai pas trouvé ca commercial du tout! Chambres minuscules, toilettes et douches sales ! Rapport qualité prix : 0!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Egipt, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Lut 2017
9.7

This hostel in Killarney town was clean, friendly and good value for money. Right across the road from the bus station which was very convenient for me. I got to the national park by foot. Only took me about 10 minutes. All in all a very good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.