Hostelworld.com

Killarney Railway Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 2,309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.8
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 2,309 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.7
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 7.0
  • Czystość 6.5
  • Udogodnienia 6.8
Killarney Railway Hostel Located at Fair Hill, Co. Kerry, Killarney.
Killarney Railway Hostel
Ireland
Killarney Fair Hill, Co. Kerry
75% 2309
52.0604332 -9.5032167
Killarney Railway Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
6.3

Auberge très bruillante et pas très propre

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
29 Kwi 2016
3.7

Je déconseille , limite literie naze sanitaires sales , ca fume à l'intérieur et tres bruyant. Bref je déconseille

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Kwi 2016
3.7

Bad experience. Our room smelled so awful it was hard to be in there. Facilities need more attention. Staff not warm or friendly.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
24 Kwi 2016
8.3

Great location opposite railway station and bus station, 5min walk to the city centre. The place looks a bit old but it's clean and maintained. Simple breakfast provided. It was a bit cold during the day but it's warm at night. The best thing was the hot shower which is actually the most important thing you need after a day out :) I wouldn't recommend it to people looking for hostels with some atmosphere because there wasn't much going on here, but otherwise good value for the price paid.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
18 Kwi 2016
8.9

The front desk staff could have been nicer, but overall, the rooms and facilities were clean and well maintained. It was very cool, but if you used a spare blanket it was comfortable. Overall a good stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Kwi 2016
8.3

Très bon en auberge niveau qualité prix, grande chambre bien propre, personnel toujours présent de jour comme de nuit, convivialité. Très satisfaite

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Kwi 2016
8.0

Sehr gute Lage, etwas dürftiges Frühstück aber alles in allem sauber und ordentlich, günstiger wäscheservice

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
17 Kwi 2016
4.3

The kitchen was very dirty, big lake of washes and clean towels. Beds were bad. Breakfast was ridiculious: a lake of basis ingredients. The worst hostel in our irish travel.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
16 Kwi 2016
7.4

Auberge très bien située, à quelques pas du centre ville. Prix très intéressant et chambres confortables. On ne se sent pas oppressé du tout, car ayant dormi pour ma part dans un dortoir de 10 personnes, la chambre était grande.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • CaitlinSmollett
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
15 Kwi 2016
8.6

Simple hostel in a good location. The lady at the reception was outstanding - very friendly and helpful. Defiantly a more chilled out atmostphere.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.