Hostelworld.com

Killarney Railway Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.1
Bardzo dobry 2604 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.5
ZAREZERWUJ
7.1
Bardzo dobry 2604 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.3
  • Lokalizacja 8.8
  • Personel 6.9
  • Atmosfera 6.8
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Lut 2017
9.1

Great location and very clean. Some staff were more helpful than others. Door to the outside in oyster room doesn't lock. 2 minutes walk to bus station. Breakfast is just coffee tea cereal and toast but it's free.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
16 Lut 2017
4.3

Nous avons été très déçus par cette auberge. Premièrement j'avais réservé 4 lits dans une chambre de 4. À notre arrivée on m'annonce qu'on sera dans une chambre de 9, j'insiste pour avoir une chambre de 4 et on m'a fait peur 28€ en plus pour 2 jours ! Je n'ai pas trouvé ca commercial du tout! Chambres minuscules, toilettes et douches sales ! Rapport qualité prix : 0!

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
4 Lut 2017
7.1

The hostel has a good location, if you're travelling by train. Staff was really unfriendly and shouted at us just because we wanted to do the washing up after dinner. Dorms are nice and clean but there were not enough chargers and no light at the beds. Kitchen was okay, there were no small cutting knifes. They will put the breakfast away exact at the time it ends, so be in time.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Lut 2017
8.6

loved it will be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 7 Recenzje
3 Lut 2017
6.3

The only good about this hostel is the price and one member of its staff. The rest of the staff aren't very friendly or polite. The breakfast is good. Cleanliness isn't a strong point. Bedrooms were extremely cold, and they usually don't turn on the heating during night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Sty 2017
7.1

Super Lage, Restaurants und Busse waren schnell erreichbar. Zimmer war in Ordnung, hätte sauberer sein können. WLAN war sehr gut :)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
14 Sty 2017
6.0

It was average. The staff, the lady Greta in particular who runs the place wasn't particularly welcoming. I feel she should pay attention to how she welcomes her guests. But it was alright if in need of a cheap stay. Not that clean, but wasn't unbearable dirty.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
10 Sty 2017
7.1

Wir haben lediglich eine Nacht in dem Hostel bei einer Durchreise verbracht. Die Mitarbeiter waren sehr freundlich und die Lage ist sehr gut. Man ist sehr zentral gelegen und erreicht nach wenigen Schritten schon den Stadtkern. Als Ausgangspunkt für viele Ausflugsmöglichkeiten ideal. Wir hatten zwei Betten im Dorm gebucht und waren schon etwas entäuscht was die Sauberkeit betrifft. Es war einfach alles alt und nicht gepflegt gewesen. Die Laken und Bettdecken hatten Flecke u waren nicht frisch.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
8.9

I book the wrong night by mistake, I showed up a day early but the very helpful man on the booking desk said no problem and helped me. What a awesome guy and thanks a million. I will book that hostel again.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Meksyk, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
9.7

Me hospede en el hostal ya que iba de paso, no es céntrico pero en 3 minutos estas en el centro del pueblo, cuenta con lo necesario para pasar unas cuentas noches aun que la cama no es muy buena que digamos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.