Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Killarney Railway Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
7.3
Bardzo dobry 2,531 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.3
Bardzo dobry 2,531 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.5
  • Bezpieczeństwo 7.5
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 7.1
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.2
  • Udogodnienia 6.7
Killarney Railway Hostel Located at Fair Hill, Co. Kerry, Killarney.
Killarney Railway Hostel
Ireland
Killarney Fair Hill, Co. Kerry
73% 2531
52.0604332 -9.5032167
Killarney Railway Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
23 Wrz 2016
9.4

Awesome hostel, great location, clean, more than enough bathrooms, everything was great those 2 nights.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Wrz 2016
4.6

Dirty rooms (Spider in Room, dirty under the beds, no towels)

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Wrz 2016
10.0

did not find any fault. great hostel in a great location. 100%

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
21 Wrz 2016
9.1

Nice place, didn't like the toilets that much

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
20 Wrz 2016
6.3

Small hostel. Almost not common areas. But not far from the center

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Wrz 2016
5.7

Nous avons passé deux nuits dans un dortoir. L'auberge est très sale, il suffit de regarder sous son lit, dans les douches ou les toilettes pour le constater (poils + caca) Très facile de constater que vous dormez dans la même literie que le type qui a utilisé ce lit 15 jours avant vous. Le breakfast est très léger, à vous de courir derrière les employés pour obtenir une lichette de confiture. Vous serez heureux de constater la qualité des torchons qui ont servi à nettoyer vos couverts.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
3.4

absolutely terrible experience, I booked this place mainly because of the free parking but they have just a few bays so it is almost impossible to get a free space unhelpful, rude woman at reception desk, dirty walls, filthy bed linen with blood spots, mould smells everywhere, no heating, some drunk guy got into our locked room at 3am.....

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
17 Wrz 2016
7.7

A few minutes walk to the centre, not a great social vibe but the town has plenty.good kitchen, everyone was friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
17 Wrz 2016
3.7

Das Zimmer war sehr verschimmelt und feucht. Auch mit ständigem lüften, war die Feuchtigkeit nicht wegzukriegen. Die Bettwäsche war außerdem nicht sauber. Da muss man nicht gewesen sein.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Wrz 2016
7.1

Wouldn't give us a teabag to make a cup of tea. Terrible customer service.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.