Hostelworld.com

Killarney Railway Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
7.5
Bardzo dobry 2,328 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.7
ZAREZERWUJ
7.5
Bardzo dobry 2,328 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 7.7
  • Bezpieczeństwo 7.6
  • Lokalizacja 9.1
  • Personel 7.7
  • Atmosfera 6.9
  • Czystość 6.4
  • Udogodnienia 6.7
Killarney Railway Hostel Located at Fair Hill, Co. Kerry, Killarney.
Killarney Railway Hostel
Ireland
Killarney Fair Hill, Co. Kerry
75% 2328
52.0604332 -9.5032167
Killarney Railway Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
22 Maj 2016
8.9

Nettes Hostel gleich gegenüber von Busstation und Bahnhof, freundliche und hilfbereite Mitarbeiter. Küche war sauber, die wichtigsten Dinge (Geschirr, Töpfe, Pfannen, Besteck, Toaster) waren vorhanden, allerdings zB kein Wasserkocher.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta grupy, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
13 Maj 2016
8.9

The only issues I had were that there was no ventilation in the room and there are only 4-5 parking spots for the entire hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Maj 2016
6.3

The light in my bedroom didn't work and I questioned if my sheets were clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
8 Maj 2016
6.0

Dorms on second floor need to use toilets on first floor. They are short on electrical outlets. Will aim to stay elsewhere next round in Killarney

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 4.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
7 Maj 2016
8.0

Very good hostel close to the center, but don't forget your earplugs if you want to sleep well. No soap in the private room, too bad could be useful to wash his hands.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 17 Recenzje
5 Maj 2016
3.4

The worst hostel I have ever stayed in. It's disgusting. My bed sheets had blood stains all over. The place smelled horribly of grease. Bathroom floors in our room were sticky. They didn't provide us with any toilet paper. The place was musty. We had an amazing view of the garbage in the ally from our window. The beds were extremely uncomfortable. And there wasny any heat. The only good things about this place was that the wifi worked well and the locstion. Thankfully we could cancel our 2 night

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
5 Maj 2016
6.9

The location is super good. Just outside the railway and bus station. Short walk to town centre. If you're looking for a youth hostel, then this is not the place. Not enough electrical plugs. The bunk beds were kind of low for those sleeping below. The hostel feels quite old as it has wooden floorings and wooden bed structures that were sometimes squeaky.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
4 Maj 2016
8.3

Best part of my stay was the fun and helpful reception lady. She helped us when the hostel world site screwed up the date (yes, the site. I've caught it changing things on me before checkout before, but missed this change). She was funny, too. The room was clean and quiet. Just recommend that guests bring their own breakfast (no biggie). Will recommend.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
1 Maj 2016
6.9

Alles super bis auf die Sauberkeit..

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Kwi 2016
6.3

Auberge très bruillante et pas très propre

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 4.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.