Hostelworld.com

Kilkenny Tourist Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,218 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.3
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.2
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
Kilkenny Tourist Hostel Located at 35 Parliament Street, Kilkenny City, Kilkenny.
Kilkenny Tourist Hostel
Ireland
Kilkenny 35 Parliament Street, Kilkenny City
85% 1218
52.6548580 -7.2548818
Kilkenny Tourist Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Maj 2016
7.7

The hostel is in a prime location, but for the price, a continental breakfast would've been nice. The beds, while comfortable enough, shook quite a bit when either the top bunk or lower bunk shifted. The staff were very friendly and they have good laundry prices. I would come back.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Maj 2016
8.0

This hostel was clean and pretty quiet. They have great ideas about what to do in Kilkenny!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
13 Maj 2016
8.9

Good stuff. :)👍

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Maj 2016
8.3

The hostel is clean, the beds are comfortable (just squeaking), there is everything needed in the kitchen, perfect location to explore Kilkenny and the staff is absolutely amazing!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • k-cendre333225
  • Francja, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 5 Recenzje
10 Maj 2016
8.6

Ne pas se fier aux apparences. .. ça paie pas de mi e de dehors ... et une fois dedans. .. Cet endroit est magique. ... accueillant ... propre ... j ai vraiment passer deux jours excellents. .. merciiiii

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Maj 2016
10.0

As always, I had a great stay here. The staff really went above and beyond for me in terms of service. And what a great location!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Maj 2016
5.7

L'hostel paraissait vraiment sympa. Mais en entrant dans la chambre notre avis a changé radicalement:une odeur intenable, les draps dégueulasses...Grosse déception. L'hygiène est totalement à revoir.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
6 Maj 2016
9.4

Das Hostel liegt zwischen mehreren Pubs, so dass man sehr gut weggehen kann. Der Weg zum Bahnhof ist nicht wirklich weit. Der staff ist super hilfsbereit. Die Atmosphäre war sehr angenehm. Die Gemeinschaftsküche ist sehr gut ausgestattet und gemühtlich. Das Gleiche gilt für den Gemeinschaftsraum.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
6 Maj 2016
8.3

Très bon rapport qualité prix

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
6 Maj 2016
7.7

The hostel is great. The whole place is kept very clean and has a nice common room and kitchen with space for everyone. The rooms have no lockers and unfortunately there was stuff stolen during my stay. There are lockers available on one of the floors with your own lock, but the staff didn't mention these at check in. Loved the free unlimited towels. Location is perfect.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.