Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kilkenny Tourist Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.5
Fantastyczny 1,337 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
ZAREZERWUJ
8.5
Fantastyczny 1,337 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.4
  • Bezpieczeństwo 8.3
  • Lokalizacja 9.4
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 8.0
  • Udogodnienia 7.8
Kilkenny Tourist Hostel Located at 35 Parliament Street, Kilkenny City, Kilkenny.
Kilkenny Tourist Hostel
Ireland
Kilkenny 35 Parliament Street, Kilkenny City
85% 1337
52.6548580 -7.2548818
Kilkenny Tourist Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
19 Sie 2016
9.4

Super accueil nous a proposé son parking privé pour nos motos

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
18 Sie 2016
7.1

Best part of this hostel: comfortable beds and good pillows with clean linen. Other than that, there was no free breakfast, the wifi didn't work off of the first floor, and the beds had no privacy. The staff were super friendly, though, and the place was clean.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
16 Sie 2016
8.0

Everything was okay, nothing to complain about.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
16 Sie 2016
5.7

Chambre limite au niveau propreté et très bruyant De plus, aucune convivialité

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 41+
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
14 Sie 2016
8.6

Excellent location. Wonderful flexible staff.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

A great place! Nothing to complain about. Rooms are not overcrowded, which is brilliant.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2016
10.0

Guys has been a short but enough holiday in Kilkenny and in the hostel, ppl that work here are absolutely super. Thanks again for the amazin time I spent there

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Sie 2016
6.6

No lockers, door did not lock. Pretty basic.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
Zobacz odpowiedź miejsca zakwaterowania

Hi there Thanks for your feedback. Our lockers are located in the hall, and they're free to use if you have your own padlock or it's just 1 Euro to hire a padlock..sorry you seemed to have missed them. All our bedroom doors have locks on them too. We're glad you liked our great city centre location. All the Best

13 Sie 2016
7.1

Auberge sympathique, très bien placée. Pas de luggage room ou d'endroit pour mettre ses affaires dans les chambres, ce qui rend la sécurité un peu limitée. Le petit déjeuner n'est pas compris mais il y a du thé et du café de disponible. Les pièces communes sont très agréables.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 4.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2016
8.9

We were very happy with the hostel we will use it again very good

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.