Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kilkenny Tourist Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1605 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1605 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 8.9
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
14 Sie 2017
9.7

auberge chaleureuse et bien décorée. je recommande

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
14 Sie 2017
9.7

The hostel is perfectly located and the building is an old victorian house. Absolutely charming and cosy!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
6.3

Pretty awful night in a dorm room thanks to a bunch of drunk and threatening Irish guys.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Sie 2017
5.7

Lo único bueno que tiene el hostal es la ubicación, lo demás pésimo. Supuestamente el desayuno estaba incluido, y lo único que había era leche, café y poco más, ni siquiera pan. La wifi no funcionaba en la habitación, las camas hacían ruido cuando te movías lo más mínimo, los baños sucios y el agua de las duchas salía fría o ardiendo. Además la habitación que nos dieron olía a pies que daba gusto, ni con la ventana y puerta abierta conseguimos ventilarla. No repetiré si vuelvo por la zona

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
8 Sie 2017
7.4

Très bien situé, propreté des sanitaires (communs hommes et femmes) laissant un peu à désirer.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
4 Sie 2017
9.7

Sehr gemütliches und freundliches mit sehr netten Mitarbeitern ausgestattetes Hostel! Sehr angenehme Atmosphäre nur zu empfehlen

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sie 2017
8.0

Está muy bien situado, justo em la "Medieval Mile". El edificio es bonito, seguramente la típica casa de Kilkenny. Sin embargo, el hostal está estropeado por el uso, y no le vendría nada mal un poco de mantenimiento. El personal es muy amable.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
31 Lip 2017
10.0

Auberge charmante, bien placée, très accueillants.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Lip 2017
7.4

We enjoyed our stay at the hostel, the staff was helpful and we liked that they listed events every day. Wifi only really works in common areas, place is definitely old and not the cleanest, but the room was large.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Kobieta grupy, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
30 Lip 2017
8.9

Lovely Place, feeling like home

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.