Hostelworld.com

Kilkenny Tourist Hostel

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 1,192 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 1,192 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.8
  • Bezpieczeństwo 8.5
  • Lokalizacja 9.7
  • Personel 9.2
  • Atmosfera 8.4
  • Czystość 8.2
  • Udogodnienia 8.0
Kilkenny Tourist Hostel Located at 35 Parliament Street, Kilkenny City, Kilkenny.
Kilkenny Tourist Hostel
Ireland
Kilkenny 35 Parliament Street, Kilkenny City
87% 1192
52.6548580 -7.2548818
Kilkenny Tourist Hostel
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Kwi 2016
6.9

I wouldn't stay here again very noisy, room facing the street.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
19 Kwi 2016
7.7

It was a comfortable place to stay for just one night. I really enjoyed the hostel and the staff was so friendly and helpful

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
11 Kwi 2016
9.4

Tolles hostel, sehr große Zimmer und küche, gemütliches Wohnzimmer mit vielen sitzgelegenheiten und offenem Kamin!! Super netter stuff und alles sauber. Waschbecken sogar im Zimmer :) hab mich sofort wohl gefühlt

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Kwi 2016
10.0

I loved this hostel! It's a cute old house with a lot of character! It was very clean and and the staff were very friendly. The owner brought her dog around and it was one of the highlights of my stay since it's been forever since I've seen a dog! If you happen to be there on a cold night they'll even light a fire for you! I would recommend this place to everyone!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Kwi 2016
9.7

I had a great time there. Would totally recommend it if you want to stay in Kilkenny.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Kwi 2016
8.6

L'accueil a été très sympathique, nous avons passé une nuit très correcte dans un dortoir un peu poussiéreux. L'auberge n'est pas super clean, les sanitaires du 3ème laissent à désirer. Bon; globalement, faut pas déconner quand même, l'adresse est plutôt sympa et très très bien située.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
9.1

Very nice hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
2 Kwi 2016
9.4

Great place to stay, would highly recommend it to anyone looking for a laid back environment

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Mar 2016
9.7

Very nice place and very comfortable.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
28 Mar 2016
9.7

Very homy place, large room and clean shared bathroom. A very nice stay in a charming city!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.