Hostelworld.com

Kif-Kif Marrakech

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 419 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 419 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.4
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 9.0
Kif-Kif Marrakech Located at Rue el Ksour, Derb el Kadous, 9, Marrakech.
Kif-Kif Marrakech
Morocco
Marrakech Marrakech 40000 Rue el Ksour, Derb el Kadous, 9
92% 419
31.6278608 -7.9915344
Kif-Kif Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Argentyna, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
10.0

I've spent nice days there. Sakarias y Mohamed are great people. The hostel is clean and the location is perfect.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Słowacja, dwójka, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Cze 2016
9.4

we were here, for one night. Everything was great and staff was very helpfull :) and we could pay in euros :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
18 Cze 2016
10.0

Had a great stay at the Kif Kif hostel in Marrakech. All of the staff were really friendly and very helpfull. Both Mohamed and Zakaria especially were great about answering any questions I had and helping me out with anything I needed. Would definately stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kolumbia, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Cze 2016
6.0

I was disappointed. It is not expensive and they give a good breakfast (although it is just bread in different forms). Then again, the bathroom was absolutely disgusting. This place needs some cleaning. Also, not enough plugs to connect electronic devices.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 4.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Cze 2016
10.0

good choice for backpackers, very cheap, clean, free breakfast and helpful staff, thank you lefkih, Nordin and Zak, I can recommend this hostel

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
10.0

the kifkif hostel is a really good place to be if you want to be in the center of medina. the staff is cool as hell, zakrais is a hell of a dude:gave us a lot of tips, hanged out with him and welcomes you with a wondeful smile. the price is just incredible.You getall you want and even if it's a bit complicated to get there, the 2 minutes search (shout out to negative reviews on that point) will get you there in no time.if you want to enjoy true marroco and not the overly bourgeois aspect.goforit

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
14 Cze 2016
10.0

Kif Kif hostel is the perfect place to stay in Marrakech for the budget backpacker. Good facilities, perfect location and a nice rooftop. Both Zakariya and Mohamed are lovely and are willing to answer any questions you have about Marrakech/Morocco.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Walia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
10.0

value hostel, nice helpful staff, clean, more than enough breakfast, cool atmosphere, thank you Zachariah, Nordin and Lefkih for everything

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, dwójka, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Cze 2016
8.9

Un albergue estupendo. Muy bien ubicado. Nos ha encantado alojarnos alli durante nuestro viaje, se conoce gente muy agradable. La gente del albergue es realmente simpatica. Muchas graciaaas! Hasta pronto!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Cze 2016
10.0

hostel is very nice, staff are welcoming and play nice music, good place to meet people, amazing views from terrace, thank you Zachariah and all staff for help and hospitality

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.