Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kif-Kif Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 614 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.8
Kif-Kif Marrakech Located at Rue el Ksour, Derb el Kadous, 9, Marrakech.
Kif-Kif Marrakech
Morocco
Marrakech Marrakech 40000 Rue el Ksour, Derb el Kadous, 9
92% 614
31.6278608 -7.9915344
Kif-Kif Marrakech
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sty 2017
10.0

I loved my stay at hostel kif kif

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Portugalia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
14 Sty 2017
6.3

Nice riad good value for money but it was hard to find and you will end up get chased by local who will insist to guide you and ask for money which can be bit scary because they can be very pushy! Having said that the staffs are very friendly and helpful. The share showers and toilet need upgrading. Overall it was good stay in Marakesh. 😎😊

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sty 2017
10.0

cool hostel, chilled atmosphere, good communal areas to meet people, staff are very nice, also café rouge, less than one minute from hostel has delicious Moroccan food at a good price, just ask for Lahlou, he is very nice

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Włochy, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
10.0

good value and clean hostel, central location, very good service and staff are helpful, thanks Said, Haitim and all staff they gave good advice and tips, shared food and gave awesome hospitality, hostel kif kif highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sty 2017
10.0

very good value, showers are hot, location is good,near all you will want to see, helpful staff, great atmosphere to meet people and chill, recommended, thanks to all staff at hostel kif kif, especially haitam and said

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Maroko, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
8 Sty 2017
10.0

very nice hostel and people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sty 2017
10.0

awesome, big, thanks to staff for all help,, especially haitam and said, hostel kif kif very much recommend

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Sty 2017
10.0

cool hostel, love the place and staff are so good, very helpful, big thanks to Haitim, and Said

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
5 Sty 2017
2.6

How much did you pay,how much you get.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 2.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 2.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Sty 2017
10.0

lovely hostel, staff are good, thanks to all staff, big thanks to Abdullah, le patron, because without him the hostel would not be so good, I recommend hostel kif kif

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.