Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kif-Kif Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 797 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.3
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Belgia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Sie 2017
10.0

Cool hostel to stay in, Mohammed, thank you for advice and help arranging good value excursion to Sahara, I will say hostel kif kif is very nice to stay, good value and very helpful staff

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
15 Sie 2017
10.0

Awesome, thanks to hostel kif kif, Momdi and Fatima for nice welcome to Marrakech, so good hospitality

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • gazzashepz679143
  • Anglia, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Sie 2017
10.0

Muhammad the only member of staff here apart from Fatima (The Cleaner&Cook) outstanding welcoming very relaxed atmosphere wonderful will be coming back for sure 10/10 Well happy Highly recommended

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
15 Sie 2017
9.4

We already stayed earlier in our trip and came back to it :) we absolutely love it!! After our long stay in Morocco, felt so safe going back to what we knew was good to us. Would recommend to anyone any time!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • HenryChinasky
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sie 2017
10.0

Cozy and charming place to stay. Really good people in there. The staff is very friendly and they have helped us a lot. The bedroom is good and the beds are so confortable. We will come again if I come to Marrakesh again. Thank you Amine and Mohamed for hosting us, we felt like at home.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
10 Sie 2017
10.0

such a nice hostel, very good value with breakfast included, location is good, near to everything you will want, staff are so kind and helpful, thanks to kif kif

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
9 Sie 2017
10.0

I loved this hostel, if you're in Marrakech try the hostel, it's good value and location, also the men who work there have good advice, thanks Mohammed

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
8 Sie 2017
10.0

I loved this place, highly recommended, the people make it special, big thanks to kif kif

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SaraBepikoko
  • Włochy, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Sie 2017
9.7

I stayed 5 days in Kif Kif hostel and I really enjoyed my time there! The staff was really nice, breakfast is good and the place is cool, near to Jamaa el fna, not easy to find in the begin but after the way is easy to remember. Perfect hostel for travellers, reeeeally cheap and the service is good. I will come back for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Grupy mieszane, 18-24
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
6 Sie 2017
10.0

the best, nothing bad, so nice people

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.