Hostelworld.com

Kif-Kif Marrakech

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 635 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.4
  • Bezpieczeństwo 9.1
  • Lokalizacja 9.6
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.4
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
5 Lut 2017
10.0

I had the time of my life in this hostel,everything was great ,a very suitable price for everyboy besides the delecious breakfast that made me asking for more everyday, the terrace is just amazing ,you can see the perfect old Medina's view,I recommend this hostel for everybody and I can't forget to thank the very kind and friendly staff Haitam and Said

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
4 Lut 2017
7.1

Kif kif es un hostal que está bien si te gusta conocer a gente. La atmósfera fue fantástica. El bańo y la limpieza no son buenos pero que se puede esperar a ese precio??? El desayuno está muy bien y el staff es agradable, no tuvimos ningún problema.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 2.0Czystość
  • Anonimowy
  • Jamajka, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
31 Sty 2017
10.0

best place to stay, service and hospitality are very good, thanks to Haitam, Fatima and Said, very good value with free cbreakfast, showers are hot and terrace has an awesome view , I recommend hostel kif kif

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
30 Sty 2017
10.0

In few words ,this hostel is so good concerning everything ,the free breakfast, cleanliness, good location and staff are very helpful with good tips about everything, excellent hospitality, thank you to Haitam and Said

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sty 2017
10.0

Very nice stay in kif kif hostel big thanks to HAITAM

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
28 Sty 2017
10.0

very nice place to stay, price is good, atmosphere is good, clean and staff are very nice and helpful, recommended, big thanks to Haitam, Said, Fatima and Jamal

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
5.4

€16 per night = not a great value. The pillow was massive, extremely heavy and made from uncomfortable material; there was a filthy blanket with a unpleasantly smelling sheet which covered only half of the blanket. There were only two working toilets for the whole hostel ( capacity of 25+ people) which did not seem to be clean regularly. 1 private shower; 1 bathroom without a lock with 3 showers however only one had a curtain; not clean. Unclean kitchen. Great location & friendly staff though.

    • 2.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 2.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Sty 2017
10.0

everything good, clean, nice price, basic breakfast included, good place to meet nice people, staff are awesome, thanks to Said, Haitam and Jamal, also Fatima

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Kanada, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
26 Sty 2017
10.0

Woow ! Best place to stay, everything there is amazing, the cleanliness , the security , the atmosphere and also I wanna thank all the staff, they are very kind and helpful ( Smile , Haitam and Said)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
24 Sty 2017
10.0

Viva kif kif . i had a wonderful stay, thanks to all the staffs for the amazing service especially Smile , Said ,Haitam and fatima

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.