Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kiev Central Station

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 961 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 961 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.5
  • Bezpieczeństwo 9.2
  • Lokalizacja 8.5
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 8.9

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Niemcy, dwójka, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 11 Recenzje
5 Sie 2017
9.7

Unglaublich freundliches Personal, die einen abends gleich mit in eine Bar am Strand mitnahmen. Tolle Atmosphäre, sauber, moderne saubere Duschen, kann ich nur empfehlen!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • SebMar1983
  • Francja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 10 Recenzje
30 Lip 2017
9.4

Staff tres friendly, pleins d'excurstions proposees. Assez bien situe.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • mmetzemakers9657
  • Holandia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
25 Lip 2017
8.9

Heel gezellig en knus hostel. Absolute aanrader als je je snel thuis wil voelen in Kiev.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
23 Lip 2017
10.0

Great hostel, where you can meet people from around the world. Would visit again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 13 Recenzje
20 Lip 2017
8.3

The location is either ideal or very inconvenient, depending on your preferences. There is no nearby public transit (Metro for instance), and five flights of stairs to the rooms. If you enjoy walking everywhere, as I do, and enjoy the seclusion of a residential neighborhood that is quiet at all times you will enjoy this hostel. It can definitely feel inconvenient, however. The staff was efficient and quiet. The guests were mostly male with good rapport. Clean. Windows let in mosquitoes.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szkocja, Mężczyzna, 18-24
  • Obieżyświat
  • 37 Recenzje
19 Lip 2017
9.1

Great place to stay, location is a bit out the way of the main sights but it's well located for shops etc. I'd recommend using Uber to get around as it's very cheap and the subway is quite far away. Hostel organised Chernobyl tour for me and others and although it's expensive it's definitely worth it. Atmosphere was great, good people and staff and nice chill area for socialising. Only complaint is that I was told an airport pickup had been arranged and there was nobody waiting for me.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Norwegia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Lip 2017
9.1

Nice relaxed hostel with friendly and helpful staff. Would definitely stay there again

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
18 Lip 2017
9.1

Great hostel, helpful and friendly staff who like to socialise with the guests. I thoroughly enjoyed my stay, as did my travel buddies. Safe, clean and very laid back, if someone was on their own the staff would try and get them involved with other groups, met some great like minded people. I'm heading back to the Kiev at some point, central station hostel will be my first choice. Thanks guys and girls, we had a great time 😊

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • vilmarmartins8895
  • Brazylia, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
17 Lip 2017
10.0

Super recomendo, bem localizado, boa estrutura, funcionários prestativos, especialmente o proprietário que é brasileiro... Não esqueça de pedir ao staff indicações de bares e dialogar com o proprietário sobre a região, ele entende tudo sobre os balcãs, pode te ajudar a não se meter em uma fria...

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
16 Lip 2017
9.7

Good hostel but the directions via walking from the train stationwere not reliable when I traveled in mid July 2017. I did find the hostel address fine using the instructions but the passcodes for the doors was incorrect. Finding the door was also a problem. The directions said as you open the first wooden door (to the apartment building) enter the second metal door on the right. But instead the entrance was up 3 or 4 floors. I ended up having to call the hostel cost $$

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.