Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kiev Central Station

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.6
Znakomity 889 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5
ZAREZERWUJ
9.6
Znakomity 889 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.6
  • Lokalizacja 9.2
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.5

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
18 Kwi 2017
10.0

The nicest staff at any hostel I've ever come across. Very helpful with everything to do with Kiev. I'll be back

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Polska, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2017
10.0

My stay in Kiev Central Station hostel was the best vacation that I have ever had! Everything was so perfect! Clean and super comfy bed! The most important was the atmosphere, super chilled, friendly and easy going staff and travellers community. I felt just like staying home! The location is wonderful too, everything is within walking distance, supermarket and ATM just downstairs and cool bars around the corner. Thank you and will come back for sure!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Hiszpania, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 42 Recenzje
8 Kwi 2017
9.7

Sitio muy acogedor para viajeros, personal muy atento y bien situado para poder visitar Kiev.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Kobieta, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
7 Kwi 2017
9.4

Superleuk hostel met hele aardige eigenaar die je overal bij helpt! Je voelt je na 2 dagen al geen gast meer maar familie...old school service!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • djoligeneral
  • Anglia, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
7 Kwi 2017
9.7

Amazing hostel with amazing staff! We loved our time in this hostel. Nothing is too much trouble for the staff and they make you feel very welcome. The other guests were very nice and overall made for a great stay.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Chiny, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 18 Recenzje
5 Kwi 2017
8.3

good location, not far from the main train station. Helpful staff as well. would be better if they'd put up a sign at the building entrance so less travellers get confused where to find the hostel. Recommendable hostel in Kiev!

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
21 Mar 2017
10.0

Уютный хостел с полезными сотрудниками. Я бы рекомендовал всем, кто путешествует за первый раз в Киеве.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Ukraina, Mężczyzna, 41+
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
17 Mar 2017
10.0

Nice place with friendly atmosphere. Good both for those who came to hang out, drink beer and chat all night long, and for those who want to sleep quietly, as public and private spaces are well isolated. Features a large common room/kitchen on the lower floor and dorms on the upper. The place is surprisingly clean, despite the party atmosphere on the ground floor. Walking distance from railway station.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
13 Mar 2017
9.4

Very nice hostel with warm atmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
12 Mar 2017
10.0

Had to cancel very last minute due to a change of plans. The hostel staff responded promptly and were very understanding. Will be coming here on my next trip to kiev.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.