Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kiev Central Station

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.4
Znakomity 919 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.4
Znakomity 919 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.7
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.8
  • Atmosfera 9.6
  • Czystość 9.4
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
12 Cze 2017
9.7

Amazing atmosphere. Small and friendly hostel, the people that work here are great, very kind and helpful. I would definitely come back here if I come to Kiev again. It's so good you may even ger stuck!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
28 Maj 2017
9.7

Great hostel, rhe best i have stayed in in ukraine:) staff is friendly, knowledgable and give you a lot of info. I would recomand:)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Maj 2017
10.0

Everyone is fantastic! Its such a great atmosphere to be in! Extremely welcoming and friendly environment. Sure, there's a bit of construction, but they're improving to make everything better for future residents! Well worth it. WOULD STAY AGAIN.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 2 Recenzje
24 Maj 2017
10.0

Had a great time at this hostel. The staff were extremely helpful which made the experience fantastic.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • USA, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Maj 2017
10.0

Great hostel!! Booked 2 days and ended up staying a whole week. Julia went out of her way to translate and even called places for me, saving me a bunch of time. The whole staff was wonderful and i had a blast. Will be staying here again :)

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Holandia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 30 Recenzje
20 Maj 2017
9.1

Nice hostel, owner and other staff is super friendly!! Location is a bit far off, but really nice place to stay

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Irlandia, Mężczyzna, 31-40
  • Obieżyświat
  • 63 Recenzje
20 Maj 2017
9.4

Really liked it here. Great little common area with a great fridge :)) Location is pleasant. Had a great nights rest here and would definitely stay here if/when I return to Kyiv :))

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
15 Maj 2017
9.7

The directions to the hostel are a bit, but my stay there was very nice. It feels like family, excspt everybody drinks. Would come again, thanks for everything!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Nowa Zelandia, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 4 Recenzje
15 Maj 2017
9.7

Cool hostel great staff. Willing to help you with anything.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Maj 2017
10.0

An amazing little spot in Kiev. It's more of a family than just a business, so if you want to be around people and to socialize and get the best out of Kiev stay here! Facilities are good and Auricio is renovating all the time so they keep getting better. Had a wonderful time met some great people.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.