Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kiev Central Station

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.2
Znakomity 803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
ZAREZERWUJ
9.2
Znakomity 803 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.6
  • Bezpieczeństwo 9.3
  • Lokalizacja 8.2
  • Personel 9.7
  • Atmosfera 9.5
  • Czystość 9.2
  • Udogodnienia 9.1
Kiev Central Station Located at Hoholivs'ka, 25 - apt. 11, , Kiev.
Kiev Central Station
Ukraine
Kiev 01054 Hoholivs'ka, 25 - apt. 11
92% 803
50.4517113 30.4949033
Kiev Central Station
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
18 Sie 2016
10.0

Kiev central station was excellent. The vibe here is great, I booked three days and ended up extending four more days. Almost everyone here stays longer than they anticipated. Kirra was amazing, she was always helpful, gave great suggestions and was really friendly.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Francja, Kobieta, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
18 Sie 2016
9.4

Super cool hostel!! Staff is incredibly lovely, shows you the best of Kiev whatever you want to do :) Was super glad to meet other backpackers traveling by themselves and super friendly! (Bonus: I discovered hungry hungry zippo) I highly recommend!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Austria, Mężczyzna, 18-24
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
17 Sie 2016
9.4

very nice people working and staying there. good atmosphere, totaly worth the money. Only walking to the center took like 30 minutes, I'm not sure if there are better deals

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 33 Recenzje
11 Sie 2016
8.9

Really friendly hotel, easy to meet people and good facilities

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
7 Sie 2016
9.1

Great backpacker vibe and laid back atmosphere. Good for solo travelers and party minded people. Flexible check out time MUCH appreciated! Amazing staff.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Turcja, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
5 Sie 2016
9.4

Helpful staff. Not very good location but it s okey. Good atmosfere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
5 Sie 2016
8.9

Great place for solo travel! Good athmosphere

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Szwecja, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 14 Recenzje
31 Lip 2016
8.9

Cozy hostel within 20 min walking distance of central Kiev. It has all you need and a good hangout area. Nothing to complain about.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 25-30
  • Obieżyświat
  • 41 Recenzje
27 Lip 2016
9.7

Awesome hostel. Cool staff. Can't really flaw this place. Just need to get some pub crawls going! Stay in the big dorm room, it's got the air con.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
27 Lip 2016
8.6

An excellent stay at a super nice hostel with outstanding helpful and friendly staff. Charming common room with cosy and easy atmosphere, fair priced Drinks, etc. This is a definite "go there" from my side. An even better Rating is hindered by the subpar location (>15min walking to metro Universytet; >30min to Maidan) and the facilites - I recommend upgrading the kitchen a bit as well as bringing power outlets, sleeping lights and curtains to every bed in the dorms.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.