Hostelworld.com

Kia Ora Budgetstay

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 283 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.1
  • Bezpieczeństwo 8.8
  • Lokalizacja 8.9
  • Personel 9.5
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta grupy, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Sty 2017
9.7

2명 개인실을 사용했는데 깨긋하고 좋았습니다. 가격대비 매우 만족입니다!!

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
22 Lis 2016
10.0

One of the nicest dormitories I've stayed in.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Kobieta grupy, 18-24
  • Obieżyświat
  • 21 Recenzje
14 Lis 2016
9.1

Amazing. Biggest ensuite dorms ever!! Free breakfast. Right by the station. Loved it here even though it was only for a night.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
2 Lis 2016
8.9

It's a well maintained hostel near the train station with a very friendly staff. The common room is nice and well organised but sadly lacked any activity (mostly Asian travellers that didn't really seem interested in interacting) which ilya's a bit of a shame

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 15 Recenzje
12 Wrz 2016
10.0

離車站近,WiFi訊號佳,員工熱情

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Wrz 2016
8.0

Slept for one night in a mixed four bed dorm. There was quite some noise from the street outside even though it wasn't near groundfloor level. A nice thing were the lockers outside provided for each bed seperate with a locket ready for you. Breakfast was toast and jam, nothing special. Common area is nice to sit in. Okay for an overlay

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
2 Wrz 2016
9.7

Great hostel close to the JR station. The dorms have the original Japanese floors and slippers are provided. Rooms are spacious with lockers for your valuables and space to place your big backpack. A big en-suite bathroom. Free breakfast (coffee, tea, bread and jam) There are origami books, the possibility to make your own postcards and other things to do in the lounge area.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • minyoung0310
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
31 Sie 2016
8.6

하카타 역에서 거리가 조금 애매한 편입니다. 아뮤플라자까지 거리로 생각하면 10분은 넘게 걸어야하네요. 시설은 좋습니다. 샤워실이나 화장실이 잘되어있고 침대는 캡슐호텔 식으로 커튼을 치면 됩니다. 단, 너무 조용한 분위기라 좋을수도 있지만 좀 부담스러웠습니다. 또한 도미토리 룸의 문을 항상 열어둔 채로 쓰기때문에 보안 상의 걱정도 되네요.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 18-24
  • Zapalony podróżnik
  • 12 Recenzje
29 Sie 2016
8.3

Very close to Hakata station and you can go almost all of spots from the station by bus. Also, staffs were kind and the room was very private, having curtains though it was a dorm. However, I had a doubt about the security; I could access to my bed without any key or password during daytime. In addition, there was no chance to make relationship with other travelers. That is, it is kind of double-edged problem of a privacy.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.