Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kia Ora Budgetstay

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenzje
9.1
Znakomity 313 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3
ZAREZERWUJ
9.1
Znakomity 313 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 9.0
  • Bezpieczeństwo 9.4
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.3
  • Atmosfera 8.3
  • Czystość 9.6
  • Udogodnienia 9.3

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • Chile, Mężczyzna, 31-40
  • Zapalony podróżnik
  • 19 Recenzje
22 Wrz 2017
9.1

Well located, friendly helpful staff. Recommended

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
20 Wrz 2017
10.0

여자 혼자서 게스트 하우스 이용하였습니다. 처음 써보는 게스트 하우스였는데 생각 이상으로 너무 괜찮았습니다. 하카타 역과도 가깝고 다른 게스트 분들과의 교류도 쉬웠어요. 직원 분들도 친절하셨고....

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Sie 2017
10.0

깔끔하고 편했습니다. 한국인 스텝도 있고 일정마치고 숙소도착해서 스텝분들이랑 이런저런이야기 하다보니 시간이 훌쩍 갓습니다. 다들 친절하시고 밝아서 재밋게 지냈습니다 전반적으로 깔끔하고 만족스러웟습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
22 Sie 2017
9.4

사람들 친절했고일본인인데도 스탭들이 영어도 잘하시고일본어로 대략말씀드려도 눈치껏 체크인해주시고 체크아웃해주셔서 좋았어요 후쿠오카 여행다니기 좋게 오자마자 짐을 맡겼는데 잘맡아주시고 3층에 짐을 미리옮겨놔주셔서 너무 고마웠어요 시끄럽지않은 곳에 위치해있어서 조용히 잘수있는 환경이였으나 도미토리 안에는 사람들이 불을 좀 늦게까지 켜두시더라구요 1시정도되서 주변이 불다꺼지고 잤고 에어컨빵빵했구씻는곳도 청결했어요 비누랑 샴푸잇어서 들고가지않아도됐고 드라이기도 굉장히 바람쌔서 준비시 빨리하구 늦지않게 여행다녔어요 추천해요

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Niemcy, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Sie 2017
5.1

Bad location next to the highway. Atmosphere bad, common room bad.

    • 4.0Dobry towar za tę cenę
    • 6.0Bezpieczeństwo
    • 2.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 2.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
1 Sie 2017
10.0

숙소는 하카타역에서 가방을 들고 이동한다면 약 10 정도 걸어야 하는데 멀지는 않아요. 6인실을 사용했는데 방도 넓고 깨끗하지만 팬을 틀어 놓지 않으면 방안에 냄새가 고입니다. 또 개인 침대 옆의 개인 전등 불빛이 너무 밝은데 가릴만한 커튼이 없어서 늦게까지 개인 전등을 켜두고 생활하면 주변 사람들이 너무 불편해요. 머문 동안 중국 사람들 2명이 거의 새벽까지 그렇게 생활하다보니 잠을 자기 어려웠습니다.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
7 Cze 2017
8.3

Super amazing staff. Incredibly helpful. Guests seem to keep to themselves (have noticed this comment in a lot of reviews!) despite the comfortable common space. Clean. Good for a stopover.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 6.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
6 Cze 2017
6.0

Sorry to say but a totally average hostel. "Deluxe" dorm the door didn't even shut, and pods could have done with a bit of a lick of paint or an update. Atmosphere was pretty non existent, I was staying a mixed dorm but everyone else in there seemed to be male meaning the toilets got pretty grimy. The air con squeaked, and then automatically switched off meaning it was boiling in the room. Staff friendly although first guy didn't say hello, but girl the next day was much more helpful & friendly.

    • 6.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 6.0Personel
    • 4.0Atmosfera
    • 4.0Czystość
  • Anonimowy
  • Korea Południowa, Kobieta, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
25 Maj 2017
9.4

하카타역에서 걸어서 7분정도? 가까워서 좋았어요 혼자 여행했는데 멀리 있었으면 힘들었을거 같거든요! 같이 머물렀던 분들이 다 조용하셔서 조용하게 하루 마무리 할 수 있어서 좋았어요 매일 새로 청소해주시니까 깔끔하고 스탭분은 남자분은 영어를 하시는데 여자분은 못 하시는 거 같아서 바디랭귀지로 했어요~~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Anglia, Mężczyzna, 25-30
  • Zapalony podróżnik
  • 16 Recenzje
12 Maj 2017
10.0

Excellent hostel with brilliant staff who even came and found me when I got lost looking for the hostel. Highly recommended this hostel.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Subskrybuj nasz newsletter, aby otrzymywać najlepsze oferty zakwaterowania i nowości bezpośrednio na swoją skrzynkę odbiorczą. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

×