Hostelworld.com

Khaosan World Asakusa RYOKAN

Ceny
mapa
Recenzje
8.7
Fantastyczny 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
ZAREZERWUJ
8.7
Fantastyczny 479 recenzja/-e/-i
  • Dobry towar za tę cenę 8.5
  • Bezpieczeństwo 8.6
  • Lokalizacja 8.7
  • Personel 9.0
  • Atmosfera 8.5
  • Czystość 8.8
  • Udogodnienia 8.6
Khaosan World Asakusa RYOKAN Located at 3-15-1, Nishi Asakusa, Taito-ku, Tokyo.
Khaosan World Asakusa RYOKAN
Japan
Tokyo 111-0035 3-15-1, Nishi Asakusa, Taito-ku
87% 479
35.7146795 139.7917878
Khaosan World Asakusa RYOKAN
    Pokoje dostępne

Poniższe recenzje zostały napisane przez klientów, którzy dokonali rezerwacji w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Opinie i oceny w polu oceny są oparte na dotychczasowych opiniach i stanowią one opinie klientów, którzy je napisali i nie wyrażają one opinii Hostelworld.com. W ten sposób można uzyskać dostęp do najbardziej aktualnych opinii, aby dowiedzieć się jak dobry jest hostel.
Przeczytaj nasze wskazówki przeglądu

  • Pokaż:
  • Sortuj Wg:
  • Anonimowy
  • USA, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
11 Maj 2016
9.4

Great hostel at an affordable price, especially for travellers looking to experience a more Japanese-style accommodation on a budget.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
29 Kwi 2016
9.1

A great place to stay in Tokyo, we did not have to look far for places to eat & get some necessities. We were a group of 5, they accomodated us in a 6-bed mixed dorm. The inside is very quiet, yet the activity areas are very lively from people all around the world where you could meet & gain new friends. We would definitely return & stay here again.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajwan, Grupy mieszane, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
13 Kwi 2016
8.9

Thank you for all of staff at Khaosan World Asakusa RYOKAN, we six people had a great memory in Japan. We relax a lot let us can travel and enjoy every day. After all, thank you so much~ p.s we are Taiwanese , and Japan and Taiwan are good friend~

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 6.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Malezja, Mężczyzna, 25-30
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
9 Kwi 2016
8.0

Good place to stay :)

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Kobieta, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
3 Kwi 2016
7.7

Nice staff and friendly. Location very connivence But payment method too much charge for pay via credit card. 5% fee

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Singapur, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
29 Mar 2016
7.7

still a nice place overall. there is a common kitchen for everyone to use. we managed to get some take-away and have them heated up in the kitchen which allow us to save some money overall on food

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 8.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 6.0Czystość
  • Anonimowy
  • Czechy, Kobieta grupy, 31-40
  • Nowicjusz
  • 6 Recenzje
29 Mar 2016
9.4

Great location, great staff, comfortable futons and beddings. Cool interior and facilities. Definitely a place to return to.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Tajlandia, Grupy mieszane, 31-40
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
19 Mar 2016
7.7

This place is really nice. It's clean. Facilities are good. We are very happy to stay there.

    • 8.0Dobry towar za tę cenę
    • 8.0Bezpieczeństwo
    • 6.0Lokalizacja
    • 8.0Udogodnienia
    • 8.0Personel
    • 8.0Atmosfera
    • 8.0Czystość
  • Anonimowy
  • Indonezja, Kobieta, 18-24
  • Nowicjusz
  • 1 Recenzja
27 Lut 2016
10.0

Stayed at a mixed dorm but okay. Clean and comfortable. Staff were nice and helpful.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość
  • Anonimowy
  • Australia, Mężczyzna, 31-40
  • Nowicjusz
  • 3 Recenzje
24 Lut 2016
10.0

Great hostel, fairly short walk to train and subway. I had a great time in Asakusa.

    • 10.0Dobry towar za tę cenę
    • 10.0Bezpieczeństwo
    • 10.0Lokalizacja
    • 10.0Udogodnienia
    • 10.0Personel
    • 10.0Atmosfera
    • 10.0Czystość

Mobilna aplikacja Hostelworld

Rezerwuj w dowolnym miejscu i czasie korzystając z nowej aplikacji mobilnej Hostelworld

Wyszukuj i rezerwuj wybierając z ponad 33 000 obiektów noclegowych w ponad 170 krajach z dowolnego miejsca.

Zaloguj Się, Aby Otrzymywać Biuletyn

Wysyłamy Twoje dane

Dziękujemy za zapisanie się do naszego newslettera!

Zapisz się do otrzymywania naszego comiesięcznego Newslettera, aby otrzymywać najlepsze oferty hosteli i nowości prosto do skrzynki odbiorczej. Możesz zrezygnować w dowolnym momencie.